Şimdi Ara

the kingdom of amalur :reckoning silahlar hakkında yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oyuna yeni başladım yalnız bu chakram ve faeblade silahlarını bir türlü bulamadım nette baktığım videolarda benim oynadığım bölümde bu silahlar kullanılıyor ayrıca bu mana ve health haricindeki büyüler iksirler vs nasıl kullanılıyor onuda anlamadım inventory bunlarla dolu ama hepsi öylece duruyor..

oynayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum...

edit:oyun ismini düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61stronghold34 -- 7 Ağustos 2012; 18:50:46 >

• Hocam Ben oynadım oyunu çevredeki bütün sandıklara fln bak çıkması lazım bazı köy gibi yerlerde dükkanlar var bunlardada olması lazım bende vardı
  • Tam hatırlamamakla birlikte iksirleri kısayol ile kullanıyorduk. Ekranın sağ veya sol (veya orta) köşesinde boş slotlar olacak. Oraya yerleştiriyorduk. Silahlara gelince, verdiğin statlar "warrior" yani "might" statları ise, faeblade ve chakram, oyun tarafından karşına çıkarılmıyor olabilir ya da sana öyle denk gelmiştir. Çünkü chakram büyücü, faeblade ise rouge silahıdır. Yanlız chakram acayip zevklidir, benden söylemesi
  • ilginiz için tşkler oynadıkça ve dedect hidden kullandıkça açıldı silahlar kendiliğinden chakram en çok sevdiğim silah şuanda ; büyülerde açıldı might , finesse ve soccery puan verdikçe level 14deyim suanda oldukça zevkli bir oyun sadece iksirleri tam olarak kullanamıyorum health ve mana harici ezbere basıyorum diğerlerine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.