Şimdi Ara

The Last Guardian (ANA KONU - PS4 / PS4 Pro Enhanced) [Türkçe Altyazı Destekli] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
957
Cevap
7
Favori
31.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum. PS4 Proyu yeni aldım önerir misiniz? Birde ucuza alabileceğim bir yer var mı 104₺ olarak gözüküyor fiyatı normal mi bu fiyat?

Son olarak oyunun Türkçe dil desteği yok sanırım oyunda çok fazla diyalog var mı?
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Oyun Türkçe altyazılı.
  • Daha önceki oyunlarını da oynadım team ico'nun.

Bilmiyorum o kadar yıldan sonra beklentimi de yükseltmemiştim.

Oyun kötü değil, ama size hissettirmek istediği şeyi oyun veremiyor.

Dev bir hayvanın sırtında sonsuzmuş gibi gelen bir dünyada maceradan maceraya atlıyorsunuz bu teoride güzel duruyor ama pratiğe aktarılamamış. Oyun zaten size çok fazla bir şey yaptırmıyor geneli tricoya komut vermekle geçiyor buna rağmen oyun epik ve sinematik anlar yaratamıyor. Oyunun tek güzel yeri demodaki mekanı.

Shadow of colossus sadece kamera açılarıyla ve müzikleriyle size sinematik deneyimler yaşatırdı başka hiç bir şey yapmasına gerek yoktu. Aynı kimya Last guardianda tutmamış.

Güzel yanları da var oyunun, trico kesinlikle gerçek bir zekaya sahip gibi davranıyor. Canı istediği zaman sizin komutlarınızı gerçekleştiriyor asla acele etmiyor.İki karakterin de tasarımı oldukça gerçekçi. Çocuğun hareketleri direk sotc'deki wanderı anımsatıyor ve tabi eski oyunların atmosferini kokluyorsunuz bağlantı arıyorsunuz bu yeterince heyecan verici.

Daha önceki oyunları oynayanlar o oyunların hatrına oynayabilirler ama bu üçlemeye yeni giricekler bundan başlamasınlar, mümkünse shadow of the colossus'un ps4 versiyonunu beklesinler bana kalırsa ona bile gerek yok ps2 versiyonu hala epiktir.(Ps3'e Hd'si de getirildi bu arada ICO ve SOTC'nin)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun fiyatı kalıcı olarak TR PSN'de 59TL'ye düşmüş
    Kutulu sürüm ise 89TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 29 Kasım 2017; 13:44:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Oyunun fiyatı kalıcı olarak TR PSN'de 59TL'ye düşmüş
    Kutulu sürüm ise 89TL

hocam bu 2 for 90 tl olan kısımda ki tüm oyunların fiyatı kalıcı olarak mı düşmüş ? The last of us falan?

öyleyse bu oyunlar noel'de falan daha da düşecektir değil mi şimdi almayalım?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Kalıcı olarak mı düşürüldü emin değilim yanlış bilgi vermeyim. Büyük ihtimal kalıcı gibi görünüyor süre felan yazmamışlar. 2 tane oyun alırsan 90 lira. Tanesi 45 liraya geliyor.
  • quote:

Kalıcı olarak mı düşürüldü emin değilim yanlış bilgi vermeyim. Büyük ihtimal kalıcı gibi görünüyor süre felan yazmamışlar. 2 tane oyun alırsan 90 lira. Tanesi 45 liraya geliyor.

anladım sanırım kalıcı olarak şimdi daha ps4'üm bile yokta yakında alıcam muhtemelen.

En kötü noel'de 45 tl civarlarına falan zaten düşer bu oyunlar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum. PS4 Proyu yeni aldım önerir misiniz? Birde ucuza alabileceğim bir yer var mı 104₺ olarak gözüküyor fiyatı normal mi bu fiyat?

Son olarak oyunun Türkçe dil desteği yok sanırım oyunda çok fazla diyalog var mı?

şu anda oyun indirimsiz fiyatı 59 tl
  • quote:

Oyunun fiyatı kalıcı olarak TR PSN'de 59TL'ye düşmüş
    Kutulu sürüm ise 89TL

Kutuludan öpmeye niyetliler
  • Ben de heves edip aldım ama şu kediye komut vermek ölüm yahu. Gel diyorum gelmiyor git diyorum gitmiyor. Varil veriyorum yemiyor. Bir tane önüne attım, bir tane vurdu aşağı düştü gitti.

Hayvan bağımsızlığını ilan etmiş, sen kimsin a... diye dolaşıyor. Oyunu bitirmek bile bu kadar bunalımken bir de o trophyler ne öyle yahu. 5 saatte bitirin diyor. 5 saatte kedi kıçını kaldırıp zor geliyor. Diğerleri de o biçim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun fiyatı 29 Ocak’a kadar 49 TL’ye düşmüş ama internette eski fiyatından satıyorlar nedense!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 26 Ocak 2018; 11:28:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Ben de birkac hafta önce oyunu bitirmiştim. Hayatım da bu kadar sinir olduğum , ağzımı bozduğum bir oyun hatırlamıyorum. Hadi başladım yarım bırakmayayım bitireyim dedim ama o salak hayvana komut vereceğim diye sinir krizleri geçirdim resmen. Yetmiyormuş gibi bir de rezil kamera açıları var ki oyunda " Ben bu neslin oyunu değilim " diye bağırıyor adeta.

Sende bitirmeye niyetliysen bolca sabır diliyorum

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Aslında oldukça iyi bir oyun olabilirmiş ama böyle huzur vermesi gereken bir oyunun bu kadar kanser etmesi hiç olmamış. Gerçekten kamera açısını dert etmedim bir de. Hayvanın üzerine çıkıyorum, tam atlıyacağım zaman kafasını indiriyor.

:((((

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten güzel olan şey o. Yaratığın o şekilde davranması.

• Bana kolaya alışmışsınız gibi geldi, bir tuşa basınca robot gibi hemen otomatik olarak olmasını bekliyorsunuz. Bu oyunun yapısı böyle. Oyunun hikayesine göre bu yaratık bize düşman, sonradan çocuk ile birbirlerine bağlanıp dost oluyorlar. Hiç bir oyunda bu kadar gerçekçi davranan gerçekmiş gibi hissettiren bir hayvan görmemiştim.

• bugün kutulu versiyonu için akasya 'da hem teknosaya baktım hem d&r'a ikisinde de bitmişti malesef stoklar

halbuki iyi fiyattı 49 tl
  • Yorumları okudukça hayrete düşmemek elde değil. Bu hayvan geralt'ın roach'ı değil ki bir tuşla dibinizde bitiversin. Oyun ilerledikçe, aradaki o duygusal bağ güçlendikçe triconun davranışları daha bir anlamlı hale gelecek, tıpkı bir hayvanın evcilleşme süreci gibi trico bize adım adım yaklaşacak. Hırçınlığını yerini yoğun bir sevgi ve koruma duygusu alacak. Sanal bebek mi bu önüne attığımız her varili yutuversin.

Üstte yazdıklarım hiçbir anlam ifade etmiyorsa zaten hiç kurmayın bile oyunu.

• bütün komutu yapmasını bekleyenler sanırım evde hayvan beslememişler :)
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Tüm dnr lar da mı 49 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    D&R web mağazasında tükenmiş
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.