Şimdi Ara

The Last Guardian (ANA KONU - PS4 / PS4 Pro Enhanced) [Türkçe Altyazı Destekli] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
957
Cevap
7
Favori
31.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son yıllarda beni en çok etkileyen oyun oldu, beklediğimize değdi mi tartışılır. Ancak bu tarz özel oyunlar artık piyasaya çıkmıyor, o yüzden değerini bilelim :)

Ayrıca kamera açısı hariç pek bir problem ile karşılaşmadım, oyunu etkileyecek bir baska problem göremedim. (pro)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluscuturkey -- 15 Ocak 2017; 2:48:31 >
  • Oyun bitti. Sonu efsaneydi ya yok böyle bişey. Son yıllarda oynadığım en iyi oyunların başında tartışmasız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk iki oyunu oynamış biri olarak oyunu ne yazıkki oynuyamıyacam, sebebi de bariz ortada sen kalk eski grafikli oyunu sırf pro sattırmak için kasıtlı olarak standart versiyona performans sorunlu çıkart bende onu alayım kendime küfür edemem kimse kusura bakmasın
  • Oyunu haftaya alıcam takasla. Oyunu tavsiye eder misiniz ?
  • @risendark denen eleman şunu yazmış nu oyunda ne var bulmaca yok,aksiyon yok,hikaye yok yani diyor ki birinden biri plsun diyor aynı bende yazmıştım konuya. Siz bu oyunda hakkaten neyi beğendiniz yani ne var sadece hayvanla etkileşim diyorsanız. Konunun ismini değiştirelim SSK olsun konunun adı "Sırtlan Sevenler Klübü" :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

@risendark denen eleman şunu yazmış nu oyunda ne var bulmaca yok,aksiyon yok,hikaye yok yani diyor ki birinden biri plsun diyor aynı bende yazmıştım konuya. Siz bu oyunda hakkaten neyi beğendiniz yani ne var sadece hayvanla etkileşim diyorsanız. Konunun ismini değiştirelim SSK olsun konunun adı "Sırtlan Sevenler Klübü" :)

Kardeş fail oldunuz farkında bile değilsiniz. Bilgisiz olduğunuz için insanlar dalga geçer söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

@risendark denen eleman şunu yazmış nu oyunda ne var bulmaca yok,aksiyon yok,hikaye yok yani diyor ki birinden biri plsun diyor aynı bende yazmıştım konuya. Siz bu oyunda hakkaten neyi beğendiniz yani ne var sadece hayvanla etkileşim diyorsanız. Konunun ismini değiştirelim SSK olsun konunun adı "Sırtlan Sevenler Klübü" :)

Kardeş fail oldunuz farkında bile değilsiniz. Bilgisiz olduğunuz için insanlar dalga geçer söyleyeyim.

Neyin faili:)
  • quote:

Hocam tamam görüşünü belirttin sevmedin çöp dedin herseferinde dillendirmene gereği yok. 12 yaş seviyesine düşüyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sıradan oyuncuların beğenipte anlaya bileceği bi yapım değil zaten !! o yüzden daha fazla benzer yorumlarda bulunmayın lütfen.
  • trophy lere bir bakayım dedim de nedir onlar arkadas akıllı isi degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 te oynuyorum. İlerledim baya, galiba bitmek üzere.

Ps4 de kare sayısına gördüğüm kadarıyla çok takılmış herkes. Ben oynanabilirliği tamamıyla baltalayan bir yapı görmedim. Firmanın eski oyunları da bu konuda problemliydi. Hatırladığım kadarıyla SOC 12 fpslere kadar dahi düşüyordu. Ama biz yine keyifle oynuyorduk. Dışarıda bir iki yerde böyle aşırı bi düşme gördüm. O da sabit kalmadı zaten düzeldi geri. Yoksa gayet keyifle oynuyorum.

