Şimdi Ara

The It Crowd - 4.Sezon (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
4
Favori
36.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anonymous
  • Jen
    kahveyi fırlattığında kadına geldiğinde
    sandalyeden düşüyordum
  • malum yerlerde gorunce yeni sezon basliyor diye zipladim ama sonra anladim ki final bolumuymus.olsun hic yoktan iyidir ve final oldugunu bilseydim eski sezonlari bir daha izlerdim.

jen'i bu internet diye kandirdiklari kutuyu filan unutmusum ama o gotik elemani hatirliyorum.
  • Süper bir finaldi.

Moss'un oyun masası videoarı süperdi.Ayrıca kadın pantolunu
    Roy'un cenazede gözüne biber gazı solüsyonu sürdüğü sahnede gözümden yaş geldi
  • 3 yıl sonra niye final yaparsın, 6 bölüm daha çekmek çok mu zor
  • Doyamadık gerçekten, keşke bir kaç bölüm daha olsaydı. Aynı ekibi toplayabilmelerine şaşırdım açıkçası...
  • İnanılmaz iyi bir final inanılmazın da ötesinde komik bir bölümdü. Her bölümde en az bir kez gözlerden yaş akıtan, karınlara ağrı sokan bir sahne olurdu ama bu final bölümünde defalarca yaşadım bunu. Müthiş bir diziydi umarım bir gün devam ederler.
  • az önce gördüm tl'de indiriyorum bakalım final bölümü oldu ama bu neyin nesidir bakıcaz

The IT Crowd Manual 720p HDTV x264-W4F
  • An itibarı ile başladım, bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

az önce gördüm tl'de indiriyorum bakalım final bölümü oldu ama bu neyin nesidir bakıcaz

Neyin nesiymiş kardeş? Baktın mı?
  • son özel bölümden sonra oyuncu ve yönetmen ile yapılan söyleşiler. geçmiş bölümlerden komik anlar falan. izleyin mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

az önce gördüm tl'de indiriyorum bakalım final bölümü oldu ama bu neyin nesidir bakıcaz

Neyin nesiymiş kardeş? Baktın mı?

sonra bölüm röportajlar falan var seti geziyorlar güzel izleyin derim

• Keşke bir bölüm daha çekseler...
  • Yayınlanan final bölümünü de izleyip diziyi bitirdim. Final bölümü güzel olmuş. Özellikle;

Jen'in, evsize kahve fırlattığı sahne, Moss'un videoları, Roy'un cenazede gözüne biber gazı sürmesi ve yine Roy'un kısa boylularla başının derde girdiği sahneler güzeldi.

• Son sahnede "Kapatıp açmayı dene" dizinin özeti olmuş.
  • Diziye yeni başladım şu sahne kopardı beni, harika gidiyor.

• Dizi, NBC kanalı tarafından Amerika'ya uyarlanacakmış. Orijinali İngiliz olup, Amerika'ya uyarlanıp da başarılı olan yapımlar olduğu gibi, (Shameless) başarısız olan yapımlar da var. (Skins) Bakalım The IT Crowd'un Amerikan uyarlamasının akıbeti ne olacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bitirdim diziyi, Douglas ve Richmond dizi tarihinin en komik karakterlerinden iki tanesi olabilir Hatta 2x1 dizi tarihinin en komik bölümü de olabilir Dizide güldüren mizah değil de karakterler oldu hep Moss mesela çok orijinal ve komik bir karakter. İngiliz komedi dizileri arasında şuana kadar izlediğim en iyi dizi diyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Şimdi bitirdim diziyi, Douglas ve Richmond dizi tarihinin en komik karakterlerinden iki tanesi olabilir Hatta 2x1 dizi tarihinin en komik bölümü de olabilir Dizide güldüren mizah değil de karakterler oldu hep Moss mesela çok orijinal ve komik bir karakter. İngiliz komedi dizileri arasında şuana kadar izlediğim en iyi dizi diyebilirim.

Benim en sevdiğim bölüm maç mhabbeti yaptıkları, Arsenal maçına falan gittikleri bölümdü. Sizin dediğiniz bölüm sanırım Royûn tekerlekli sandalyeyle dolandığı bölüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Şimdi bitirdim diziyi, Douglas ve Richmond dizi tarihinin en komik karakterlerinden iki tanesi olabilir Hatta 2x1 dizi tarihinin en komik bölümü de olabilir Dizide güldüren mizah değil de karakterler oldu hep Moss mesela çok orijinal ve komik bir karakter. İngiliz komedi dizileri arasında şuana kadar izlediğim en iyi dizi diyebilirim.

Benim en sevdiğim bölüm maç mhabbeti yaptıkları, Arsenal maçına falan gittikleri bölümdü. Sizin dediğiniz bölüm sanırım Royûn tekerlekli sandalyeyle dolandığı bölüm.

Aynen o bölümü diyorum Roy im disabled dediği an gülmekten boğazım ağrıdı maç muhabbeti de çok iyiydi aslında çoğu sahne süperdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 24 Mart 2015; 19:55:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.