Şimdi Ara

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (2014)

Katniss Everdeen, evi 12. Bölge'nin tamamen yıkıma uğradığını öğrendiğinde neler olup bittiğini görebilmek için oraya geri döner. Karşılaştığı manzara ise tam anlamıyla dehşet vericidir. Kazananların kaldıkları evler dışında her şey harabeye dönmüş, insanlar artık yeraltında yaşamaya başlamış ve hükümetin ölümcül politikasının karşısında hayatta kalmak için mücadele etmeye başlamışlardır. Nükleer silahların dahi söz konusu olduğu bu atmosferde, Katniss gerçekten de protesto hareketinin yüzü olmaya başlar ve bu sorumluluğu bir türlü kabullenemez. Yükselen bu isyan dalgasının içerisinde yer alamamasının nedenlerinden en önemlisi de Peeta'nın hayatının tehlikede olmasıdır.
    Büyük bir ilgiyle karşılanan Susan Collins imzalı Açlık Oyunları serisinin üçüncü halkası olan filmin yönetmenliğini, ikinci filmi de yönetmiş olan Francis Lawrence üstlenirken; başrollerde bir kez daha Jennifer Lawrence ve Josh Hutcherson ikilisi yer alıyor.

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 21 Kasım' da Sinemalarda

İkinci filmde olduğu gibi serinin üçüncü ve dördüncü filmlerini (son film ikiye bölündü, Mockingjay part 1, part 2 olarak vizyona girecek) Francis Lawrence yönetecek. Kitabı okuyanlar, hikaye ile ilgili bilgi sahibi olsalar da ikinci filmi izleyenler için büyük merak konusu olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle ikinci filmin sonunun tamamiyle üçüncüyü işaret ediyor olması, heyecanın üst seviyede tutulmasını sağlamıştı.

Filmin çekimleri devam ederken aramızdan ayrılan Hoffman'ın uzun bir süre filmde yer alıp almayacağı tartışılmış, sonuç olarak da aktörün CGI teknolojisinin yardımıyla yeniden filme dahil edilmesine karar verilmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 15 Eylül 2014; 20:17:04 >

• Tam filmin konusu galiba vardı yazacaktım not'u gördüm. Bekliyoruz.
  • bekiiyoruz izlenir öncekiler çok sağlamdı
  • rizörvid part 1'in nerede biteceğini tahmin edebiliyorum
  • Galiba kitaplardan dolayı diğer filmlerde umduğumu bulamamıştım.umarım bu daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Hunger Games: Mockingjay Part 1′den Yeni Teaser

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game of Thrones (2011 - 2019)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğrusu son kitap çok uzundu ve ikiye bölmelerini ben gayet normal buldum. Hani para için yapılmış hamle gibi gözükse de o kadar olayın tek filme sığdırılmasını istemezdim ben açıkçası. Umarım güzel olur.

Kitabı okumayan açmasın: (3. Kitabı okumayan açmasın) Büyük ihtimal sonu....

Büyük ihtimalle Katniss'in savaşta biri tarafından vurulduğu yerde bitecek. Mıntıkayı falan hatırlamıyorum. Dağnın içine yapılmış üs.
  • Comic Con' dan Fragman Geldi.

• her ne kadar son kitap biraz uzun olsa da ben bu 2 ye bölme işine başından beri uyuzum. Para para para demekten başka birşey değil bence...
  • Rip oyun kurucu bakalım nasıl dolduracaklar yerini

• Seriyi okumuş biri olarak filmleri hiç beğenmedim. Hele hele ilk film çok kötüydü.
    Serinin son filmini 2 part halinde yayınlamaları tamamen para odaklı. Son kitabın neresi uzundu ? Ateşi Yakalamak ile arasında sadece 17 sayfa fark var. Sadece olaylar daha yoğun yaşanıyor o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Rip oyun kurucu bakalım nasıl dolduracaklar yerini

CGI
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Rip oyun kurucu bakalım nasıl dolduracaklar yerini

CGI

yazmışsın zaten pardon
  •  The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (2014)
  • İyi fragman, birkaç spoiler da içeriyor haliyle.
  • şu the hungers games i bi sevemedim
  • Okla uçak mı devirdi o ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Okla uçak mı devirdi o ?

Patlayıcılı ok o.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.