Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
126.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xpress_

Birde normal de gandalf`ın çoğu sahnesi kitapta yoktu.dol guldur lu sahneler... Acaba bunları ayrıntılı bir şekilde başka kitap mı anlatıyor? Bütün seriyi aldım da?sorayım dedim.

Onu bilmiyorum da kitapta su kadin elf karakter yok,dahasi cuce ile elfin aski yok.Ah su Peter Jackson yok mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

Filmler kitaptan daha guzel bence

bence böyle düşünmenin sebebi filme bol aksiyon katılması ve sevilen karakterleri film izlensin diye getirmeleri, kitapta legolas yok ne diye eserin orijinalliğini bozuyorsun da filmde bu kadar rol yüklüyorsun, tamamen para için asıl konuyu farklı aksiyonlu anlatmışlar örneğin kitapta beornun evine normal gidiyorlar ama filmde beorn onları kovalıyor neden sırf pj aksiyon istediği için

umarım anlatabilmişimdir derdimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkache21

quote:

bence böyle düşünmenin sebebi filme bol aksiyon katılması ve sevilen karakterleri film izlensin diye getirmeleri, kitapta legolas yok ne diye eserin orijinalliğini bozuyorsun da filmde bu kadar rol yüklüyorsun, tamamen para için asıl konuyu farklı aksiyonlu anlatmışlar örneğin kitapta beornun evine normal gidiyorlar ama filmde beorn onları kovalıyor neden sırf pj aksiyon istediği için

Haklısınız çok fazla gereksiz sahne var ama hiç de şikayetçi değilim bu durumdan. Benim gibi orta-dünya tutkunları için arşive eklencek daha fazla film.

• quote:

quote:

Eserin orjinalliginin bozulmasi zaten hosuma gitmedi.O ev olayi gibi bir kactane daha var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Ben son filmde Aragorn'un da olacağını düşünüyorum. Lotr'da Gandalf ve Legolas'la tanışıyordu zaten nasıl tanıştıklarını gösterebilir. Elrond, Aragorn'u Gandalf'ı kurtarması için önce Dol Guldur'a gönderip oradan Gandalf'la beraber 5 Ordular Savaşı'na katılıp Legolas'la tanışmasını bekliyorum. Biliyorum hiç haberi filan çıkmadı ama ben filmin sürprizi olarak görüyorum sahnelerini gizli gizli çekmişlerdir diyorum. Tamamiyle his yani öyle kesin bir bilgim yok ama PJ'nin tarzına uyuyor biraz. Lotr'da 88 yaşındaydı bildiğim kadarıyla Hobbit 50 yıl öncesini anlatıyor yani 38 yaşında oluyor olabilir bence hatta Arwen'i bile bekliyorum. Lotr ile bağlantının Legolas üzerinden olacağını düşünürsek Aragorn ihtimali daha da artıyor bence...

Umarım Aragorn olur. Gimli'nin olma ihtimali var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

quote:

Ben son filmde Aragorn'un da olacağını düşünüyorum. Lotr'da Gandalf ve Legolas'la tanışıyordu zaten nasıl tanıştıklarını gösterebilir. Elrond, Aragorn'u Gandalf'ı kurtarması için önce Dol Guldur'a gönderip oradan Gandalf'la beraber 5 Ordular Savaşı'na katılıp Legolas'la tanışmasını bekliyorum. Biliyorum hiç haberi filan çıkmadı ama ben filmin sürprizi olarak görüyorum sahnelerini gizli gizli çekmişlerdir diyorum. Tamamiyle his yani öyle kesin bir bilgim yok ama PJ'nin tarzına uyuyor biraz. Lotr'da 88 yaşındaydı bildiğim kadarıyla Hobbit 50 yıl öncesini anlatıyor yani 38 yaşında oluyor olabilir bence hatta Arwen'i bile bekliyorum. Lotr ile bağlantının Legolas üzerinden olacağını düşünürsek Aragorn ihtimali daha da artıyor bence...

