Şimdi Ara

The Last Guardian (ANA KONU - PS4 / PS4 Pro Enhanced) [Türkçe Altyazı Destekli] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
957
Cevap
7
Favori
31.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Zaten dnr web işe yaramaz.Fiziki mağazalarını daha çok seviyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Tüm teknoloji marketlerde 49 TL ye düşmüştü oyun ama ilk günden hem benim gittiğim mağazalarda hemde teknosanın vatanın d&r in Web sitelerde bitirmişler

Alamadım bende halbuki indirimin ertesi günü gitmiştim bir de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last guardian oyunu ps vr da sadece demo olarakmi var ?ana oyunda vr oynama secenegi yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki83 -- 1 Mart 2018; 23:8:38 >
  • arkadaslar bu oyuna bulasmayın derım hayvanı kotrol etmek tam bı ezıyet. kupacıyımdır ama kupayı bıle rafa kaldırıp sınırle oyunu bıtırme cabasındayım
  • barisdragon B kullanıcısına yanıt

oyun sonunda ortada sinyal falan kalmıyor, boynuzu kırılsa ne kırılmasa ne tüm canavarlar etkiden kurtuluyor. trico kaç kez yüksekten düştü de ölmedi sonunda 8-10 tane canavardan biri illaki yaşamıştır. bebek olduğunu nereden anlaşılıyor? bizim veledin tricoya git dediği sahnede iki gözü de açık bir şekilde görünüyor. son sahnede sırf iki gözü göründü diye bebek olduğu sonucuna varmak çok mantıklı gelmedi

ayrıca oyunun kontrolleri son yıllarda oynadığım en berbat olanı.
  • Sinyal bitene kadar boynuzu kırıklar etkilenmiyor bebek olduğunu da agugu seslerden anlıyoruz

• Jet lag kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum kontroller berbat grafikler vasat oyunun sonu ve müzikler kurtarıyor

• Kontroller berbat falan değil.

Siz shadow of colossus oynamamışsınız herhalde.

Buradaki yorumlardan sonra rezil bir şey bekliyordum oyunu ama bugün deneyimledim.

Oldukça eğlenceli bir oyun bence hikayede ilerledikçe merak duygusu da artıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Kontroller berbat falan değil.

Siz shadow of colossus oynamamışsınız herhalde.

Buradaki yorumlardan sonra rezil bir şey bekliyordum oyunu ama bugün deneyimledim.

Oldukça eğlenceli bir oyun bence hikayede ilerledikçe merak duygusu da artıyor
    kontroller kötü değil di mi hocam benim istek listemde oyunda ileride almayı düşünüyorum ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

kontroller kötü değil di mi hocam benim istek listemde oyunda ileride almayı düşünüyorum ona göre

Alıntıları Göster
    Hocam bi God of War spiderman rahatlığı elbette yok ama aşırı kötü değil. Sadece biraz sabır gerektiren bir oyun anladığım kadarıyla. Hayvana bazı hareketleri yaptırmak zor, sabırlıysanız keyif alırsınız. %100 biçimde kolay diyemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

Kalıcı olarak mı düşürüldü emin değilim yanlış bilgi vermeyim. Büyük ihtimal kalıcı gibi görünüyor süre felan yazmamışlar. 2 tane oyun alırsan 90 lira. Tanesi 45 liraya geliyor.
    2 for 90 ne oluyor 90 liralik oyunlardan 2 tane mi aliyorsun

• Oyunu bugün zoraki bitirdim ama daha önce hiç bu kadar yorulduğumu ve sıkıldığımı hatırlamıyorum. Kontroller zor değil fakat hayvana komut vermek ve onu yerine getirmesini beklemek adeta bir zulüm, grafikler ise rahatsız edici ki grafik takıntım yoktur, hikaye ve müzik iyi olsun yeter derim. Bir kaç ay önce belki benzer nitelikte olarak Rime yi bitirmiştim ama ondan çok zevk almıştım, bu oyun beni pişman etti, çok yordu. Şimdi bir kaç gündür de Shadow of the Colossus oynuyorum sanıyorum aynı firmanın; bunda da pişmanlık yaşayacağımı sanıyorum ki büyük bir hevesle ön siparişle almıştım, 11. devdeyim ve elle tutulur bir halt yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 1 Haziran 2019; 16:34:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

Oyunu bugün zoraki bitirdim ama daha önce hiç bu kadar yorulduğumu ve sıkıldığımı hatırlamıyorum. Kontroller zor değil fakat hayvana komut vermek ve onu yerine getirmesini beklemek adeta bir zulüm, grafikler ise rahatsız edici ki grafik takıntım yoktur, hikaye ve müzik iyi olsun yeter derim. Bir kaç ay önce belki benzer nitelikte olarak Rime yi bitirmiştim ama ondan çok zevk almıştım, bu oyun beni pişman etti, çok yordu. Şimdi bir kaç gündür de Shadow of the Colossus oynuyorum sanıyorum aynı firmanın; bunda da pişmanlık yaşayacağımı sanıyorum ki büyük bir hevesle ön siparişle almıştım, 11. devdeyim ve elle tutulur bir halt yok
    Öyle deme fanboylar saldırıyor kontroller kötü deyince. Gerçek hayatta da komut veremiyormuşuz, forumdaki uzmanlar diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 2 Haziran 2019; 15:5:43 >

• Hayatımda bir oyundan bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum parama yazık oldu kontrollerin berbatlığını geçtim o hayvana istediğimizi yaptırmak ne kadar zor amaçsızca ileriyorsun oyunda ne havaya girebildim nede oynarken zevk alabildim dedim bari kupa için kasayım o hiç mümkün değil direk sattım oyunu bir daha bu firmanın yaptığı veya yapacağı oyunlara kesinlikle el atmam

• Oyunu almayı planlıyordum ama yorumları görünce vazgeçtim yoksa yinede ucundan bir şans ver der misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shadow of the colossus oynarken kontroller yüzünden kanser olan ama yine de oyunu bitirebilen birine bu oyunu tavsiye eder misiniz? Bir de slimde oynayacağım, performans sorunları düzeldi mi oyunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 20 Ocak 2020; 13:52:32 >
  • Oyunun ps5 de dijital sürümünün 30 fps olması çok saçma gerçekten

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.