Problem var aslında evet. Ya aslında nasıl anlatsam bilemiyorum. Baktığın zaman böyle muhteşem yeni nesil grafik görmüyorsun ama teknik manada oyun çok ilerde. Çok acayip bir yapısı var. Kimsenin takmadığı şeyleri takıp deli gibi çalışmışlar. Şimdi kimse pek takılmamış ama triconun gözleri ( oynayanlar bilir ) parladığında o parlaklık bildiğin dinamik gölge veriyor mekana. Yani yüzünü gözleri parlakken bir yere yaklaştırırsa aslında etraftaki cisimlere bakın. Flu bir ışık çıkıyor ve bu ışıkta mekanda dinamik gölge veriyor. Normalde herhangi bir oyunda böyle teknolojiler allanıp budaklandırılır, oyuncunun gözüne gözüne sokulur. Ama öyle bir durum yok. Gerçekten garip bir kalite var oyunda. Su diyorsun, bakıyorsun başta suya benzemiyor ama çevrede bir şey olduğu zaman o su orada kalmıyor ya da bir gölette dev dalgalar oluşuyor birden

Bir kere animasyonlar muazzam. Herkes tricoyu konuşmuş ama çocuğun hareketlerine dikkat edin, hepsi tutarlı, kare atlama yok, inanılmaz riglenmiş, aynı bu gta5 ve 4 ün fizik motoru rage engine gibi spontane gelişen animasyonları var. Çok iyi yahu. Sanki bir hayao miyazaki filmi izliyormuşsunuz gibi.

trico zaten anlatılmaz. nerden başlasam nasıl bitirsem bilmiyorum. Muazzam bir iş, neden bu kadar uzun sürdüğü şimdi anlaşılıyor. Büyük emek var. O kumdandayı elinize alıp gerçekten oyunu kendiniz görmeniz gerek. Last guardian tam olarak böyle bir oyun olmuş. Kendi gözlerinizle bu devasa emeği görmeniz lazım.

• Merhaba Arkadaşlar,

Oyunu forumdan güvenilir bir arkadaştan aldım dijital olarak primary. Tr psn den alınmış arkadaş kendisinin otomatik olarak türkçe altyazı ve menü ile oynadığını söyledi ama bende menü ve altyazı ingilizce ve seçeneklerde değiştirme gibi bi seçenek çıkmıyor karşıma. yardımlarınızı rica ederim. zaman ayıran arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada benim oynadığım hesapta Türkiye Psn ama benim playstation 4 menüsünü ben ingilizce kullanıyorum ondan mı acaba diye düşünmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economistt34 -- 25 Ocak 2017; 16:23:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: economistt34

Merhaba Arkadaşlar,

Oyunu forumdan güvenilir bir arkadaştan aldım dijital olarak primary. Tr psn den alınmış arkadaş kendisinin otomatik olarak türkçe altyazı ve menü ile oynadığını söyledi ama bende menü ve altyazı ingilizce ve seçeneklerde değiştirme gibi bi seçenek çıkmıyor karşıma. yardımlarınızı rica ederim. zaman ayıran arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada benim oynadığım hesapta Türkiye Psn ama benim playstation 4 menüsünü ben ingilizce kullanıyorum ondan mı acaba diye düşünmeye başladım.

Store'a bakın eğer TR ise sizde İngilizce olması menüden kaynaklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: economistt34

Merhaba Arkadaşlar,

Evet ondan, menüyü Türkçe yap düzelir.
  • Oyunu tek oturuşta 2 mola falan verip bitirdim. Teknik açıdan gerçekten çok özürlü keyfimi baltalamadı desem yalan olur, ama hikâyesi ilerledikçe ve son bulduğunda size çok özel duygular yaşattırıyor ve olumsuzlukları bir kenara bırakıp bunu tatmaya değerdi diyorsunuz. Ama tekrar oynar mısın deseler oynamam, hem tadında bırakmak gerek hem de o kamera ve kontrolleri bir daha çekemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 26 Ocak 2017; 6:10:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Sıradan oyuncuların beğenipte anlaya bileceği bi yapım değil zaten !! o yüzden daha fazla benzer yorumlarda bulunmayın lütfen.

