Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
127.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LOTR'daki savaş sahnelerinden bir tek sıkılan ben miyim ya ? onun için hobbit'in ilk 2 filmine bayıldım. savaştan çok karakterler olaylar üzerine yoğunlaşıyor tamda aradığım şeydi.Savaş olsa bile yani orduları toplayıp surlar çaldırıp saçma sapan dalma olayları yoktu LOTR 2 gibi.Umarım beklentilerimi karşılar saçma savaş sahneleri yoktur
  • PJ kitaba bağlı kalırsa

son film de thorin mefta
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    ne güzel temmuzda geliyordu 5 ay erteleyip aralığa attılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 13 Ocak 2014; 20:49:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

LOTR'daki savaş sahnelerinden bir tek sıkılan ben miyim ya ? onun için hobbit'in ilk 2 filmine bayıldım. savaştan çok karakterler olaylar üzerine yoğunlaşıyor tamda aradığım şeydi.Savaş olsa bile yani orduları toplayıp surlar çaldırıp saçma sapan dalma olayları yoktu LOTR 2 gibi.Umarım beklentilerimi karşılar saçma savaş sahneleri yoktur

İlk defa LOTR savaş sahnelerinde sıkılan birini gördüm
  • quote:

LOTR'daki savaş sahnelerinden bir tek sıkılan ben miyim ya ? onun için hobbit'in ilk 2 filmine bayıldım. savaştan çok karakterler olaylar üzerine yoğunlaşıyor tamda aradığım şeydi.Savaş olsa bile yani orduları toplayıp surlar çaldırıp saçma sapan dalma olayları yoktu LOTR 2 gibi.Umarım beklentilerimi karşılar saçma savaş sahneleri yoktur

Çok önemli bişey değil ama spoiler içine aldım..

O zaman sana kötü bi haberim var.
    Kesin olarak bir... Muhtemel +1 daha büyük savaş olacak 3. filmde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 13 Ocak 2014; 21:05:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

İlk defa LOTR savaş sahnelerinde sıkılan birini gördüm

Bazı insanlar saf aksiyon hurra diye bağırmaları hoş buluyor olabilir ama ben bulmuyorum şahsen .Hiç bir derinliği yok.Aksiyon olmasın demiyorum ama böyle büyük çaplı savaşlar sıkıcı bence.Desolation of Smaug'ta ki misal varil sahnelerinde savaş daha zevkli ve eğlenceli izlemesi olarak.Tabi kişisel fikrim.LOTR'u da bundan donlayı ve 1 sebep daha var çok fazla karakter olmasından dolayı sevemiyorum.Bana ana karakteri göstericeksin o karakter üzerine kurgulanmalı.Şimdi LOTR serisi Frodo üzerine mi yazılmış hayır.Ama Hobbit misal bilbonun macerası yani

tabi kişisel fikrim.

Star wars misal çok alakasız çok severim niye.Her ne kadar yüzlerce karakter olsada asıl olay anakinin etrafında dönüyor.SW evrenini sevmem çok karışık geliyor şahsen.Yok cumhuriyet yok öncesi ara evren aptal aptal şeyler.Ama film evreni kaliteli

• Bu Spoiler olayı nedir? Bana uyarı puanı vermişler. Spoiler kullanmadım diye?

Zaten foruma giren herkes Spoiler yazana tıklayıp açıp okuyor. Spoiler'ın espirisini anlamadım.

Forumu okurken Spoiler yazana tıklayıp okumuyor musunuz?

Şaka gibi saçma birşey yüzünden 1 uyarı puanı vermişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu Spoiler olayı nedir? Bana uyarı puanı vermişler. Spoiler kullanmadım diye?

Zaten foruma giren herkes Spoiler yazana tıklayıp açıp okuyor. Spoiler'ın espirisini anlamadım.

Forumu okurken Spoiler yazana tıklayıp okumuyor musunuz?

Şaka gibi saçma birşey yüzünden 1 uyarı puanı vermişler.

Hayır okumuyorum.
  • Biraz canlansın buralar!

Konser Kaydı(Favorimdir, günde en az bir kez dinlerim)

Stüdyo Kaydı

Bu da 2011'deki konser kaydı

• Kitabını okudum film ile alakası yok ama fılm daha guzel olmus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabını okudum film ile alakası var ama 2. Film de biraz uçmuşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde normal de gandalf`ın çoğu sahnesi kitapta yoktu.dol guldur lu sahneler... Acaba bunları ayrıntılı bir şekilde başka kitap mı anlatıyor? Bütün seriyi aldım da?sorayım dedim.

• Beş Ordular Savaşı

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!
  • ratch kullanıcısına yanıt
    beş ordular savaşı efsane olabilir büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Birde normal de gandalf`ın çoğu sahnesi kitapta yoktu.dol guldur lu sahneler... Acaba bunları ayrıntılı bir şekilde başka kitap mı anlatıyor? Bütün seriyi aldım da?sorayım dedim.

SİLMARİLLİON KİTABINDA MEVCUT SON BÖLÜMDE GÜÇ YÜZÜKLERİ HAKKINDA OLAN BÖLÜMDE...
  • Abi konu çok boş olmuş insan çıkış tarihi filan yazar biraz düzenle derim. Sadece yorumlara açılan konu iyi olmuyor.

Bi fan resmi koy yönetmenini filan yaz ne biliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: TrouB1ance

quote:

Orijinalden alıntı: turin---thesamet

Cüce, elf, insan ve ork orduları. Buna ek olarak sonradan katılan kartallar. Peter reyiz burda bize bir sürpriz hazırlamış

Ve daha da ek olarak Beorn

İlave 2-3 ordu olarak;

Sauron'un kendisi ve 1-2 tane Balrog'u

Rohanlı Atlılar

Aragorn ve arkadaşları

Örümcekler

olabilir.

Rohan atlıları aşırı saçma olur kesinlikle yapmaz ,örümcekler olur Aragorn da olabilir. Sauron'un kendisi olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Biraz canlansın buralar!

Konser Kaydı(Favorimdir, günde en az bir kez dinlerim)

Stüdyo Kaydı

Bu da 2011'deki konser kaydı

şu konser çok iyi ya

• Ben son filmde Aragorn'un da olacağını düşünüyorum. Lotr'da Gandalf ve Legolas'la tanışıyordu zaten nasıl tanıştıklarını gösterebilir. Elrond, Aragorn'u Gandalf'ı kurtarması için önce Dol Guldur'a gönderip oradan Gandalf'la beraber 5 Ordular Savaşı'na katılıp Legolas'la tanışmasını bekliyorum. Biliyorum hiç haberi filan çıkmadı ama ben filmin sürprizi olarak görüyorum sahnelerini gizli gizli çekmişlerdir diyorum. Tamamiyle his yani öyle kesin bir bilgim yok ama PJ'nin tarzına uyuyor biraz. Lotr'da 88 yaşındaydı bildiğim kadarıyla Hobbit 50 yıl öncesini anlatıyor yani 38 yaşında oluyor olabilir bence hatta Arwen'i bile bekliyorum. Lotr ile bağlantının Legolas üzerinden olacağını düşünürsek Aragorn ihtimali daha da artıyor bence...
  • Filmler kitaptan daha guzel bence

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.