Şimdi Ara

The Last Guardian (ANA KONU - PS4 / PS4 Pro Enhanced) [Türkçe Altyazı Destekli] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
957
Cevap
7
Favori
31.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byvolcan

o sanırım oyun cıkmadan tanıtım için basına dağitılan versiyonmuş

Sony her oyunu için basına özel bir kit hazırlıyor ve gönderiyor genel olarak hepsi güzel gerçekten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alatay

last guardian press kit versiyonu olan varsa satın alabilirim

500 Euro'ya Ebay'da var hocam :)
    http://www.ebay.com/itm/The-Last-Guardian-Press-Kit-RARE-Sony-PlayStation-4-Region-Free-/291967889950?hash=item43faa4721e:g:RgIAAOSwo4pYSVLV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 11 Aralık 2016; 20:53:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: alatay

last guardian press kit versiyonu olan varsa satın alabilirim

500 Euro'ya Ebay'da var hocam :)
    http://www.ebay.com/itm/The-Last-Guardian-Press-Kit-RARE-Sony-PlayStation-4-Region-Free-/291967889950?hash=item43faa4721e:g:RgIAAOSwo4pYSVLV

Alayim hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun az önce bitti. Takıldığım yerler oldu ve youtube'dan yardım aldım, kolay bir oyun değil kesinlikle.
    Genel olarak masalımsı tatlı bir oyundu. Teknik anlamda çok iyi olmasa da üzerinde çok emek olduğu belli. Yapımının 10 sene sürmesi muhtemelen Trico'yu olabilecek en iyi şekilde oyuna aktarmak içindi diye tahmin ediyorum. Hayvanın hareketleri, çıkardığı sesler falan çok uğraşılmış. Birbirinin kopyası oyunlardan sıkıldıysanız tam size göre, benzersiz bir tarzı var.

• PlayerX kullanıcısına yanıt
    hocam netten izledim daha oynama fırsatım olmadı devamı gelicek mi bu oyunun ?
  • ICO ve Shadow of the Colossus arasında ufak da olsa bir bağlantı olsa da, The Last Guardian'da dieğr iki oyunla ilgili bir bağlantı gözüme çarpmadı.

Diğer ikisinin yaşattığı muazzam atmosferi bunda da yaratmayı başarmışlar. İnsan hikayelerinin hiç bitmemesini istiyor.

Diğer yandan üçlemenin en iyi hikayesi Shadow of the Colossus'a ait bana kalırsa. Ardından ICO ve son olarak The Last Guardian geliyor.

Harika bir deneyim mutlaka oynanmalı.

bu adamların credits'ten sonra koydukları videolara da hastayım :)

adamsın trico

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 11 Aralık 2016; 23:7:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

hocam netten izledim daha oynama fırsatım olmadı devamı gelicek mi bu oyunun ?

Last Guardian 2 yi kasdediyorsan gelmeyecek, yapımcı yeni tarz bir oyunla karşımıza çıkar tabi.

• PlayerX kullanıcısına yanıt
    aynen 2 yi diyordum
  • Oyunda Tr desteği ne derece? Dublaj var mı?

Ayrıca şu 23tl falan satışa koyulmuş ek paket içeriği nedir? Boyutu da küçük

• quote:

Orijinalden alıntı: onur01

Arkadaşlar bu oyun alınır mı? Oyun güzel mi?

Şöyle bi geçmiş sayfaları göz gezdir oynayan kişilerin yorumlarını oku cevabı fazlasıyla bulacaksın hocam
  • Değerli arkadaşlar The Last Guardian gibi efsane yapımlar her zaman çıkmaz böyle oyunların satış rakamları da hiç önemli değildir.... Çünkü oyunun hitap ettiği kesim farklıdır böyle oyunlar daha çok eski oyunculara biraz sanattan anlayan insanlara hitap eder...

Şu yukarı da satış haberini paylaşan arkadaşa ve bunu haber yapan siteye çok üzüldüm yazık umarım anlamışlardır......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 ex oyun çıkmış bu oyun nasıl 2. sayfaya düşer yahu noldu bu foruma ?

Ben oyunu beğendim direkt zaten yapımcıyı bilmeyen ama ico ve sotc'u oynamış birisi bu oyunun aynı yapımcıya ait olduğunu anlar özünü korumuş adamlar atmosfer çok güzel bir de en çok beğendiğim çocugun yürüyüşü ya da koşuşu resmen hissediyorsunuz bir de trico'nun animasyonları acayip güzel yapmışlar sanki yanımda o derece his veriyor adama hareketleri animasyonları vs.
  • An itibarı ile bende oyunu bitirmiş bulunmaktayım, herkese hitap etmesede güzel bir oyun olmuş The Last Guardian..
  • Valla sizi bilmem ama ps4 pro da Hdr açıkken grafikler çok da kötü durmuyor en azından benim için rahatsız edici bir durum olmadı zaten grafik bu oyun söz konusu olduğunda birinci planda değil benim için...

• Fiyatı düşsün alacağım. Eskiden futbol oyunları sarardı yaş ilerledikçe hiçbirşeyden tat alamıyoruz hep aynı şeylermiş gibi geliyor. Bu oyunun bunu kıracağına inanıyorum

• Oyunun ilk olarak nasıl göründüğünü merak edenler için;

• Oyun nasil arkadaslar ps4 de güncelleme gelmeden alinir mi acaba
  • Oyun dün elime ulaştı ve biraz oynama fırsatım oldu. Oyun beklediğim gibi güzel. Ancak kamera gerçekten sinir bozucu. Eleştirileri duyunca önemsememiştim ama gerçekten oynamayı zorlaştırıyor. Grafik fps olayları pek ilgilendirmiyor beni. Pro ile herhangi bir problem yaşamadım. Ah şu kamera problemi de olmasaydı keşke.

• Shadow of Colossus frame testi, oyun 15 fps'de çalışıyormuş, o zaman kimse dert etmiyordu tabi oyunlar eğlence idi. Şimdi 1 fps düşse auwwwww

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    Hocam boşver, çekemeyen anten taksın...
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.