Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
99.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

The.Hobbit.The.Desolation.of.Smaug.2013.BluRay.720p.DTS.x264-CHD

Bu sürümü indiriyorum ama 40 kB/s'yi geçemedi daha. Böyle giderse Nisanda falan anca izleyeceğim.

hızın ne kadar ki ?

800-900'den aşağı düşmüyor normalde.
  • quote:

quote:

quote:

Bu sürümü indiriyorum ama 40 kB/s'yi geçemedi daha. Böyle giderse Nisanda falan anca izleyeceğim.

hızın ne kadar ki ?

The.Hobbit.The.Desolation.of.Smaug.2013.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD

sürümünü, 800-900'le indirdim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hızın ne kadar ki ?

Nereden indirdin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hızın ne kadar ki ?

Nereden indirdin?

kickass

• Torrent sürümünü indiriyorum ama TR dublaj daha iyi değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Gandalf

Torrent sürümünü indiriyorum ama TR dublaj daha iyi değil mi?

düblaj iyi olur mu heç .
  • Hız konusunda torrent favorim kesinlikle Zamunda 1080P PublicHD sürümünü 1.1 Mb/s ile kesintisiz indirdim
  • Dün izledim filmi ilk defa. Birkaç birşey söylemem gerekirse;

İlk filmin durgunluğundan sıyrılmış film haliyle. Fakat şu animasyon olayının gerçekten cılkı çıkmış durumda. Legolas ve Tauriel'in gerçeklikten uzak, full animasyonlu kapışma sahneleri hiç hoşuma gitmedi. Üçleme de "Ne savaşıyor be" dediğimiz Legolas, Hobbit'teki dövüş sahnelerinde animasyon manyağı yapılmış. Adamın durduğu yerden ok atışı dahi animasyon olmuş. Yüzünü ve tipini hiç söylemiyorum.

Şu dediğim "Gerçeklik" meselesini anlamak için; Legolas'ın, 2001 FOTR'daki Amon Hen kapışmasını ve 2013 Desolation of Smaug'daki kapışmalarını bi göz önüne getirin, ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Teknolojinin nimetlerinden fazlaca yararlanan bir seri olmuş artık belli bu. En ufak şeyi dahi yeşil perde ve PC hileleriyle halleder hale gelmişler. Aksiyon sahnelerinin içinde gerçek insan kullanılmadığı için, gerçeklik yok olmuş gitmiş.

Two Towers'da, Helm's Deep'deki merdivenden kayma sahnesini bile kendi oynayan Legolas (Orlando Bloom)'tan, durduğu yerden ok atmasının dahi animasyon olduğu Legolas'a...

Bu serinin neden ödül törenlerinde nal topladığını, her filminde daha da iyi anlıyorum. LOTR gibi gerçek bir emek içeren yapımdan sonra, jurinin karşısına bu seriyi çıkarırsanız, size bir taraflarıyla gülerler.

Allah'ıma şükürler olsun ki; LOTR serisi 13 sene önce çekilmiş ve bitmiş.

• Arkadaşlar bu filmin 720 veya 1080p bluray olarak türkçe dublajı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Dün izledim filmi ilk defa. Birkaç birşey söylemem gerekirse;

İlk filmin durgunluğundan sıyrılmış film haliyle. Fakat şu animasyon olayının gerçekten cılkı çıkmış durumda. Legolas ve Tauriel'in gerçeklikten uzak, full animasyonlu kapışma sahneleri hiç hoşuma gitmedi. Üçleme de "Ne savaşıyor be" dediğimiz Legolas, Hobbit'teki dövüş sahnelerinde animasyon manyağı yapılmış. Adamın durduğu yerden ok atışı dahi animasyon olmuş. Yüzünü ve tipini hiç söylemiyorum.

Şu dediğim "Gerçeklik" meselesini anlamak için; Legolas'ın, 2001 FOTR'daki Amon Hen kapışmasını ve 2013 Desolation of Smaug'daki kapışmalarını bi göz önüne getirin, ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Teknolojinin nimetlerinden fazlaca yararlanan bir seri olmuş artık belli bu. En ufak şeyi dahi yeşil perde ve PC hileleriyle halleder hale gelmişler. Aksiyon sahnelerinin içinde gerçek insan kullanılmadığı için, gerçeklik yok olmuş gitmiş.

Two Towers'da, Helm's Deep'deki merdivenden kayma sahnesini bile kendi oynayan Legolas (Orlando Bloom)'tan, durduğu yerden ok atmasının dahi animasyon olduğu Legolas'a...

Bu serinin neden ödül törenlerinde nal topladığını, her filminde daha da iyi anlıyorum. LOTR gibi gerçek bir emek içeren yapımdan sonra, jurinin karşısına bu seriyi çıkarırsanız, size bir taraflarıyla gülerler.

Allah'ıma şükürler olsun ki; LOTR serisi 13 sene önce çekilmiş ve bitmiş.

Bir de bahaneleri var "Hobbit zaten çocuklar için yazılmış bir kitap, film de ona göre" bilmem ne. Film her türlü gerçeklikten ve ciddiyetten uzak, diğer söylediklerine de aynen katılıyorum. Güzel film mi, evet çok güzel. LOTR serisi gibi bir efsaneye yakışıyor mu, kesinlikle hayır...

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Arkadaşlar bu filmin 720 veya 1080p bluray olarak türkçe dublajı var mı?

türk torrent sitelerinde var ama ses sinema çekimi. Daha bluray ses dosyası çıkmadı.
  • publichd ye ne olmuş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 24 Mart 2014; 23:28:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Arkadaşlar bu filmin 720 veya 1080p bluray olarak türkçe dublajı var mı?

türk torrent sitelerinde var ama ses sinema çekimi. Daha bluray ses dosyası çıkmadı.

O mp3 u indirdim ben. Çok kotu değildi ama ses 1 saniye önden gidiyordu. Onla uğraşamam blurayi bekliyorum bende.

• 720P izledim,ilk filmden çok daha iyiydi ancak;

Yinede herşeyin son filme saklandığı biraz barizdi malesef tek kitaptan 3 film,3 kitaptan 3 film gibi olmuyor.

Smaug'un detayları falan müthişti Oscar'ı Gravity'nin süpürmesi baya bir haksızlık olmuş.
  • Siteyi yeniliyorlar, o yüzden kapalı.
  • Yani şimdi bir tek benmi beğenmiyorum bu Evangeline Lilly'yi?

• quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

publichd ye ne olmuş ?

hocam türktorrent davetiyen varsa atarmısın

• Dual olarak çıkmış Ses Line fln değil :)
    Audio 2........... 384 Kbps kb/s 6 chnls AC3 TURKISH
    The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) 1080p BluRay x264 DTS DUAL
  • MeTeCiK kullanıcısına yanıt
    448 Kbps 700mb gelmiş malum siteye de.

• korkulur sizden ama malesef davetiyem yok. Zaten aktif olarak kullandığım bir site değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 25 Mart 2014; 15:55:52 >
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.