Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
99.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamunda'daki sürümler neden kaldırıldı ki yahu, 1080p'lik 1 tane dosya var sadece şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

İki Filmde sevmediğim şeyleri söyliyim

Gandalfın hareketleri(lotrdaki oturaklığı heybeti yok çocuk gibi birşey)
    Radagast karakteri saçma olmuş Sen koskoca maiarsın zibidi gibi birşey yapmışlar adamı filmde hiç gandalfa sarumana benzemiyor
    Orclar bence olmamış nerde o eski orclar kötü olmalarına rağmen kendilerini sevdiren hobbitleri yemeye çalışırlarken güldüren yine hobbitleri kovalarken gerdiren. Nerde o ugluk un lurtzun karizması nerde shagratın açgözlülüğü nerde gothmogun şeytani güşü, Azogla bolg oyuncak gibi olmuş.
    İlk filmdede goblinler saçmalıktı bence o moria daki goblinler gerçek goblinleri tam olarak yansıtıyordu çıkardığı sesler olsun herşeyiyle, onu geçtim şarkı söylüyen goblinmi olur lan
    Thorin karakteri yapmacık oynuyor
    Gay gibi konuşan bir cüce var saçmalık
    Bombur karakteri saçmalık
    Galadrielin gandalfı çocuk yerine koyup yüzünü okşaması densiz bir hareket
    Azogun gandalf gibi bir mairaya, bir balrogu devirmiş kişiye(deviricek) posta koyması gülünç bir olay. Ulan sanki azog çıkıpta balrogu yenebilicek
    Balroglarla ejderhalar birbirine eşit deniliyor balrogu alabilecek kapasitede bir maiar neden sıradan bir ejderhadan bu kadar çekiniyor
    Cücelerin goblin tünellerinden kaçması animasyon gibi birşeydi o lotrun gerçekciliği hobbit serisinin iki filmindede gram yoktu
    Legolas balmumu gibi olmuş lotrda gözleri mavi değildi burda mavi. Yaşlandıkça göz renklerimi değişiyor
    Thranduil karakteri olmamış kalın kaşlı falan ben şahsen narin ve daha karizmatik birşey bekliyordum
    Tauriel kili aşkı olmamış Elf kızının o kadar elf lordunu bırakıpta cüceye varması olağan birşey değil
    Orcların konuştuğu black speech olmamış. Yüzük divanında yüzük üzerinde yazan kara lisanı okuduğu zaman gandalf tüylerim ürperdi bunda öyle değil lotr da black speechin bir ağırlığı vardı
    Varillerin içinde nehirden kaçmaları ağlanıcak bir sahne bu kadar rezil unrealistic bir sahne görmedim yakışmamış olmamış baltaları atmları bomburun varille yuvarlanması bowling hesabı bütün orcları devirmesi bir an çizgi film izliyrum sandım. Şimdide bir iki kule savaşını aklınıza getirin ikisi arasındaki kalite farkını anlarsınız.
    Kitapları okursanız gri gandalfın zihinsel olarak sauronla kapışabilicek gücü olduğunu anlarsınız çok yorsa bile onu(kitapta var böyle birşey nerde demeyin on saat onu arıyamam). Daha yarı gücünde olan ve yüzüğü olmuyan saurona karşı bu kadar çabuk yenik düşmesi gereksiz ve koskoca mairı küçümseyen bi tavır olmuş
    Şİmdilik benden bu kadar aklıma geldikçe yazarım

benim beğenmediğim kısımlar ise:

