Şimdi Ara

The Killing Road'un Tavsiye Konusu [Y-TYT:99 Y-SAY:111] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
227
Favori
75.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hamda 8 hocam yerleştirme bilmiyorum ama obpsi iyi 7 6 filandir
  • teşekkürler hocam çok mutlu oldum:)
  • Forumda en çok saygı duyduğum kişilerden birinin tavsiye konusu açması sevindirdi :) 2021 grubu okumadan geçmesin derim.
  • hangisine giriyor emin değilim elektriğe giriyor sanırım yarıiletkenler
  • hocam şimdi yine fullersiniz standart sapmadan kırıkla gs hukuk kaçar aman diyim
  • schwarzbite kullanıcısına yanıt
    insanları sevindirdiğimi görmek çok güzel bir şey, umarım devam ederim böyle.
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam tyt matı ortalama kaç dakikada bitiriyorsunuz?
    hocam elektronik oluyor. ben de alt dalı olan gömülü sistemler düşünüyorum. daha çok var tabi de olduğunu hayal edince bi çalışma isteği geliyor
  • 45-55 arası. sınavda sallanarak 60 dakikada bitirdim tam. bu diğer mesajlarda yazdığım kontrollü şekilde.
  • Bu sene girmedim hocam 2021’de gireceğim sizin nasıldı
    Abi 9 10 nasil gecmisti senin
  • çok alt dalı var, belki bambaşka yerlere kayarız kim bilir
    Hocam bu kontrolle 45 55 ise normali 30 filan mı :D
    Harbiden kontrolsüz ne kadar oluyordu hocam? Bir de hocam ortalama Türkçe
    Kaç Dakikada bitiyordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasse-Matberg -- 28 Temmuz 2020; 17:41:14 >
  • Üzgün maymun Ü kullanıcısına yanıt
    9da sadece kimya öğrendim hocam çok çok iyi birisiydi, 10 tamamen boşluk, olimpiyat, 10.sınıf gevşekliği, okulun tadilat-yıkım şeyleri üst üste binmişti.
    Ben hic derslere bakmadim aklim bu sene basima geldi temmuzun basindan beri calisiyorum biraz
  • 345 denemeleri 35-40 arasıydı deneme sayısına bakmaksızın kontrolsüz sadece onları çözdüm çok sıkılmıştım o zamanlar. 29dk gördüm bir aydın tytsinde ama harbi kolaydı o, değerlendirmeye alınmaz.
    türkçe branşsa 25-30 dk, deneme ise 35-40 dakika, gerçek sınav bazı teknik aksaklıklardan ötürü 60 dakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 28 Temmuz 2020; 17:43:31 >
    geç değil hocam disiplini ve tempoyu korursanız ve inanırsanız zeka temel vs önemsiz başarıyor insan, üniversite sınavı böyle bir şey.
    Derseneye gidicem gitmek mantiklimi
  • Hocam kaç yaşındasınız? 12de mi kazandınız?
    kişiye göre değişir hocam genele faydalı oluyor sanırım, ben ortam değişimi olarak gördüm hep dershaneyi, bunu kendi içinizde iyice düşünmeniz lazım, herkes farklı çünkü ben ne desem boş.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.