Şimdi Ara

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (2014) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ŞevketMarco

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Okla uçak mı devirdi o ?

Patlayıcılı ok o.

Ha o zaman başka.
  • Flimde kullanılıcak müziklerden bir tanesi , hiç fena değil.

• beyler film imax mi bilginiz var mı ?
  • Ana konu olmasına rağmen daha ikinci sayfasını görememiş. Filme bugün gittim. Bence fazlasıyla güzeldi. Ara film olması sebebiyle çok fazla aksiyon beklemeyin filmden buna hazırlık yaparak gidin. Ama seriyi seven birisinin kesinlikle gitmesi gereken bir film.
  • http://www.youtube.com/watch?v=uCzX_6kOgVY

Jennifer Lawrance'ın filmde söylediği Hanging Tree şarkısı.
  • Bugün gittim arkadaşlar filme.Hunger Games serisini fazla sevmem ama 2. filmi izledikten sonra bu filmi de izlemeye karar verdim.5/10 veririm bu filme,daha fazlasını vermek için ağır fanboy olmak lazım.Filmde pek birşey olmadı heralde 2. filme sakladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaniCalifornia

Ana konu olmasına rağmen daha ikinci sayfasını görememiş. Filme bugün gittim. Bence fazlasıyla güzeldi. Ara film olması sebebiyle çok fazla aksiyon beklemeyin filmden buna hazırlık yaparak gidin. Ama seriyi seven birisinin kesinlikle gitmesi gereken bir film.

Ara film olsa ne olur. Bu yıl en çok hasılat yapan 1. veya 2. Film olacak. Sadece abd gelir beklentisi 400 milyon dolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üste yoruma bakarsan ne demek istediğimi anlarsın dostum. Bu film arada konuyu anlatacak çok önemli bir filmdi. İsteneni bize verdi. Ama insanlar araştırmadan 1 ve ya 2 de ki gibi birşey beklediler. Bu da onları hayal kırıklığına uğratacaktır. Bence de çok güzel bir film. Düşünsene bu 2 saatlik filmde ki konuyu 2, 2.30 saat sürecek gelecek filmde anlatmaya çalıştıklarını. İzleyeceklerin yarısından çoğu bunu bilmediği için filmi pek iyi karşılamayabilirler. Hele ki Türkiye gibi bir yerde durum daha da kötü olabilir.
  • Gidip sinemada izlenecek film mi arkadaşlar? Serinin çok takipçisi değilim , ilk 2 filme gittim ve 2. filmden çok zevk almamıştım
  • İlk defa bir film için böyle bir yorum yapıyorum, affedersiniz ama ''BOK'' gibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

Gidip sinemada izlenecek film mi arkadaşlar? Serinin çok takipçisi değilim , ilk 2 filme gittim ve 2. filmden çok zevk almamıştım

Çöpe atacak paran yoksa gitme.Ciddiyim.
  • Sıkı takipçisi olmayanlar GİTMESİN.
    3.Kitabın başlarında fazla olay olmadığı için filmin de durağan olacağını bekliyordum beklediğim kadar olmasa da durağan bir filmdi. İzlenmeyecek bir film değildi ama ara film olduğu için verdiğiniz paraya değmeyebilir. Ama seriyi sevenler için aradaki konuşmalar bile yetecektir.
    Bu arada eski oyun kurucu Plutarch Heavensbee rolünü oynayan Philip Seymour Hoffman ölmüş Filmden önce arkadaşım söyledi şaşırdım kaldım.
  • VALLA JENNİFER İÇİN GİTTİM 2 3 SAHNESİ İYİ SOUNDTRACKLAR MUHTEŞEM AMA FİLM ÇOK KARANLIK BİRDE 2 YE BÖLMÜŞLER
    JENNİFER I LOVE YOU POĞAÇA SURATLIM
  • 24 kasim ogretmenler gununde tum ogretmenlerimiz cinemapink subelerinin tamaminda ucretsiz misafirimizdir.

• Hack saldırısından sonra Jennıfer fotolarını görünce bu kadından neden soğudum izlemek gelmiyor, gerçi hunger games hiç sevemediğim bir yapımdı sadece ilk filmini izlemiş biri olarak..
  • Filmin en güzel yeri Katniss'in şu şarkıyı söylediği yerdi. Kitaplarının hayranı değilseniz gidip izlemeye pek değmez ara film sonuçta.
    http://www.youtube.com/watch?v=uCzX_6kOgVY
  • Hp: Deathly hallows 1 içinde ara film, gitmeyin diyorlardı ben oldukça beğenmiştim. Fırsat bulursam buna da gidicem.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Coin tam senlik
    Film aslında güzel ama serinin takipçisi olmayıp öylesine gidenlere sıkıcı gelebilir.

• Julianne Moore candır.
  • kitaplarını okuduktan sonra filmleri bayat geldi açıkçası. ilk iki filmi sinemada izledim ama buna gitmeyeceğim sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.