dediğin gibi nehirde varil içinde gitmeleri. sanki anlaşmışlar gibi silahları birbirlerine atıyolar. ordaki odunun 3 canı varmış gibi hepsi sırayla vuruyo kırıyo. o şişman dwarfın varille yuvarlanarak orkları öldürmesi tam bir çizgifilm anı. ve son olarak smaugun her ateş püskürttüğünde cücelerin biyerlere atlayıp hep kurtulmaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Radagast karakteri saçma olmuş Sen koskoca maiarsın zibidi gibi birşey yapmışlar adamı filmde hiç gandalfa sarumana benzemiyor
    Orclar bence olmamış nerde o eski orclar kötü olmalarına rağmen kendilerini sevdiren hobbitleri yemeye çalışırlarken güldüren yine hobbitleri kovalarken gerdiren. Nerde o ugluk un lurtzun karizması nerde shagratın açgözlülüğü nerde gothmogun şeytani güşü, Azogla bolg oyuncak gibi olmuş.
    İlk filmdede goblinler saçmalıktı bence o moria daki goblinler gerçek goblinleri tam olarak yansıtıyordu çıkardığı sesler olsun herşeyiyle, onu geçtim şarkı söylüyen goblinmi olur lan
    Azogun gandalf gibi bir mairaya, bir balrogu devirmiş kişiye(deviricek) posta koyması gülünç bir olay. Ulan sanki azog çıkıpta balrogu yenebilicek
    Balroglarla ejderhalar birbirine eşit deniliyor balrogu alabilecek kapasitede bir maiar neden sıradan bir ejderhadan bu kadar çekiniyor
    Cücelerin goblin tünellerinden kaçması animasyon gibi birşeydi o lotrun gerçekciliği hobbit serisinin iki filmindede gram yoktu
    Legolas balmumu gibi olmuş lotrda gözleri mavi değildi burda mavi. Yaşlandıkça göz renklerimi değişiyor
    Thranduil karakteri olmamış kalın kaşlı falan ben şahsen narin ve daha karizmatik birşey bekliyordum
    Tauriel kili aşkı olmamış Elf kızının o kadar elf lordunu bırakıpta cüceye varması olağan birşey değil
    Orcların konuştuğu black speech olmamış. Yüzük divanında yüzük üzerinde yazan kara lisanı okuduğu zaman gandalf tüylerim ürperdi bunda öyle değil lotr da black speechin bir ağırlığı vardı
    Varillerin içinde nehirden kaçmaları ağlanıcak bir sahne bu kadar rezil unrealistic bir sahne görmedim yakışmamış olmamış baltaları atmları bomburun varille yuvarlanması bowling hesabı bütün orcları devirmesi bir an çizgi film izliyrum sandım. Şimdide bir iki kule savaşını aklınıza getirin ikisi arasındaki kalite farkını anlarsınız.
    Kitapları okursanız gri gandalfın zihinsel olarak sauronla kapışabilicek gücü olduğunu anlarsınız çok yorsa bile onu(kitapta var böyle birşey nerde demeyin on saat onu arıyamam). Daha yarı gücünde olan ve yüzüğü olmuyan saurona karşı bu kadar çabuk yenik düşmesi gereksiz ve koskoca mairı küçümseyen bi tavır olmuş

dediğin gibi nehirde varil içinde gitmeleri. sanki anlaşmışlar gibi silahları birbirlerine atıyolar. ordaki odunun 3 canı varmış gibi hepsi sırayla vuruyo kırıyo. o şişman dwarfın varille yuvarlanarak orkları öldürmesi tam bir çizgifilm anı. ve son olarak smaugun her ateş püskürttüğünde cücelerin biyerlere atlayıp hep kurtulmaları.

Haklısın
    Koskoca ejderha dale ı yoketmiş ama 3-5 tane cüceyi öldüremiyor. Birde böyle ejderhamı olur lan sokak karısı gibi konuşta konuş Ejderha dediğin ölüm saçar bu sürekli dedikodu yapıyor

• Önceki serinin hayranı olarak bu hobbit serisi bana kızacaklar ama gençlere, çocuklara hitap ediyor. 2. Film ilk filme göre daha iyiydi.
    ilk filme sinemada 5dk geç kalmıştım ondan mı bilmiyorum ama film aşırı sıkıcı gelmişti, çıkıp gidesim geldi o derece.
  • Adam gitmiş filmin her şeyini eleştirmiş bir tane pozitif olay yok.

