Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
126.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Esasında %99 çok başarılı küçük detaylarda sıkıntı var sadece. HoMM 5 ve Skyrim hayranı biri olarak benzer karakterler görmek de güzel. Bu Hobbitlerden 3000 tane olunca 1 tane standart Black Dragon indiribiliyordun amma 4 küçük Hobbit dünyaya bedelmiş :) Ağaçlara droid deniyordu burada farklı....Bir arkadaşın dediği gibi ortadünyada çok senaryo var. Hele SKYRIM in rahat 3 lemesi yapılır ardına dawnguard ve dragonborn ..... Özellikle Dawnguard ile kurtadam ve vampir konusu coşar....
  • İlk iki film ne kötü idi ne de efsana olucak kadar iyi.Ama bu son film ya efsane olucak yada hüsran ikisi arasında bisey olamaz Hersey peter amcanın elinde elinde bir sürü konu var umarım ıcıne etmezde özellikle savas sahnelerinin Onu bunu bilmemde en azından, gene yanına yaklasamaz ama bi iki kulede gandalfın gelisindeki duyguyu birde kralın dönüşündeki rohan ın yardıma geldigi sahnelerdeki duyguyu biraz olsun bızde uyandırsın o yeter
  • LiuKang kullanıcısına yanıt
    Efsane olurmu bilmiyorum ama iyi olmak zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

Tom Bombadil kimdir neyin nesidir? Bilen yok herhalde.

Tom Bombadil'in kim olduğuyla ya da hangi mensup olduğu ile herhangi bir bilgi maalesef geçmemektedir.Bildiklerimiz Frodo ve arkadaşlarına yardım edip, yüzükten etkilenmemesidir.Dünyada neler olduğunu takmayan bi karakterdir.
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    ne zaman çıkacağı kesinleşti mi ?
  • Bu adamlar bu kadro ve bu konu ile ilgili 100 tane film çeksin. Her bir film 3'er saat olsun. İzlenir arkadaş.
    Gerçekten müthişler.
  • Bu Legolas nedir böyle arkadaş yaratık gibi yapmışlar ya
  • şu ilk sayfada yerimi alayım dursun gibi mesajlar sinirimi bozdu bu ne Neyse bu hobbit üçlemesinden sonra başka bir orta dünya filmi gelecek mi , bilgisi olan var mı ?
  • Şu an için öyle bir durum söz konusu değil ve en azından bi' 10 sene daha bekleriz gibime geliyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diablo yada Skyrim için film ortamı hazır fakat bütçe kabarık şirketler riske giremiyor. Skyrim, Diablonun önünü kesmeseydi Üçleme bir film çıkabilirdi belki...Game of Thrones hayran kitlesi için yeterli gözüküyor filmlerin ciro yapması zor...Prince of PErsianın bile filmi yapıldıysa Diablo,Skyrim,Crysis ve Assasin Creed filmleri çekilmeli....
  • İlk 2 film çok güzeldi. Bu filmin de güzel olmasını umut ediyorum. Smaug'u nasıl bir şekilde öldürecekler merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Üçlemenin son filmi ve hikayenin bağlayıcı bölümü olduğundan beklentilerimi yüksek tutuyorum.

Roman'dan spoiler ;

-Ardıç kuşunun ve kuzgunun rolünü ikinci filmde görememiştik. Umarım son filmde görürüz.

-Beş ordular muharebesini sanırım arkentaşı üzerinden değil başka bir şey ile bağlayacaklar. Böyle bir şeye niye gerek duydular hiç anlamadım.

-Umarım savaş çok uzamazda eve dönüş yolunu biraz daha detaylı görebiliriz. Kadroda Elrond olduğuna göre, Ayrıkvadi üzerinden gittiklerini göreceğiz sanırım.

-Romanda yer almayan Legolas ve uydurma karakter Tauriel ile ilglii tahminim var. Büyük ihtimal savaşa katılırlar, Tauriel burda ölür ve Legolas ile Kili ardından ağıt yakar diye düşünüyorum. Yoksa Peter Jackson bu hayali karakteri boş yere sokmazdı. Ayrıca zaten kurgu ve roman geçmişi olan bir filme tekrar bir karakter sokmanın anlamını da çözmüş değilim.

LOTR serisinde Kralın Dönüşü bölümü gibi efsane bir film olma ihtimali var. Çünkü malzeme bol. Smaug'un ölümü, Göl kasabası ve Elf kralının ittifakı, Thorin'in uzaktan gelen ve savaşmaya hazır hısımları, goblinlerin baskını, beş ordular muharebesi, ardından bilbo'nun dönüş yolu gibi çok iyi malzeme çıkacak ana hatları var filmin.

