Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
126.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

buraya yazıyorum sinemasını gitmicem çıktığı hafta zaten web veya kaliteli cam rip leri çıkıyor uturcam izlicem 2 flimdede 1 hafta sonra çıktı hele 2de direk webdl versiyonu çıktı yazık yani parama tmam merak ediyoz gidiyoruz ama böyle olursa benim parama ve zamanıma yazık değilmi

Parana ve zamanına mı yazık?

Peki o kadar adamın emeğine, alın terine yazık değil mi? Hani bazı filmler vardır, misal "Recep İvedik" (ki onda bile emek vardır), bunlar gibi boş filmler olsa anlarım da bahsettiğin şey Orta Dünya! Sen bir zahmet hiç izleme!

+1907 gerekli cevabı yazmışsın

• 3. filmin fragmanı ne zaman gelecek ya kaç aydır bekliyorum. Bir de 3.filme aşırı derecede konu birikti. 2 filme bölmeleri bence de olası... Bir de filmde Aragorn kesin olacak bence Legolas'la tanışıp Gandalf'ı kurtarmaya gelecek diye tahmin ediyorum. Umarım şu kitabın sonunda Bilbo'nun shire'a dönüş sahnelerini de çekerler oralar baya komikti
  • Kitabı okuyanlar için kötü olabilir ama ben 2 film olarak istiyorum son bölümü nedeni ise Orta Dünya'yı daha fazla görebilmek için ayrıca bitmemesini istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Son filminde 2'ye bölünmesi dedikoduları dolaşıyor. Ayrıca filmin adı muhtemelen "into the fire" olarak değişecekmiş.

Filmin adı Into the Fire olursa büyük ihtimal 2 film çekilir. Part 2 de de baya yüzüklerin efendisi ile bağdaştırırlar.
  • Yahu 300 sayfalık kitap 4 part halinde film çekmek nedir yahu. Zaten sonuna ne kaldı ki. Herkes devamını biliyor neler olacağını en azından çünkü toplasan 100 sayfa var yada yok e peki bu filmi 3 saaten 2 film yapmak bence bozar 3 film de bitmeli bence artık.
  • katılıyorum umarım iki part olarak çıkmaz tek film yeter kralın dönüşü gibi
  • Tek film değil mi zaten
    "The Hobbit: There and Back Again"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Yahu 300 sayfalık kitap 4 part halinde film çekmek nedir yahu. Zaten sonuna ne kaldı ki. Herkes devamını biliyor neler olacağını en azından çünkü toplasan 100 sayfa var yada yok e peki bu filmi 3 saaten 2 film yapmak bence bozar 3 film de bitmeli bence artık.

Para icin dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

Tek film değil mi zaten

İşte son filminde ikiye bölünebileceğini konuşanlar var. Filmin çekimleri bitti. Şuan post-pro aşamasındalar ama PJ'in napacağı belli olmaz.

There And Back Again isminin de değişeceği artık kesin gibi bir şey. İnto the Fire olacağı düşünülüyor.
  • Ekim kasim aylarina dogru vizyona girer heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

Tek film değil mi zaten

İşte son filminde ikiye bölünebileceğini konuşanlar var. Filmin çekimleri bitti. Şuan post-pro aşamasındalar ama PJ'in napacağı belli olmaz.

There And Back Again isminin de değişeceği artık kesin gibi bir şey. İnto the Fire olacağı düşünülüyor.

Eğer öyle bir şey yaparlarsa iki filme de gitmem.
  • Bölünsün bölünsün ya daha güzel olur. Dolu dolu 2 part izlemiş oluruz hepsini 1 filme sığdırmaktansa.

• Filmin adı değiştirilmiş.
    The Hobbit: The Battle of the Five Armies
    Açıklanmadığına göre iki part olmayacak büyük ihtimal.
    Ayrıca Desolation of Smaug'un Extended versiyonunun 25 dakika daha uzun olacağı açıklanmış.

https://www.facebook.com/PeterJacksonNZ/posts/10152332243996558?stream_ref=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 24 Nisan 2014; 17:50:06 >
  • "The Hobbit: The Battle of the Five Armies"

Evet isim dedikoduları nihayete kavuştu, hayırlı olsun.
    TABA da çok iyi bir isimdi ama "Beş Ordular Savaşı" isminin filmin atmosferi için daha uygun olacağını düşündüler heralde..
  • Serinin son filminin ismi bence "There and back again" olarka kalmalıydı.

Şimdi oldu işte! Serinin ikinci filmi "TDOS" için 25 dakikalık uzatılmış versiyon oldukça tatminkar olacaktır.

• İnto the fire'dan daha güzel olmuş. Ayrıca o 25 dk umarım Gandalf ve konsül ağırlıklıdır. Gölkent ve mirkwood sahneleri bana biraz sıkıcı gelmişti.
  • The Battle of the Five Armies iyi olmuş çok daha ilgi çekicektir.
  • there and back again, serinin başlangıcına ve geneline uygun bi isimdi. zaten bilbo'nun kitabında da geçer bu cümle.

hobbit ile ilgili 2 yıl önce ne umuyorduk ne bulduk. isim değişikliği de harika olmuş gerçekten
  • The Battle of the Five Armies'in çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
  • yeni isim daha iddaalı olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.