O biraz zor anca Gloin'in eve dönüşünü gösterirse orada genç Gimli'yi görebiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Heyecanla bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklemedeyiz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

quote:

O biraz zor anca Gloin'in eve dönüşünü gösterirse orada genç Gimli'yi görebiliriz.

bu yaratık kim dedi ya legolas koptum orda

• 3. Filmde ne olacağını çok merak ediyordum ama çok ağır spoiler yedim
  • quote:

quote:

Her ne kadar kitaptan uzaklaşsalar da seyirciyi etkilemenin yolunu biliyorlar :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Beş Ordular Savaşı

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!

Bu ayı Beorn mu ?

• Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Birde normal de gandalf`ın çoğu sahnesi kitapta yoktu.dol guldur lu sahneler... Acaba bunları ayrıntılı bir şekilde başka kitap mı anlatıyor? Bütün seriyi aldım da?sorayım dedim.

Onu bilmiyorum da kitapta su kadin elf karakter yok,dahasi cuce ile elfin aski yok.Ah su Peter Jackson yok mu

Aynen hocam. Diğer tarafta Legolas varken sen git Allah'ın cücesiyle aşk yaşa. tövbeler olsun

• cüce de diğerlerine göre iyi ama hakkını yeme
  • Üçlemenin son filmi ve hikayenin bağlayıcı bölümü olduğundan beklentilerimi yüksek tutuyorum.

Roman'dan spoiler ;

-Ardıç kuşunun ve kuzgunun rolünü ikinci filmde görememiştik. Umarım son filmde görürüz.

-Beş ordular muharebesini sanırım arkentaşı üzerinden değil başka bir şey ile bağlayacaklar. Böyle bir şeye niye gerek duydular hiç anlamadım.

-Umarım savaş çok uzamazda eve dönüş yolunu biraz daha detaylı görebiliriz. Kadroda Elrond olduğuna göre, Ayrıkvadi üzerinden gittiklerini göreceğiz sanırım.

-Romanda yer almayan Legolas ve uydurma karakter Tauriel ile ilglii tahminim var. Büyük ihtimal savaşa katılırlar, Tauriel burda ölür ve Legolas ile Kili ardından ağıt yakar diye düşünüyorum. Yoksa Peter Jackson bu hayali karakteri boş yere sokmazdı. Ayrıca zaten kurgu ve roman geçmişi olan bir filme tekrar bir karakter sokmanın anlamını da çözmüş değilim.

LOTR serisinde Kralın Dönüşü bölümü gibi efsane bir film olma ihtimali var. Çünkü malzeme bol. Smaug'un ölümü, Göl kasabası ve Elf kralının ittifakı, Thorin'in uzaktan gelen ve savaşmaya hazır hısımları, goblinlerin baskını, beş ordular muharebesi, ardından bilbo'nun dönüş yolu gibi çok iyi malzeme çıkacak ana hatları var filmin.

Bakalım nasıl olacak. Ben yine her şeye rağmen çok anlamsız da olsa filmin son karesinde Bilbo'nun çıkın çıkmazında Gandalf ve Balin ile pipo içtiğini görmek isterim ama muhtemelen film Bilbo midilli üstündeyken biter.

• Fragmanın gelişi yazı bulacak gibi duruyo ve
    Kili ile beraber Taurel de ölecekmiş gibi gözüküyor
  • Tom Bombadil kimdir neyin nesidir? Bilen yok herhalde.
  • Yüzüklerin efendisiyle yüzüğün bulunuş hikayesinin farklı olması ve karakter benzersizliği hoş olmasa da 3. hobbit filmini merakla bekliyorum. Bu arada 2 hobbit arkasına 3 yüzüklerin efendisini yeni seyrettim kafam allak bullak :)
  • Zobaa16 kullanıcısına yanıt
    dediklerin anormal bir durum değil sonuçta yüzüklerin efendisi 1999 da çekilen bir film
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.