bazı arkadaşları ayrı tutarak söylüyorum. çünkü oyun kültürü de olsa bazı türleri bazılarımız sevmiyor bu gayet normal, benim sözüm oyuna saçma sapan eleştireler getiren insanlaradır.

bazı oyunları oynamak için oyun kültürü gerekiyor, oyun kültürü oluşmamış bir çok insan bu tarz oyunları sevmiyor, oynamak istemiyor, bu nedenle bu kişiler ne bizi ne de biz onları anlayabiliyoruz,

basit bir örnek vereceğim, geçen uncharted 4 oyununu bir arkadaşıma verdim sonra oynadın mı diye söyledim bir saat denediğini beğenmediğini durmadan zıpladığını , konuşmalar geçtiğini vs. söyleyerek oyunu sevmediğini ve bıraktığını söyledi.!! düşünebiliyor musunuz küçük büyük herkesin sevdiği, oyunu kültürü olsun olmasın herkesin oynadığı bir oyunu adam oynamadan bıraktı! sonra açtı fifa 2017 sini oynamaya devam etti. şimdi ben bu adama ne diyebilirim ki ? bu adamla oyun hakkında ne konuşsam boş..... Ben bu adama benim için MGS nin neden bir oyundan daha fazla olduğunu anlatamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

bazı arkadaşları ayrı tutarak söylüyorum. çünkü oyun kültürü de olsa bazı türleri bazılarımız sevmiyor bu gayet normal, benim sözüm oyuna saçma sapan eleştireler getiren insanlaradır.

bazı oyunları oynamak için oyun kültürü gerekiyor, oyun kültürü oluşmamış bir çok insan bu tarz oyunları sevmiyor, oynamak istemiyor, bu nedenle bu kişiler ne bizi ne de biz onları anlayabiliyoruz,

basit bir örnek vereceğim, geçen uncharted 4 oyununu bir arkadaşıma verdim sonra oynadın mı diye söyledim bir saat denediğini beğenmediğini durmadan zıpladığını , konuşmalar geçtiğini vs. söyleyerek oyunu sevmediğini ve bıraktığını söyledi.!! düşünebiliyor musunuz küçük büyük herkesin sevdiği, oyunu kültürü olsun olmasın herkesin oynadığı bir oyunu adam oynamadan bıraktı! sonra açtı fifa 2017 sini oynamaya devam etti. şimdi ben bu adama ne diyebilirim ki ? bu adamla oyun hakkında ne konuşsam boş..... Ben bu adama benim için MGS nin neden bir oyundan daha fazla olduğunu anlatamam.

Hocam beğeniler zevkler değişir tabi bu konuda kimseye bişey diyemeyiz saygı duymak gerekir maksat o ki kendi beğenmedi diye durmadan aynı şeyleri yazıp oyunu geçtim oynayanlara saygısızlık yapmasın ortalığı bulandırmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu dün bitirdim bazı teknik sıkıntıları var ama görmezden gelinebilir.Özellikle oyunun sunduğu atmosfer çok güzel.Stüdyonun eski oyunlarını oynayanlar oyunun tarzını zaten bilir ama farklı bir oyun denemek isteyenler kaçırmasın.
  • Oyunu az önce bitirdim sonu çok duygulu olmuş duygulandım bayağı Oyun sanki yalnız daha bitmemiş gibi acık alanlara çıktığımızda fps düşüyor akıcı bi oyun olmaktan çıkıyor sorun oyun boyunca devam etti yukarıdaki arkadaşların dediği gibi kamera ve kontroller bayağı sıkıntılıydı oyunda, onun dışında değişik güzel bir oyun olmuş güzel bi maceraydı
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.