Hobbit,Silmarillion veya LotR gibi ağır bir dille yazılmamıştır,daha çok masalımsıdır o yüzden abartılı olaylar olması çok çok normal.

Wrath of War'ı film yapsalarda izlesek.Smaug'un, Ancalagon'un yanında fıs olduğunu görsek keşke.

Ah be Tolkien,keşke yaşasaydın da The New Shadow'u tamamlayabilseydin,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yokmu 1080p türkçe alt yazılı torrent linki. Ben alt yazı eşleştirmeyi felan bilmiyorum sizin gibi. Varsa hazır eşleştirilmiş link gönderirmisiniz. Yarına kadar indireyşmde cumartesi izleyeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

Zamunda'daki sürümler neden kaldırıldı ki yahu, 1080p'lik 1 tane dosya var sadece şuan

Ocak ayının 2'sinde falan 1080p WEB-DL olarak düşmüştü film ve görüntü kalitesi çok iyiydi. 2 gün sonra o sürümü de kaldırmışlardı. Aslında filmi 3 ay önce 1080p izleme imkanımız vardı ama maalesef kaldırdılar. PJ, torrent piyasasına el atmış olabilir.
  • 1080p Public hd 13 küsür gb sürümden ss aldım görüntü hakkında bir fikir oluşturursa eğer buyrun;

• quote:

Orijinalden alıntı: Better Call Saul

1080p Public hd 13 küsür gb sürümden ss aldım görüntü hakkında bir fikir oluşturursa eğer buyrun;

Görüntü güZel. Tr alt yazısı varmı hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Haklısın
    Koskoca ejderha dale ı yoketmiş ama 3-5 tane cüceyi öldüremiyor. Birde böyle ejderhamı olur lan sokak karısı gibi konuşta konuş Ejderha dediğin ölüm saçar bu sürekli dedikodu yapıyor

Kitapta nasılsa öyle yapmaya çalışmışlar ejderhayı.

• Zamundaya 1080p gelmiş hücummmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Zamundaya 1080p gelmiş hücummmmm

Pm please. Birde uygun alt yazı varmıdır

• Bluray çıktımı ? Tam anlamıyla bluray, indirmelerde 1080p var 13 gb, bluray ne zaman çıkar satın almak için de olur farketmez
  • Arkadaşlar PublicHd 1080p sürümünü gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. İndirme hızı oldukça yüksekti bende. Ortalama saniyede 1 mb ile indi ki daha önce bu değerleri hiç görmedim normalde. Altyazı sorunu da yok.
  • ilk filmde çok sıkılmıştım bunda çok daha az sıkıldım.

bard ile tanıştıktan sonra dağa girdikleri yere kadar çok sıkıcıydı ama gerisi bir şölendi.

cgi had safhada ve 4x4'lük olmuş.

herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 21 Mart 2014; 20:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luis Suarez

Arkadaşlar PublicHd 1080p sürümünü gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. İndirme hızı oldukça yüksekti bende. Ortalama saniyede 1 mb ile indi ki daha önce bu değerleri hiç görmedim normalde. Altyazı sorunu da yok.

pm lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Better Call Saul

1080p Public hd 13 küsür gb sürümden ss aldım görüntü hakkında bir fikir oluşturursa eğer buyrun;

görüntü güzel görüntü seçiminde bende indiriyorum şuan

• 1080p CHD sürümü indirin arkadaşlar. PublicHD'ye oranla bitrate oranı daha yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

1080p CHD sürümü indirin arkadaşlar. PublicHD'ye oranla bitrate oranı daha yüksek.

Hocam türkçeyi nerde bulabilirim

• İki hafta sonra.

Sen bunlardan birini indir ses dosyasını sonra eklersin.
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.