Bakalım nasıl olacak. Ben yine her şeye rağmen çok anlamsız da olsa filmin son karesinde Bilbo'nun çıkın çıkmazında Gandalf ve Balin ile pipo içtiğini görmek isterim ama muhtemelen film Bilbo midilli üstündeyken biter.

Eğer kitabı okuduysan bak Spoilere, okuduğunu düşündüm ama bir ayrıntıyı kaçırmışın.

Kitap Spoiler

Kili mefta oluyor

Kitap Spoiler

• Çıksa da izlesek

• Bu filmdeki savaş sahneleri çok iyi olucak gibime geliyor. PJ nin elinde sınırlı kaynak var zaten ve bunları ilk 2 filmde çok iyi kullandı. Bekliyoruz...
  • sınırlı kaynak olduğunu sanmıyorum

• quote:

Gandalf'a göre Bombadil Orta Dünya'nın en eskilerindendir. Sindarin dilindeki adı Iarwain Ben-Adar yani babasız ve en eskidir. Ağaçsakal da Bombadil'in Orta Dünya üzerinde yaşayan en eski canlı olduğunu söyler.

Ayrıca Sauron'un Hüküm Dağı'nda kara büyü ile dövdüğü hükmeden tek yüzükten orta dünya içinde etkilenmeyen tek canlı olduğu söylenir. Frodo bunu farkettiğinde Bombadil'e yüzüğü onun taşımasını ya da yok etmesini teklif eder. Fakat Bombadil bunu reddeder. Yüzüğün onu etkileyeceğinden korktuğu için değil, Orta dünyayı umursamadığı için Frodo'nun teklifini geri çevirir.

Orta Dünya üstüne düşmüş ilk yağmur damlasını gördüğünü söyler. Şarkıları çok kudretlidir, sözleri büyü yüklüdür. "Efendi"si olduğu canlıları yönlendirebilir, fakat onlara sahip değildir. Tom Bombadil, görünüş olarak irice ve kızıl renk saç-sakal içindeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: USS Enterprise

quote:

Gandalf'a göre Bombadil Orta Dünya'nın en eskilerindendir. Sindarin dilindeki adı Iarwain Ben-Adar yani babasız ve en eskidir. Ağaçsakal da Bombadil'in Orta Dünya üzerinde yaşayan en eski canlı olduğunu söyler.

Ayrıca Sauron'un Hüküm Dağı'nda kara büyü ile dövdüğü hükmeden tek yüzükten orta dünya içinde etkilenmeyen tek canlı olduğu söylenir. Frodo bunu farkettiğinde Bombadil'e yüzüğü onun taşımasını ya da yok etmesini teklif eder. Fakat Bombadil bunu reddeder. Yüzüğün onu etkileyeceğinden korktuğu için değil, Orta dünyayı umursamadığı için Frodo'nun teklifini geri çevirir.

Orta Dünya üstüne düşmüş ilk yağmur damlasını gördüğünü söyler. Şarkıları çok kudretlidir, sözleri büyü yüklüdür. "Efendi"si olduğu canlıları yönlendirebilir, fakat onlara sahip değildir. Tom Bombadil, görünüş olarak irice ve kızıl renk saç-sakal içindeydi.

Hocam bu Tom Bombadil yüzüğü takmış ama etkilenmemiş filmde var mıydı? Ben mi kaçırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

şu ilk sayfada yerimi alayım dursun gibi mesajlar sinirimi bozdu bu ne Neyse bu hobbit üçlemesinden sonra başka bir orta dünya filmi gelecek mi , bilgisi olan var mı ?

Tolkienin oğlu izin vermiyor izin verirse belki çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

şu ilk sayfada yerimi alayım dursun gibi mesajlar sinirimi bozdu bu ne Neyse bu hobbit üçlemesinden sonra başka bir orta dünya filmi gelecek mi , bilgisi olan var mı ?

Tolkienin oğlu izin vermiyor izin verirse belki çıkar

olmamasi iyidir belki
    sahsen silmarrilionu yapabileceklerini sanmiyorum
    kitapdta bile.kac kere ustunden gecmek gerekiyor bazi yerlerin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: USS Enterprise

quote:

Hocam bu Tom Bombadil yüzüğü takmış ama etkilenmemiş filmde var mıydı? Ben mi kaçırdım.

Filmde yoktu malesef.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.