Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
99.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet çok zor geçecek bu yıl. Tadı damağımızda kalan bir film oldu.
  • Acaba gimli de katılcakmı cücelere ya da gimlide varmı 2.filmde ?
  • hobbit ilk duyurulduğunda sene 2010'du galiba vay anasını çabuk geçiyor yani zaman. 1 yıl bekleriz sorun değil.
  • acaba nereye kadar olan bölümü kapsayacak çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

acaba nereye kadar olan bölümü kapsayacak çok merak ediyorum

Bence varillerin devrilip , kafilenin Dale kasabasına gittiği yerde biter.3. filmde ise 5 Ordu savaşı falan olur büyük ihtimal.
  • filmin üçleme olması güzel oldu yıllar sonra sindire sindire izleriz
  • Eveet yerimizi alalım şimdiden.Ak Divan-Sauron, Aragorn Arwen hikayeleri de olursa tadından yenmez walla.4 saat olsa izlenir.
  • İlk sayfadan yerimi kapayım ben, senelerce ilk filmi bekledikten sonra 2. film için 1 sene bekleyişe başladım.. Duvara çentik atmaya başlıyorum

İmzamı da yeniledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 17 Aralık 2012; 21:08:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pitx1

Serinin tavan yapacak filmleri 2 ve 3. filmlerdir.

Smaug ile savaşı tutunda Sauron'un Mordora kaçışı hep bu bölümlerde olacak.

sauron nerde kaçıyor mordor'a yahu ben hobbit kitabında öyle bir şey okuduğumu hiç hatırlamıyorum
  • Nasıl bekliyeceğim bu filmi ya
  • Bir yıldan az bir zaman kaldı
  • Yerimizi alalım.
  • Daha ilk filmden Peter Jackson üçlemenin hafızalarda büyük yer edineceğinin çağrısını şiddetlice verdi zaten. Bu denli kalite bir ilk filmden sonra ikincisi için 1 yıl daha bekleyeceğimi öğrenmek fena koydu açıkçası ama ne yaparsın sonunda orta dünya varsa beklemeye değer :)
  • Yerimizi alalım şimdiden.İşin ciddiyete bineceği destansı finalden önce iyice gaza geleceğimiz film daha şimdiden 1 sene sonrasını hayal edebiliyorum inşallah başımıza bişey gelmez de izleyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

quote:

Orijinalden alıntı: Pitx1

Serinin tavan yapacak filmleri 2 ve 3. filmlerdir.

Smaug ile savaşı tutunda Sauron'un Mordora kaçışı hep bu bölümlerde olacak.

sauron nerde kaçıyor mordor'a yahu ben hobbit kitabında öyle bir şey okuduğumu hiç hatırlamıyorum

Hocam filmde dikkat ederseniz Ragadast ölüm büyücüsü olduğunu keşfediyor. Daha sonra Gandaf ile Sauron'u oradan kovmaya çalışacaklar. Bu olaylar ilerleyen bölümlerde olacak.

• İkinci filmde Smaug'u görüyorsak, üçüncü de ne anlatacak bu adam?

Elinde kullanabileceğin mükemmel bir materyal var, yap işte doğru düzgün bir film; oradan bir şey buradan bir şey içine ediyorlar. Lotr'i de çorba yapmıştı, ama hadi o uzun bir kitaptı görmezden gelinebiliyor. Fakat Hobbit zaten bit kadar kitap, böyle parçalaması çok manasız oldu.

Yani şu fantezi edebiyat uyarlamalarını kafalarına göre didikliyorlar ya, valla yazık. Artık Salvatore'mu izin vermiyor ya da başka şeyler mi var bilmiyorum ama Drizzt'i beyazperde de görmemiş olmak beni mutlu ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 18 Aralık 2012; 1:07:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

İkinci filmde Smaug'u görüyorsak, üçüncü de ne anlatacak bu adam?

Elinde kullanabileceğin mükemmel bir materyal var, yap işte doğru düzgün bir film; oradan bir şey buradan bir şey içine ediyorlar. Lotr'i de çorba yapmıştı, ama hadi o uzun bir kitaptı görmezden gelinebiliyor. Fakat Hobbit zaten bit kadar kitap, böyle parçalaması çok manasız oldu.

Yani şu fantezi edebiyat uyarlamalarını kafalarına göre didikliyorlar ya, valla yazık. Artık Salvatore'mu izin vermiyor ya da başka şeyler mi var bilmiyorum ama Drizzt'i beyazperde de görmemiş olmak beni mutlu ediyor.

Bence gayet yerinde hareket. Hem ticari açıdan hem de sinema açısından.

İkinci film zaten Smaug ile geçeceği belli. İlk filmin sonunda Smaug gözünü açınca anlaşılıyor.

Ancaaak...

Asıl ilk filmde olan ve kitapta geçmeyen "necromancer" ve Angmar olayı var. Bence PJ bunun üstüne gidecek. İkinci filmde yine necromancer ipuçları verecek. Hatta ilk filmin extended versiyonunda bile yapabilir. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum fragmanda Gandalf labirent gibi bir yerde dolanıyordu. Tahminimce orası Dol Guldur (Radagast'ın Witch King ile karşılaştığı yer). Gandalf aslında orada Thorinin babasını görecek ve haritayı ondan alacaktı. Ama bunu ilk filmde sakladılar. Dediğim gibi tahminimce extended edition'da çıkar.

her neyse, zaten 3. filmin direk 5 ordular savaşı olacağını düşünüyorum. Nasıl LOTR Kralın Dönüşünde nerdeyse tüm film muharebe üzerine kurulu ise Hobbit'in üçüncü filminin de bu savaşla ilgili olacaktır. Hatta bilen bilir bazı sevdiğimiz dostlar mefta olacaktır. Aynı LOTR'deki gibi :)

Malesef Hollywood'Da fantazi uyarlamalarında başarı sağlayan bir tek Lord of the Rings. Daha önceden çekilmiş olan bir çok uyarlama başarısızlığa uğrayınca yapımcılar pek sıcak bakmıyorlar. (Dungeons & Dragons, Eragon, ve nice FRP uyarlamaları hepsi çuvalladı. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariaven -- 18 Aralık 2012; 9:32:20 >

• Bekliyoruzzz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çok var ya.
  • Takip..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.