Şimdi Ara

The It Crowd - 4.Sezon (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
4
Favori
36.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu görünce üşütme geldi..Çok kaliteli bir diziydi her bölümde güldürmeyi başarıyordu.
  • Bu dizi neden bu kadar fazla seviliyor ya ? 3 bölüm izledim ve karakterlerin o absürtü geçecek derecede aptallıkları, ingiliz aksanı falan hiç hoşuma gitmedi. Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama neyi bu kadar beğenildi anlam veremedim gerçekten. Benim gibi bu diziyi sevmeyen ve adam gibi bir komedi dizisi arayan varsa Brooklyn nine nine izleyin derim. dizi neymiş görün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Türkolog_ kullanıcısına yanıt
    2x1'e kadar devam edin eğer 2x1'i sevmezseniz bırakın bence
  • 2 bölüm izledim sevemedim. Millet neyini beğenmiş bu kadar bunun? Çok absürt ve abartılı hareketler var. HIMYM nerede bu nerede dağlar kadar fark var.
  • _Türkolog_ kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuzu şimdi gördüm aynı şeyleri yazmışız. Bakıyorum hemen BNN'a sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staying Alive

2 bölüm izledim sevemedim. Millet neyini beğenmiş bu kadar bunun? Çok absürt ve abartılı hareketler var. HIMYM nerede bu nerede dağlar kadar fark var.

2 bölüm bu dizi için yeterli değil bence diğer arkadaşa da aynısını demiştim 2x1 dizinin dönüm noktası resmen, benim için en komik bölüm bile olabilir. douglas, richmond ve denholm'la birlikte daha da güzelleşiyor devam edersen.

ayrıca bu dizi biraz farklı zaten. komedi ama espri komedisi değil, durum ve karakter komedisi diyebiliriz. daha önce bu tarz ingiliz dizisi izlemediysen absürtlük çok aşırı gelebilir.

belki aynısının us versiyonuna arrested development diyebiliriz
  • quote:

Hocam yorumunuzu şimdi gördüm aynı şeyleri yazmışız. Bakıyorum hemen BNN'a sağolun.

Brooklyn nine nine çok güzeldir hocam.

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    Karakterlerin iq seviyesi şempanzelerinki kadar.
  • quote:

Karakterlerin iq seviyesi şempanzelerinki kadar.

güzel cevap
  • Diziye bir şans daha verdim 2x4'deyim hoşuma gidiyor artık, sevdim. İlk bölümlerdeki absürtlük azalmış sonraki bölümlerde yada ben alıştım.
  • İlk izlerken ben de sevmemiş, bırakmıştım. Birkaç sene sonra tekrar baştan başladığımda baya sevmiştim ilginç dizi hakikaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dizi niye bu kadar kısa ya

• diziye başlayıp iki bölüm izleyip bu ne ya saçma sapan bir şey diye düşünenler için dev hizmet izlerseniz finalde söyleyecekleriniz;

The It Crowd - 4.Sezon

The It Crowd - 4.Sezon

The It Crowd - 4.Sezon

• Az önce final bölüm bitti. Valla en güzel bölüm buydu sanırım durdurup anıra anıra güldüm.

Douglas, Kenan Doğulu'ya benzemiyor mu? Diziye ilk girdiğinde Kenan Doğulu sandım.

Dizide gerçek olaylara gönderme vardı. Mesela şu Alman yamyam herif gerçekti, hatta Rammstein'ın Mein Teil şarkısı ondan esinlenmedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 27 Şubat 2018; 23:36:33 >
  • Sonradan gelen final hariç bitirdim. Onu da izleyince yazarım. Çok iyi diziydi, Black Books'tan daha çok sevdim.
     The It Crowd - 4.Sezon
  • Zevkler ve renkler tartışılmazdır, evet, ama bu diziyi sevmeyen birisi görürseniz muhatap olmayın, direk kendi haline bırakın.

• berkyyy kullanıcısına yanıt
    Black books güzel dizi izle onuda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar arkadaki gülme sesleri sürekli çıkacak mı? Büyük umutlarum vardı, eminim ileride güzel şeyler olacak, ancak daha ilk 30 saniyeden 2 gülme sesini duyunca istemsiz tiksinti duydum, maalesef bu sesi duyunca komik olan şey komik olmuyor bende. Bilgilendirir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: requizm

Arkadaşlar arkadaki gülme sesleri sürekli çıkacak mı? Büyük umutlarum vardı, eminim ileride güzel şeyler olacak, ancak daha ilk 30 saniyeden 2 gülme sesini duyunca istemsiz tiksinti duydum, maalesef bu sesi duyunca komik olan şey komik olmuyor bende. Bilgilendirir misiniz?
    Kahkaha efektlerini diyorsanız hep var. Kahkaha efekti hiç aramıyorsanız Brooklyn Nine Nine, Modern Family, Arrested Development, It’s always sunny in Philadelphia gibi dizilere bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

Sonradan gelen final hariç bitirdim. Onu da izleyince yazarım. Çok iyi diziydi, Black Books'tan daha çok sevdim.
    Dediğim bölümü de izledim. Kısa boylu barmen, Jen'in kahve döktüğü kadın

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.