Şimdi Ara

The It Crowd - 4.Sezon (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
4
Favori
36.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baştan başladım diziye baştan şimdi ilk bölümünü tekrar izledim yine deli gibi güldüm. Kesinlikle bomba bir dizi, bu İngilizler komedi işini gerçekten biliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 26 Mart 2015; 22:53:23 >
  • Final bölümünün çıktığını yeni gördüm ve hemen izledim. Biraz sönük olmuş keşke bitmeseydi.

Moss'un pantolon alırken ve kulübe de değiştirken sahnesi iyiydi.

Sırf katherine parkinson için saatlerce izlerim bu diziyi.
  • Ben o çıkardıkları özel bölümü izlememişim, izleyeyim bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Ben o çıkardıkları özel bölümü izlememişim, izleyeyim bari.

Konuyu görünce eski sahneleri izleyeyim dedim US versiyonunu buldum Moss aynı Moss, Roy Community'deki Jeff Winger. Senaryo neredeyse aynı ama komik gelmedi bana Sadece bir bölüm çekilmiş niye böyle bir şey yapmışlar anlayamadım ama bir de Moss neden oynamış acaba.
    http://www.dailymotion.com/video/xmjpk4_the-it-crowd-us-pilot_fun#.UYmQCaKkqsM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Konuyu görünce eski sahneleri izleyeyim dedim US versiyonunu buldum Moss aynı Moss, Roy Community'deki Jeff Winger. Senaryo neredeyse aynı ama komik gelmedi bana Sadece bir bölüm çekilmiş niye böyle bir şey yapmışlar anlayamadım ama bir de Moss neden oynamış acaba.

1 dakika izleyeyim dedim, onu bile izleyemedim, izlenmezmiş zaten.

• quote:

quote:

US versiyonu olduğunu hatta Moss un oynadığını hiç bilmiyordum...

• konuyu görünce aklıma hemen dizi geldi http://forum.donanimhaber.com/m_108559854/tm.htm

• quote:

konuyu görünce aklıma hemen dizi geldi http://forum.donanimhaber.com/m_108559854/tm.htm
    />

Ama bölüm sonunda yine Moss ile Roy mort oluyordu.

• TBBT de güncele yetiştikten sonra başlamayı düşünüyorum, onun kadar komik mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

TBBT de güncele yetiştikten sonra başlamayı düşünüyorum, onun kadar komik mi?

Evet komik. TBBT gibi sonradan bozmuyor ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

quote:

Evet komik. TBBT gibi sonradan bozmuyor ama.

Bozmaya zaman kalmadan bitiyor
  • Yürüyen Ölü kullanıcısına yanıt
    25 bölümlük dizi de bozmasın

• Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    25 bölümlük dizi ama 9 sezonluk tbbt'den daha iyi bence
  • quote:

TBBT'den daha iyi, on numara komedi.
  • front pagede gördüm redditte vay be

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Az çok bize-bana benzediği için çok beğendim, 2 sezondayım, çok kısa, geçen gece gülmekten ölüyordum, Roy'un engelliler tuvaletine girdiği bölüm, çok iyiydi, tabi her bölümüde öldürmüyor gülmekten.
  • quote:

25 bölümlük dizi ama 9 sezonluk tbbt'den daha iyi bence

Coupling yada bu diziye başlamayı düşünüyorum
    Sen ikisinide izlemişsin sanırım
    Friends-Himym tarzı sitcomları daha çok seviyorum. Tbbt ve seinfeld'i pek sevemedim.
    Hangisini önerirsin ?

• Coupling ile başla. İngiliz versiyonu olsun, Amerikan olan kötü... Ardından The it Crowd yapıştırırsın...
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    Coupling kısaymış ya. Ben 28 bölüm olduğunü bilmiyordum yarın başlayayım öyleyse 5-6 günde bitirim. Bu İngiliz dizileri hep böyle kısa mı oluyor

• Coupling ilişkiler üzerine bir komedi herkes sevmeyebilir ama IT Crowd çoğu kişinin beğenebileceği tarzda absürt komedi, ikisini de tavsiye ederim zaten ikisi de kısa diziler.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.