Şimdi Ara

The Last Man on Earth (2015-?) | FOX | 4.Sezon Başladı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
20
Favori
17.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Carol'la boşanması iyi oldu. Haftaya yaşlı hatuna yürüyecek gibi
  • Xabir kullanıcısına yanıt
    Dizi öyle de devam edemezdi. Tabi insan olacaktı ama her bölüm aynı Phil'e yüklen Phil'e yüklen nereye kadar 20dklık diziler de hiç sıkılmadım ama 10. bölümü bildiğin izlemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga K.

Dizi öyle de devam edemezdi. Tabi insan olacaktı ama her bölüm aynı Phil'e yüklen Phil'e yüklen nereye kadar 20dklık diziler de hiç sıkılmadım ama 10. bölümü bildiğin izlemedim.

Ya en azından şöyle 2-3 bölüm yalnız göreydik. Ha olmadı koydun insanı eyvallah ama neden hep aynı senaryo? Gelen adama yükleniyor. İyice cıvıttı. Halbuki 10 numara konusu var.

• Son bölüm dram yüklüydü. Üzülüyorum lan adama ara sıra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

1.10

Carol'la boşanması iyi oldu. Haftaya yaşlı hatuna yürüyecek gibi

hiç öyle düşünmüyorum carola yazacak bu seferde adam kurallara karşı boşandığına göre tekrar asılabilir :D
  • Yine iki bölümmü çıktı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1x9

monet'e köpek van gogh'a ördek çizmiş ya yeni insanlar gelmesi güzel bence zaten konu bulamıyorlar en azından Melissa'nın etrafında dolanmaz artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BrazzerstakiKelAdam kullanıcısına yanıt
    Evet iki bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Evet iki bölüm

Sağolasın :) yine eğlenecez galiba
  • 1x10

Carol dan ayrılınca ben bile rahatladım. Dizi yeni başlıyor bence.
  • Arkadaşlar siz hala anlamadınız galiba dizinin ne mesaj vermek istediğini. Ders çıkarılacak bir bölümdü. 10. bölüm bence çok iyiydi.

Phil Miller - The Last Lier on Earth

• Son iki bölüm güzeldi. Düzelme var gibi. Umarım bundan sonra aşk meşk konularına takılı kalmazlar.
  • Carol'u oynayan Kriten Schaal AMA yapmış ilk soru baya komik
    http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/32ysxf/i_am_kristen_schaal_the_last_man_on_earth_bobs/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sırf bu kadın için diziyi izlemeyi biraktim. Ne gıcık itici bir kadın yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 ve 10. bölümleri şimdi izledim Phill için cidden üzülüyorum bir adam bukadarmı şansız olur neyseki son sahne iyi oldu.

• Şu sarışın kadın Türk kızlarından beter izledikçe monitöre yumruk atasım geliyor
  • Artık şu dizinin konusu Phil'in cinsel isteklerinin dışına çıkıp dünyanın durumuna falan yoğunlaşsa daha iyi olacak. Gerçi iki bölüm kaldı sezon finaline artık bundan sonra bir şey değişmez o konuda da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9-10

Abi adam inanılmaz talihsiz ya :DBir de aptal aptal şeyler yutturmaya çalışıyor falan :D:D

10.bölümün başında aslında gerçekten Phil'in ''the last man on earth'' olduğunu anladık.

Carol güzel tabloları ne hale getirdi.

Sonunda kurtuldu Caroldan

Dizi güzelleşir artık son 3 bölümde.Dizi keyifli ya en azından benim için.
  • Bence philin caroldan cocugu olacak kac kere sex yaptilar olaylar ondan sonra daha da karisir
    Melissa ile todd da ayrilir buyuk ihtimal olaylar daha da karisir

• 2. Bölümden sonra bıraktım boş bi dizi.. 10/4
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.