Şimdi Ara

The Last Man on Earth (2015-?) | FOX | 4.Sezon Başladı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
20
Favori
17.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Todd'a fena halde gıcık olmaya başladım

Todd tatlı, tombik ve masum bi adam yahu. Deme öyle.

Orası öyle ama Phil'in yaptığı her şeyin Todd'a yaraması sinirimi bozuyor. Belki de kendimi Phil'e daha yakın hissetmemden kaynaklıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

ben de pek beğenmedim son iki bölümü. konu bulamıyorlar herhalde sürekli aynı şeyler kızın peşinde dolanıp duruyor.

Guzelim konuyu harcıyorlar. Tamam komedi dizisi ama daha guzel isleyebilirlerdi konuyu.

Kesinlikle, tam yazacağım yorumu sizden okudum. Dizi başlamadan önce komedi olduğunu bilmiyordum ve beklentim daha farklı ve yüksekti o yüzden. Sonra komedi olduğunu görünce, olsun yine de konu iyi diyerek oldukça istekli bir şekilde başladım izlemeye ama harcıyorlar konuyu malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naděje

quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

ben de pek beğenmedim son iki bölümü. konu bulamıyorlar herhalde sürekli aynı şeyler kızın peşinde dolanıp duruyor.

Guzelim konuyu harcıyorlar. Tamam komedi dizisi ama daha guzel isleyebilirlerdi konuyu.

Kesinlikle, tam yazacağım yorumu sizden okudum. Dizi başlamadan önce komedi olduğunu bilmiyordum ve beklentim daha farklı ve yüksekti o yüzden. Sonra komedi olduğunu görünce, olsun yine de konu iyi diyerek oldukça istekli bir şekilde başladım izlemeye ama harcıyorlar konuyu malesef.

Aynen öyle. Komik olmasına komik sıkılmadan izliyorum. Zaten 20 dakka bir bölüm. Ama konu daha farklı işlenebilirdi. Herneyse bakalım yönetmen ters köşe felan yapabilir hiçbirşey belli olmaz :)

• Artık komiklik için değil sadece meraktan izliyorum.
  • alexandra daddario ve bebek sezon finalinde gelecek , erica 10. bölümde gelecek imdb'ye göre.. son bölümlerde bozmaya başladılar lakin alexandra daddario için sezon finaline kadar izleyeceğim
  • IMBD'de bir bölüm yer aldığını görüp bunu yazdıysanız, Alexandra Daddario zaten ilk bölümdeydi. Phil'in Carol'la ilk karşılaştığı zaman hayalini gördüğü kadındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vart andelay

IMBD'de bir bölüm yer aldığını görüp bunu yazdıysanız, Alexandra Daddario zaten ilk bölümdeydi. Phil'in Carol'la ilk karşılaştığı zaman hayalini gördüğü kadındı

şimdi baktımda unutmuşum resmen. yıkıldım şuan

• Bugün 8 bölümü de izledim ilk başlarda gayet eğlenceli ve güzeldi ama sonlara doğru sıkmaya başladı. artık yeni bi şeyler olması lazım,dizi resmen tıkandı kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İLK bölümler ilgiç ve kominti taki ikinci adam çıkana kadar . Yahu birini daha çıkaracaksan ne demeye dünyadaki son adam diyon . sıkıcı
  • Son bölümler sıkıcı olmaya başladı. Öylesine izliyorum
  • 2.sezon onayı almış dizi.
  • Bence dizi gayet iyi gidiyor, şahsen ben komedi dizisi izlemem, ama konu ilgimi çekti başladım ve çok beğenerek izliyorum. Bir de "konu daha iyi işlene bilirdi, neden yeni adam geliyor, falan filan" söyleyenleri anlamış değilim. Bence adamım Phil rolunün hakkını fazlasıyla veriyor. Sırf onun mimikleri ve çektiği acıları için bile izlenebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Sezon biraz daha uzun olsa bari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizi artık ''Phil'in Melissa'yı elde etme çabaları'' temasından kurtulmalı. Ellerinde ne güzel bir konu var harcıyorlar, giderek sıkıcılaşıyor bölümler.
  • Yine iki bölüm yayınlamışlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi ki iki bolum iki bolum geliyor zaten kisa suresi

• Yok abi ya ısınamadım bu iki bölüme. Yeni gelen iki kadın falan biraz heyecanlandırdı ama yok ısınamadım. An itibariyle diziyi izlemeyi bırakıyorum. Dizi çok iyiye giderse konuya zaten yazılır bende geri dönerim. Onun dışında bu kadar güzel bir konu için zaman kaybı biraz.
  • Bırakıyorum ben bu diziyi olmayacak böyle. Olaylar hep tekrar ediyor hep arada, kötü durumda falan kalıyor, gülünecek 1 espri bile yok devam etmeyeceğim artık.
  • 1.09

Son bölümlere göre gayet iyiydi bu bölüm. Todd'a yazık lan adam sürekli Phil'i savunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga K.

Bırakıyorum ben bu diziyi olmayacak böyle. Olaylar hep tekrar ediyor hep arada, kötü durumda falan kalıyor, gülünecek 1 espri bile yok devam etmeyeceğim artık.

Bence en iyisi ilk bölümdü hocam. İnsanlar ortaya çıktıktan sonra bozdu dizi. Keşke hepsi rüya olsa bin anda uyansa ve yine dünyada yapayalnız.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.