Şimdi Ara

The Last Guardian (ANA KONU - PS4 / PS4 Pro Enhanced) [Türkçe Altyazı Destekli] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
55 Misafir (1 Mobil) - 54 Masaüstü1 Mobil
5 sn
957
Cevap
7
Favori
31.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ekrandan çıkamıyorum? Bileniniz varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisyeter

Arkadaşlar bu ekrandan çıkamıyorum? Bileniniz varmıdır?

Hızlı hızlı tuşlara bas.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    3.bölüm gibi başımıza geldi trico çocuğu yutunca. Yükleme yapıncada düzelmiyor:(

• barisyeter B kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşın dediği gibi hızlı hızlı tuşlara bas, ekrandaki semboller kaybolmaya başlayacak. Hepsi kaybolduğunda oyuna dönüyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisyeter

3.bölüm gibi başımıza geldi trico çocuğu yutunca. Yükleme yapıncada düzelmiyor:(

Sen benim dediğimi okuyup anladın mı ?
  • Çoluk çocuk rastgele tüm tuşlara hızlı hızlı bastık;(

Yarın tekrar deneyeceğim.

Bir sürü kişi youtube'da tam çözüm anlatarak oynuyor çok takıldıysan izle bak daha kolay olur senin için

Saolun hallettim arkadaşlar.

• Arkadaşlar oyun kaç saat sürüyor? Ona göre oynayacağım çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Arkadaşlar oyun kaç saat sürüyor? Ona göre oynayacağım çünkü.

10 saat civarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür oynuyorum. Oyun bir kere çok akıcı ve çok hoş olmuş. Trico'ya bağlandım denilebilir Hikayeyle ilgili bazı şeyler ortaya çıktı ve çok iyi anlatmış. Oyunun benim gözümdeki sorunu teknik kısımlar. Kamera bazen çok sapıtıyor ve oyun bazen donacak gibi oluyor. Fena FPS düşüşleri var, o kadar sene uğraşılmış, PS4'te böyle çalışıyorsa 3'te oyun durmadan çöküyodu heralde Ama kesinlikle müthiş olmuş. Bitirince geniş bir inceleme yazarım.
  • Oyun dün bitirdim. 15 saatten az bir sürede bitirmişim, kupa verdi çünkü. 5 saatten az bir sürede de bitiriliyor, ama her yeri inceleye inceleye gittim; o yüzden ben süreden tatmin oldum. Kasmadım 5 saate falan.
    Öncelikle oyun müthiş duygular yaratıyor. Trico'yla belli bir yerden sonra sahip olduğunuz bağ, Trico ve ana karaktere verdiğimiz değer ve onları kaybetmek istemememiz duygusunu çok güzel bir şekilde vermiş. Animasyonlar müthişti. Trico'nun animasyonlarına bayıldım özellikle. Grafikler böyle bir oyun için yeterli. Tasarım zaten oyunun en güçlü yanlarından. Enfes olmuş. Oynanış açısından kesinlikle open world olmamasına rağmen müthiş bir iş çıkarılmış. Teknik açıdan oyunda donmalar ve fena FPS düşüşleri yaşadım. Kamera bazen çok sapıttı. Bu konuda sıkıntıları var oyunun. Oyun çok sürükleyici, hikaye çok gizemli ilerliyor ve teoriler üretseniz de bir yere varamıyorsunuz. Hikayeyle ilgili birkaç konuda ufak hayal kırıklığı yaşasam da genel olarak hikayeyi çok iyi buldum. O duyguyu çok iyi vermekte. Birkaç sorularım olacak:

Last Guardian kimdi? Oyun boyunca açıklanmadı, Veya bu vadideki garip yaratıklar nasıl bu vadiyi basmış?
    Eskiden Trico ve arkadaşlarının değil miydi bu vadi? Bu da soru işareti olarak kaldı kafamda.

Kesinlikle konsol aldırtacak kalitede bir oyun olmuş 8.5/10 veriyorum.

