Bildirim
The Last Guardian (ANA KONU - PS4 / PS4 Pro Enhanced) [Türkçe Altyazı Destekli] (10. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Geçmişten Gelen Adam
Şu firmanın melankolizmine hayranım ya. Tüm atmosferiyle (kapağına kadar) insanı hüzünlendirmeyi başarıyor.
Aynen dediğin gibi Depro reis, bu firma bildiğin melankolia.
Ben bunca zamandan sonra kendimi PS4'e şartlamıştım. Keşke direk PS4'e gelseydi daha iyi olurdu. Daha fazla heyecan uyandırırdı oyun aleminde. Malûm yeni kan, yeni can.
Ama her türlü zevk ile oynayacağım tabii.
-
Gayet fake duruyor -
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: X kare
Gayet fake duruyor
Bu kapak tasarlanalı uzun süre olmuş. Kapaktaki uzun Playstation 3 logosundan anlaşılıyor ama İnşallah bu ya da buna benzer bir kapak tasarımı yaparlar. -
2006 lnın ps3 logosu, 2016 ya gelse iyidir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Umutsuz an, bir hîzan gardiyan
Ufak bir can ama yaman kan
Kulakta keman, yine mistik bir mekân
Yok mu hiç elçi, bakan, burası nasıl vatan?
Masal içinde geçmez zaman
Olacağız içinde yine kalbur saman
Etraf hazan içinde kaman ve daman
Heyecandan kaynar kazanda kan misali volkan
Dalıp aksın sıkıntılar, kumsalda umman
Yıldırmasın bizi kapkara karanlık duman
Bu yakan hikâyede biz birer noyan
Nerede iz'an son geldiğinde olmayız İnşallah bir kulan.
Seriyi bilenler şiirimdeki (ya da mani) göndermelerimi iyi anlayacaktır.
-
Öldürmeyen Allah öldürmüyor.
Sony, The Last Guardian'ın iptal edilmediğinive hâlâ geliştirildiğinisöyledi. (Haber için yazıya tıklayın.)
-
Arkadaşlar bu oyunun akıbeti nedir ? Geçen ICO'yu bitirdim şimdi SotC sırada bekliyor o yüzden sorayım dedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: deep_blue54
Arkadaşlar bu oyunun akıbeti nedir ? Geçen ICO'yu bitirdim şimdi SotC sırada bekliyor o yüzden sorayım dedim.
sotc yi bitirneni bekliyor yapimcilar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu hortlamış bende baştan ne olduğuna bakayım dedim çıkış tarihi 2011 görünce "aa kaçırmışız güzelim oyunu" dedim hala çıkmadığını öğrenince sevinsem mi üzülsem mi bilemedim la -
Neden ukala cevaplar verir insanlar anlamıyorum. Arkadaşım bak ne demişim ICO'yu yeni bitirdim ve SotC'yi oynayacağım. Yani oyunun türü hoşuma gitmiş. Dolayısıyla da merak ediyorum The Last Guardian'ın akıbetini. Bilmiyorsan yorum yapmazsın biliyorsan da paylaşırsın ya da uğraşmak istemeyip paylaşmazsın hepsi bu. -
Çıkış tarihi belli değil muhtemelen ps4'e çıkacak -
quote:
Neden ukala cevaplar verir insanlar anlamıyorum. Arkadaşım bak ne demişim ICO'yu yeni bitirdim ve SotC'yi oynayacağım. Yani oyunun türü hoşuma gitmiş. Dolayısıyla da merak ediyorum The Last Guardian'ın akıbetini. Bilmiyorsan yorum yapmazsın biliyorsan da paylaşırsın ya da uğraşmak istemeyip paylaşmazsın hepsi bu.
oyunun türünün sotc veya ico gibi olacağını nereden biliyorsun? birkac video ve bilgi dışında oyunun ne olacağı hakkında tam olarak bir bilgi yok..
Konunun açılış zamanına baktım, youtube a oyunu yazdım gameplay yok hiç, hala çıkmamaış peeh vay yuh. -
quote:
Arkadaşlar bu oyunun akıbeti nedir ? Geçen ICO'yu bitirdim şimdi SotC sırada bekliyor o yüzden sorayım dedim.
Akıbeti belli değil hocam, bir ara haber çıktı yapımına devam ediliyor diye o kadar. PS3'e geleceğini hiç sanmıyorum. Zaten ICO da PS1 diye tanıtılıp PS2'ye çıkmış. -
Bu oyun iptal edilmemişmiydi?
quote:
Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU
Yapım süresi gerçekten çok fazla uzadı ama iptal edilmedi, hâlâ geliştiriliyor.
Sony sık sık "Oyun henüz geliştirilme aşamasında, iptal etmedik" diye açıklama yapıyor./>
-
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
quote:
Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU
Yapım süresi gerçekten çok fazla uzadı ama iptal edilmedi, hâlâ geliştiriliyor.
Sony sık sık "Oyun henüz geliştirilme aşamasında, iptal etmedik" diye açıklama yapıyor./>
LEVEL'da yapımının durdurulduğu yazıyordu neyse bilgi için teşekkür ederim.
Iyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X