Şimdi Ara

The Last Guardian (ANA KONU - PS4 / PS4 Pro Enhanced) [Türkçe Altyazı Destekli] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
957
Cevap
7
Favori
31.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda 104 TL ye düştü. Bir indirime girerse 74 civarlarından alırız diye tahmin ediyorum. Bu tarz bir oyunu zaten almazsak çok ayıp etmiş oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pusudayım, kutulu 50-60 TL'ye düşmeden almam. 1-2 yıl daha beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmoslu -- 3 Şubat 2017; 0:32:14 >
  • Harika bir oyun olmus. PS2 zamanina dondurdu beni bu oyun. Oyun piyasasinin pis bir ticarethaneye donusmedigi zamanlara dondurdu. Buram buram ico, shadow of colossus kokuyor oyun.

İste Playstation'dan bekledigim sey bu. Efsane bir oyun olmus. Muthis bir bag yaratmislar trico ile bizim elemanin arasinda. Bolum tasarimlari mukemmel, grafikler, atmosfer cok cok tatli olmus. Oyunda her yeni mekana gectigimde hayranlikla izliyorum olanlari. Umarim oyunun sonunda uzucu bir sey olmuyordur korkusuyla oynuyorum. Trico'ya sanki bir sey olacakmis gibi geliyor ama hadi hayirlisi.

Keske su Ps4 bu kafada oyunlarla dolup tassa. Sacma sapan ergen oyunlarina kaliyoruz gunden gune.

O Trico basli basina bir olay olmus. Resmen canli gibi. Buyuk basari. Buram buram duygu saciyor oyun. Cok essiz bir karakter yaratmislar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Şubat 2017; 11:28:20 >
  • Dün akşam pri hakkıni aldım bugün başlayacağım.

• Dante kullanıcısına yanıt
    Aynen PS4 veya başka bir platform bu tip oyunlarla dolup taşsa keşke. Valla o kadar denyo, ruhsuz oyun varken The Last Guardian bulunmaz nimet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E87629FD5 -- 16 Şubat 2017; 17:26:28 >

• Oyunun başındaki trikonun bir boynuzu kırıktı. Sonra nasıl olduysa ikiside sağlam olarak bitti oyun. Arada bir şey kaçırdım heralde. Ayrıca en son kuleden uçmak için atlayıp dalışa geçtiğimiz ve ardından uçuş için yükseldiğimiz sahnede kuleye tırmanan bir triko görünüyor ve bunun boynuzunun biri aynı ilk bölümlerdeki gibi yarımdı. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa pm bekliyorum:)) oynadım bu kısmı kaçırdım heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 11 Mart 2017; 14:28:25 >
  • mpy kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajını spoiler içine alırsan iyi olur. Oyunu aldım ama daha başlayamadım. Forumda oynamamış bir sürü kişi vardır.
    Konunun son mesajı dikkat spoiler olunca gözümü nasıl kaçıracağımı şaşırdım.
  • Almak nasip olmadı bi türlü bu kadar beklemişkende biraz daha durayım diyorum belki iyi plus indirimi gelir.

• Oyunda en çok şikayet edilen kamera, kontrol, fps düşüşü gibi şeylerden hic rahatsiz olmadim ama bazen Trico uyuz etti. Yine de birbirini tekrar eden oyunlardan sonra ilaç gibi geldi.
    Epey beğendim. Oyun bitince Shadow of the Colossus 2 gelse ne güzel olurdu diye düşünmeden edemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu az önce bitirdim. Her ne kadar bazı kontrol ve kamera problemleri yer yer çileden çıkarsa da hikayesiyle, trico ile kurduğunuz bağ ile, sonuyla kendini fazla fazla affettirdi. Bitince içinizde bir sızı bırakıyordu adeta. Oyunun geçtiği evren ve sonuyla ilgili bazı sorularım olcak yabancı kaynaklardan biraz baktım ancak sizin de fikrinizi almak isterim. Açıkcası kimsenin kesin doğru bir cevabı olduğunu sanmıyorum ama teori konuşmak bile yeterli. Soracaklarım spoiler olduğu için o şekilde soruyorum siz de spoiler içinde cevaplayın lütfen oynamayanların zevkini kaçırmayalım.

1. Bu tricoların çocukları kaçırmasının amacı neydi?
    2. Çocukları kaçırdıktan sonra binaya bıraktıklarında çocuklara ne oluyordu?
    (misal bazı kaynaklarda onların muhafızlara dönüştüğü bazılarında ise o varillerin içindeki mavi maddeye dönüştüğünü ortaya atmışlar. Açıkcası eğer mavi maddeye dönüyorlarsa oyun boyunca bildiğin tricoyu besledik onlarla biraz çarpık bir düşünce oluyor.
    3. Credits bittikten sonra Trico ile beraber bir çift göz daha görünüyordu. Sizce çocuğu mu? eşi mi? yoksa tricoyla savaşan ve son sahnelerde yaşadığını gördüğümüz diğer bir canavarımız mıydı?
    4. Oyunun başında kalkanı aldığımız yerde birinin mezarı vardı sanki o kimindi?
    5. Oyunun adı son muhafız ama burdan kastedilen Trico mu? Çocuk mu? ve niye son muhafız demiş olabilirler?

