Şimdi Ara

The Killing Road'un Deneme Günlüğü (Deneme Yorumları Eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
127
Favori
80.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    super uyarlama hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin Boss 3, 4 hatalı sorusuyla rezildi. Mattaki yanlış sorulara uğraşmaktan geri kontrol edemedim sonuç 3 dikkat hatası, son zamanlarda çözdüğüm en saçma denemeydi.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam kaçıncı denemede hatalı soruyla karşılaştınız yarın ilk denemesini çözecem de ben

• 3 yazmış işte firgüle dikkat.

• Hocam bu seviyeye nasıl geldiniz olimpiyatçı falan mısınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3.denemede 4 soru hatalı veya cevabı yanlış veya dizgi hatasından ne olduğu belli değil

• Karolinax kullanıcısına yanıt
    Evet, matematik

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    3,4 yazınca ne bileyim

• Günlük sonuçlar eklendi.

• Hocam ayt fizik kimya biyoloji kaçar kaynak bitirdiniz.Merak ediyorum çıkmış soruları(lys) biyoloji fizik için çözdünüz mü.Sonuçta sınavdaki biyoloji soruları piyasadaki denemeler gibi değil.iki kaynak yeter demişsiniz ondan soruyorum.Konu kitabı falan bitirmediniz mi.Nasil 3 kaynakla 13 0 yetiyor biyoloji için?

• Piyasadaki denemeler için yeter iki kaynak ama sınav soruları farklı mesela 2019 sınavını 2018 sınavını çözdünüz mü netler nasıldı.Biyolojide ayrıntılara hiç takılmıyor musunuz

• Ben biyolojide tek kaynak çözdüm ve 2019 da TYT full AYT 2 yanlış oldu. Bence 2 kaynak yeter.

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    2 yanlış yapmak sorun değil o zaten sadece ders dinleyerek dahi yapılır.Ama o iki soru zaten sorun olan.O kaçan birkaç soruyu yapmak için kaynak çözmek gerekir diye düşünüyorum.Sonuçta kalanları herkes yapıyor.Mesela çıkmış LYS sorularına bakarsanız ciddi ayrıntı sorular var ve bunlar zaten derece yapanlarda sıralamayı belirliyor.

• Sadece konu çalışıp full de çekilir ona bakarsan. Ama mesele o değil. Eğer sıradan bir konu çalışması ve üzerine bir kaynak ile 2 yanlış oluyorsa. 2 kaynak ile fullemek gayet mümkündür. Aynı şekilde 20 kaynak çözen biri de olabilir ki yanlış yapar.

• Fizik: kafa dengi, nihat bilgin, aydın, 345
    Kimya: palme, aydın
    Bio: palme, limit, fb, dershane kitabı bitirdim ancak fb ve dershane kitabını sırf çözecek bir şey kalmadığı için çözdüm elimde, gram faydası olduğunu düşünmüyorum. Limit bitirdikten sonra da genel ayt denemelerini fullüyordum zaten.
    2 kitap derken yanlış anlaşılmasın bu arada, palme+limit derken limit tek kitap ama palme değil, kimisine göre 1, kimisine göre 2, kimisine göre 4 kitap sayılabilir palme. Ben a b konu soru hepsini bitirdim ancak ayt amaçlı baktığımızı düşünürsek palme a yı yok sayabiliriz (sadece sinir endokrin var sonuçta) konu da aşırı elzem değil 0'dan gelmiyorsanız. Palme b soru ve limit yeterli ayt bio için. Ki ben bunu limitin 2017 baskısı için diyorum, son baskisi daha iyi.
    Çıkmış soru sadece ayt 18 çözdüm.
    Diğer mesajda netleri sormuşsunuz 2018 ayt 3 yanlis 1 bostu, hepsi fizik.
    +Ayrıntı kısmına gelecek olursak normalde her şeyi deli detaylı öğrenirdim, müfredat dışına da çıkardım ama bu sene o rotadan matematik hariç uzaklaştım. Bilmediğim çok detay vardır muhtemelen fende. Ama sıkıntı yaratmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 30 Nisan 2020; 15:51:14 >

• Hocam Limit Türkçe denemeleri bende de var ve her denemede hatalı olduğunu düşündüğüm soru çıkıyor desem yanlış olmaz. Yani anlam kısmında neden bu kadar saçmalarlar anlamış değilim. Hatalı soruyu da ispatlayamıyorsun matematik gibi, işin sinir bozucu kısmı bu. 7. denemedeyim, bıraksam bir şey kaybetmem diyorum ? Sen ne dersin fikrini almak isterim bu konuda. Çünkü yanlış yaptığım soruları mantık çerçevesinde kafama oturtamıyorum.

• valla ben de böyleyim bugün çözdüm 12. yi 5 yanlış hepsi de paragraf. Garip yani anlayamıyorum mutlaka en az 5 yanlış çıkıyo

• Bence de adam içip içip yazmış başka açıklaması olamaz.
    Bu kadar ilerlemesem bırakırdım ben de ama artık bir Türkçe kitabını/denemesini bitirmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 30 Nisan 2020; 16:30:0 >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Ben bundan önce Bilgi Sarmal, 345, Apotemi ve Endemik tamamen bitirdim hocam Türkçede. Bıraksam bir şey kaybetmem sanırım o halde ?

• Bence kaybetmezsiniz, bana bir şey kattığını düşünmüyorum limitin.
    Hocam bu arada o çözdüğünüz denemeleri sıralarsanız mutlu olurum, hangisi sona daha bırakılmalı gibi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.