Şimdi Ara

The Killing Road'un Tavsiye Konusu [Y-TYT:99 Y-SAY:111] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
227
Favori
75.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam tebrik ederim. Paragraf sorularını hangi aralıklarla cozuyordunuz yoksa denemeden denemeye miydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Ayn hocam 12 ye geçtim. Tyt türkçe netlerim 30 civarıydi ve pek yetişmiyordu ama deneme çözerek 35 civarlarına getirdim. Tyt feni yazın halletmek hedefim. Bide yazın tytde 100 civarına çıksam tadından yenmez hadi hayırlısı bakalım. Yazılarınızı da takipteyim tekrardan tebrikler.

• konuyu okuyunca mezuna kalıp bir sene daha hazırlanasım geldi elinize sağlık hocam
  • bingo
  • yok
    bende uykusuzluk var zaten. 10-11 gibi film açardım durdura durdura 2 gibi biterdi, konuşacak birini bulursam -neredeyse hep buldum- gece 5e kadar yolum vardı. kalkışım 10 filandı.
    sonra son ay düzene sokmaya çalıştım denemeyi 10.15e çektim vücut saati diye, kalkış 8 yatış 1-2 gibi oldu, saatler kaydı sadece.
    bunu bir günümde yazabilirim aslında
  • teşekkür ederim :)
  • yarabusevlm Y kullanıcısına yanıt
    limiti çözmeye çalışmam harici denemeden denemeyeydi hep. bi ara günde 1 türkçe denemesi çözdüm, tam ne zaman hatırlamıyorum günlükten bakabilirsiniz. günde 1 paragraf testi denen şey bence palavradan ibaret ama herkeste iş yapıyor, ben de öneriyorum mecbur.
  • EgeArsln.EA kullanıcısına yanıt
    aman hocam yine birilerini yanlış etkiliyoruz
  • oguzhangenc33 O kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, feni hallederseniz rahat çıkarsınız bence o banda, sınavda başarılar dilerim.
  • Analar ne yiğitler doğuruyor.Birde bize bak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OutOfTime47 kullanıcısına yanıt
    Oyle demeyin hocam

• Hocam 2019da girdim bazı sebeplerden dolayı Neredeyse kitap alamadım elime 150k ya kafa attım yine aynı sebeplerden 2020de kasım Aralık ayında serbest kaldım 6-7 aylık bir çalışma fırsatı buldum 6-7ay düzenli ortalama 4saat çalıştım diyebilirim tabi deneme çözmeye hiç vaktim kalmadı hepsi elimde kaldı 12k beklerken 30k geldi şimdi tekrar kalmayı düşünüyorum hedefim kesinlikle ilk 100 Koç Acıbadem tıp 6-7ayda 30binden 150bine puan olarak 320den 480e yükseltmemin verdiği bir güven de var ilk100 istememde size de sormak istedim bu hedef Fazla mi sonuçta zorlu bir dilim ama hem deneme çözme fırsatım olacağından hem çoğu konuyu artık bildiğim için ufak bir tekrarla halledebileceğimden olacak gibi geliyor ama sizi sene içinde de gördüm gerçekten yorumunuzu merak ediyorum

• 2021in sefiri 2 kullanıcısına yanıt
    Hocam fazla mi değil mi bilemem sizi tanimiyorum cunku ancak soyle bir sey de var
    Siz 100luk bir ogrenci olun, hedefiniz ne olursa olsun bir insanin hedefinin bir tik altında kalma olasiligi cok yuksek. Hedefinizi 120ye koyun, anca 100 yapabildiniz; hedefiniz 80 olsun 70 yaparsiniz; hedefiniz 50 olsun 50 yaparsiniz. Sonuc olarak hedefinizi dusurunce her ne kadar hedefe yaklasiyor ve istediginizin olma orank artiyor gibi dursa da tam aksine kendinizi sinirliyorsunuz ve siz hedefime ulastim diye basarim artti sanarken tam aksine başarıniz dusuyor.. Yapilabilecegin hep en ustunu hedefleyin, basarinin anahtarı budur. Ben hayatim boyunca böyle oldum, hep en ustu hedefledim, sinavda 120 80, olimpiyatta 32 net, teogda full, 3u de olmadi, ama hedefimi daha dusuk yaparsam daha kotu yapacaktim, ona eminim.

• Ertan bence balon ve gereksiz 1 konu videosunu izledim sadece denemesi icin konu actim hatta bana pm den de dondu aciklad sonra cevap yok ogrenciyi somuren ayri bir kafa iyiki de almadim tyt 1y (balon sorusu yavas cozsem cozerdim) ayt full benimde antim diyebilirim.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    hocam aslında sizin gibi düşünüyorum 120-80 istiyorum olur mu olmaz mi bilmem 116-80 zaten ancak yetiyor ilk 100e sizin netleri referans alacağım girdiğim denemelerde her ne kadar denemelerin seviyesi daha zor olsa da bu netler fazla gelecek ama yine de hedefim bu netler dediğiniz gibi ful olmaz 3-5 yanlış olur yine de istediğimi alırım teşekkür ederim

• Tebrikler hocam keske ilk 100e de girseydiniz bu netlere ilk 100 gelmemesi ... Siz kesinlikle hak ettiniz.

• Hocam geometrşyi nasıl hallettiniz? Hangi kaynaklar kullandınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2021in sefiri 2 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Koyun hedefi en tepeye, sonda ne gelirse.
    Net bazli takilmayin bu seneye gore. Gecen sene 6 1 ilk 100du hedefi kismen o yapmıştım 6 1 bu sene 300 oldu. Seneye de ne getireceği bilinmez, çıkabileceğiniz kadar yukari cikin sadece

• Teşekkürler hocam saglik olsun, seneye artık

• Endemik ve karekok cozdum ama gönül rahatlatmak içindi onlar, geometriyi normal sekilde cozmuyorum ben, ya trigo yazarak ya analitiğe taşıyarak genellikle. Iyi bir örnek değilim yani.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.