Şimdi Ara

The Last Man on Earth (2015-?) | FOX | 4.Sezon Başladı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
571
Cevap
20
Favori
17.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hafta da benim için keyifliydi dizi.

Imdb'deki review ları okudum herkes ama herkes olumsuz eleştiride bulunmuş.Ben de mi bir ilginçlik var bence dizi çok hoş :)

Bu arada haftaya yokmuş dizi.
    7-8

İnek olayında iyi yırttı Phil :D
    Carol da az değil ha :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 30 Mart 2015; 19:23:08 >
  • Eğlenceliydi yine baya Ne yazık ki haftaya yokmuş, heralde bu hafta iki bölüm verince öyle yaptılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine 1 bölüm phil e acımamızı sağladılar, bir sonrakinde nefret etmemizi. Değişmiyor. 2 bölüm üst üste verince daha çok göze batıyor.
  • Son iki bölüm sıkıcıydı biraz.
  • İlk bölüm muhteşemdi kadın gelene kadar ama. Sonra bi kadın daha eklediler sonra bi erkek yetmezmiş gibi şimdide bi inek. Arkadaş dizinin adı last man sen niye başka erkek eklersin ki? Mantık hatalarıyla doldurdular diziyi.
  • ben de gerilim dizisi sanmıştım ama komediymiş
  • bende beğenmedim son 2 bölümü
  • Güzel başladılar fakat çabuk saçmaladılar.
  • bakıcam bu gece

• Todd da her şeyde iyi lan bu ne

• Bence iyi old. Toddun gelmesi diziyi resmen Phile acimamiz ve gittikce daha da cok acimamiz icin cekiyorlar galiba Nasil bir sansizliktir ya bu ama guzelde oluyor philin kendini yemesi ayri bir zevk veriyor
    Baslamak isteyenler bence guzel dizi izlenebilir ozellikle kafasini bosaltmak isteyenler izleyebilir Dizideki mantik hatalari veya dizinin ismiyle celismesini takmamak gerek bence sadece oturup hicbir sey dusunmeyip sadece phile acimak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de pek beğenmedim son iki bölümü. konu bulamıyorlar herhalde sürekli aynı şeyler kızın peşinde dolanıp duruyor.

• Rigsby kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum.Fb sayfasında her gönderinin altına The Last Cow on Earth yazmışlar.Yok hani last man di ama iki adam var vs vs.İzle abi zevkli geliyorsa devam et yoksa bırakırsın.

• Bizimle resmen dalga geçtiler ... Hani cem yılmazın bi esprisi vardı ya ; Marsta su bulundu. ... Ama kuyu suyu, içilmiyormuş. Kansere çözüm bulundu. ... Ama o tam kansere değil.

Dünyadaki son adam. ... Ama o tam son adam değil ... Gibi ...

• 2 bölüm birden izleyince daha bi zevkli oluyo. Sanırım bilerek böyle bi şey yapıyorlar, çünkü her iki bölümde Phili farklı gösteriyolar. 8-ci bölümün sonu süperdi, baya güldüm yani Genelde son iki bölüm de kötü değildi.

Philin ikiz kardeşi geliyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

ben de pek beğenmedim son iki bölümü. konu bulamıyorlar herhalde sürekli aynı şeyler kızın peşinde dolanıp duruyor.

Guzelim konuyu harcıyorlar. Tamam komedi dizisi ama daha guzel isleyebilirlerdi konuyu.

• Bu adamda şans felan yok yaptığı herşey Todd'un işine yarıyor

• Todd'a fena halde gıcık olmaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Todd'a fena halde gıcık olmaya başladım

Todd tatlı, tombik ve masum bi adam yahu. Deme öyle.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.