• Oyun 1,16m satmış açıkcası bu tarz oyunlara çok fazla ihtiyaç var, neden az satılmış garip oldum. Kaç milyon PS4 kullanıcısı var, şu oyunun tarzı nasıl sevilmez hayret içerisindeyim.
  • Hayatımda gördüğüm en kötü kontroller bu oyunda. Çocuğu kontrol etmek ayrı bir dert. Hayvana komut vermek deveye hendek atlatmaktan zor. Kamera açıları evlere şenlik. Kör oldum resmen. Sanatsallık bir yere kadar. Plus ile verilseydi direkt silerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Hayatımda gördüğüm en kötü kontroller bu oyunda. Çocuğu kontrol etmek ayrı bir dert. Hayvana komut vermek deveye hendek atlatmaktan zor. Kamera açıları evlere şenlik. Kör oldum resmen. Sanatsallık bir yere kadar. Plus ile verilseydi direkt silerdim.

Aynen rezalet kontrolleri bende baş ağrısı mide bulantısı yapmıştı baya ama sabret konusu o kadar güzelki ben bu oyunun sonunda ağlamıştım, unuttum o kütük kontrolleri falan.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Speed Run videosunda bile takılmışlar. Hayvan gelmek bilmiyor. Tricoooo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Oyun 1,16m satmış açıkcası bu tarz oyunlara çok fazla ihtiyaç var, neden az satılmış garip oldum. Kaç milyon PS4 kullanıcısı var, şu oyunun tarzı nasıl sevilmez hayret içerisindeyim.

Kitle acayip.

O yüzden büyük stüdyolar bu tarz oyunlar pek yapmıyor çünkü alan kitle kısıtlı. Kaldı ki yine iyi satmış.

Ps3 için çıkan güzel platform oyunu Puppetter bugüne kadar sadece 260,000 kopya satmış. Bu durum da stüdyolar ne yapsın. Sen 2-3 yıl bir oyun yap adam almasın hatta ne bu çizgi film gibi diyerek bu kadar parayı haketmiyor desin ama aynı eleman gidip en dandik silahlı oyuna 60 dolar ve fazlasını düşünmeden versin.

Oyuncu kitlesi neye para veriyorsa genel de onu yapıyor stüdyolar biliyorsunuz. Bunun yanın da oyunda ki kontrol, fps ve kamera sorunları da oyunun önüne geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: HayvanMetal

quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Oyun 1,16m satmış açıkcası bu tarz oyunlara çok fazla ihtiyaç var, neden az satılmış garip oldum. Kaç milyon PS4 kullanıcısı var, şu oyunun tarzı nasıl sevilmez hayret içerisindeyim.

Kitle acayip.

O yüzden büyük stüdyolar bu tarz oyunlar pek yapmıyor çünkü alan kitle kısıtlı. Kaldı ki yine iyi satmış.

Ps3 için çıkan güzel platform oyunu Puppetter bugüne kadar sadece 260,000 kopya satmış. Bu durum da stüdyolar ne yapsın. Sen 2-3 yıl bir oyun yap adam almasın hatta ne bu çizgi film gibi diyerek bu kadar parayı haketmiyor desin ama aynı eleman gidip en dandik silahlı oyuna 60 dolar ve fazlasını düşünmeden versin.

Oyuncu kitlesi neye para veriyorsa genel de onu yapıyor stüdyolar biliyorsunuz. Bunun yanın da oyunda ki kontrol, fps ve kamera sorunları da oyunun önüne geçti.

Bu tarz yapımlar gerçekten çok kaliteli, keşke sık sık çıksa aslında bu oyunun yapımcısı bilindik birisi zamanında ICO ile Shadow of Colossus PS2 döneminde yapmıştı en beğendiğim oyunların arasındaydı hepsi birbirinden güzel. Sanırım yeni nesil popüler oyunları oynadığı için bu oyunun kitlesi az maalesef, bu tarz oyunları yapan adamlara çok saygım var valla.

• Nasıl bitireceğimi bilmiyorum. Zor dayanıyorum. Eziyet. Majin and the Forsaken Kingdom oynayın daha iyi.
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar. Yaşattığı işkence bütün güzelliklerini aldı götürdü oyunun. Eminim efsane bir sonu vardır yoksa dayanamayacağım daha fazla oyuna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.