Sorularım bu şekilde siz de aklınızdan geçeni söylerseniz sevinirim

• Konu bana geçmiş tekrar?
  • Source kullanıcısına yanıt
    Bu konu hiç bana ait olmadı ki, ben senden Nioh konusunu aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Bu konu hiç bana ait olmadı ki, ben senden Nioh konusunu aldım

Konu çok olunca kafam karıştı :))
  • Oyun sevenin tam seveceği, sevmeyenin nefret edeceği bir kalitede olmuş.

O kadar ince detay varki oyunda. En beğendiğim şey ise SOTC taki stamine barını güçlendiren küçük kertenkeleleri görmek oldu.

• Ayrıca ekleme gerekirse, (Ueda nın kafasında öyle bir fikir olduğunu düşünmüyorum ama) 4. oyununda ICO, SotC ve last guardian ı ufacıkta olsa bir kesiştirse mükemmel bir şey ortaya çıkar sanırım.

Ico nun kalesinin yıkık köprüsünün altından geçsek mesela ya da bir Colosus un kalıntılarına denk gelsek, Trico yada benzerlerini havada görsek. Değişik bir his olur sanırım.

En son böyle bir duyguyu MGS4 te, MGS 1 oyununda ömrümüzü yemiş Shadow moses e ''rika muranaka - the best is yet to come'' eşliğinde geri dönerken hissetmiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ico ve SotC bitirmiş biri olarak oyun beni çok zorladı. Nasıl biticek bilmiyorum .s

• Playstation'i Playstation yapan oyunlarin en iyilerinden bu nesilde bu oyun.

PS2 ruhunu dibine kadar hissettirdi oynarken. PS2 kalitesinde bir oyunu yeni nesilde oynamis olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Nisan 2017; 6:21:1 >
  • Oyunun üçte ikisi bitmiş durumda. İnanılmaz keyif alarak oynuyorum. Ico ve Shadow of Colossus'u da aynı keyifle oynamıştım. O ikisini oynayıp sevenlerin kaçırmaması gerek, hiç beklemesinler. Kontroller o iki oyuna çok benziyor. O yüzden çok sıkıntı yaşamadım. Shadow of Colossus'ta da özellikle canavarlar üzerinde benzer zorluklar yaşanıyordu. O yüzden alışmam kısa sürdü. Mekanların güzelliği yanında Trico ile bağımız müthiş. Hele bir sahne var ki güveni gösteren. Spoiler içine yazayım:
    Yıkılmak üzere olan bir köprü üzerindeyiz. Trico aşağıda bir yerde. Köprü yıkılırken aşağıya Trico'ya bir bakıyorsun, kafayı kaldırmış bize bakıyor. Ama bakışı resmen atla ben seni tutarım diyor :) Tereddütsüz atlıyorsun hiç başka ne yapabiliriz diye etrafa bakınmadan.. Çok güzel sahne...

Her güzel şey gibi bu da bitecek.. Bittiğinde tekrar yazarım..

• quote:

Orijinalden alıntı: freelast

Oyunun üçte ikisi bitmiş durumda. İnanılmaz keyif alarak oynuyorum. Ico ve Shadow of Colossus'u da aynı keyifle oynamıştım. O ikisini oynayıp sevenlerin kaçırmaması gerek, hiç beklemesinler. Kontroller o iki oyuna çok benziyor. O yüzden çok sıkıntı yaşamadım. Shadow of Colossus'ta da özellikle canavarlar üzerinde benzer zorluklar yaşanıyordu. O yüzden alışmam kısa sürdü. Mekanların güzelliği yanında Trico ile bağımız müthiş. Hele bir sahne var ki güveni gösteren. Spoiler içine yazayım:
    Yıkılmak üzere olan bir köprü üzerindeyiz. Trico aşağıda bir yerde. Köprü yıkılırken aşağıya Trico'ya bir bakıyorsun, kafayı kaldırmış bize bakıyor. Ama bakışı resmen atla ben seni tutarım diyor :) Tereddütsüz atlıyorsun hiç başka ne yapabiliriz diye etrafa bakınmadan.. Çok güzel sahne...

Her güzel şey gibi bu da bitecek.. Bittiğinde tekrar yazarım..

Evet bitti.. Hikayesi, mekanları, dev bir canavar ile atıldığımız macerası, finali.. hepsi muhteşemdi. Birbirine benzer yüzlerce oyunun arasında ruhu olan böylesi güzel bir yapım şahsen benim unutulmazlarım arasına girdi.

• Bizde bu maceraya adım atalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 19 Nisan 2017; 12:54:31 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.