Şimdi Ara

The Last:Naruto the Movie

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Last: Naruto the Movie’nin senaryosu mangaka Masashi Kishimoto tarafından hazırlanıyor. Anime ekibinin çalışmalarını denetleyen ve projenin başında olacak kişi de bizzat Kishimoto. Film 6 aralıkta gösterime girecek.
    Buda videosu
    http://www.youtube.com/watch?v=XCfrg2mbJ1Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes010201 -- 7 Ekim 2014; 15:36:59 >

• Bizim Türk'ler gerçekten üşengeç. Ya film çıkalı 3 ay oluyor bizimkiler bi tane traileri bile çevirememişler kaldı ki filmi çeviricekler. O iş yaş. Belki torunlarımız görür :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltUzumaki

Bizim Türk'ler gerçekten üşengeç. Ya film çıkalı 3 ay oluyor bizimkiler bi tane traileri bile çevirememişler kaldı ki filmi çeviricekler. O iş yaş. Belki torunlarımız görür :D

Filmlerin çevrilmesi için önce DVD/Blu Ray'i çıkması gerekir. Sinema çekimi bir versiyona yapılan altyazıdan yapılacak çeviriden asla hayır gelmez. Ki sinema çekimi versiyon bile yeni anca bu hafta düşmüş, sen gelişine sallamışsın resmen.
  • Bu bağımsız mı yoksa devam şeklinde mi kusura bakmayın narutoda yeniyim daha shipuudene gecmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badibatu

Bu bağımsız mı yoksa devam şeklinde mi kusura bakmayın narutoda yeniyim daha shipuudene gecmedim

Bu en son izlemen gereken film. Shippuden den bile sonrasını anlatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Bu bağımsız mı yoksa devam şeklinde mi kusura bakmayın narutoda yeniyim daha shipuudene gecmedim

Mangadan sonrası mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Litityum

quote:

quote:

Mangadan sonrası mı?

Mangadaki kısa süreli bir zaman atlamasını saymazsak Evet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 10 Mart 2015; 11:15:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Manganın son bölümü havasında olursa çok mutlu olurum
    699 bölüm boyunca hokage olucam de sonra sadece tek bölüm hokage ol hiç oluyor mu

• Naruto, hinata ilişkisi nasıl başlamış onu anlatmışlar. Naruto filmi değil aşk filmi olmuş.

Kakaşi hokage oluyor, meteora boş boş bakıyor. Sasuke gelip kurtarıyor. Mangasını yapan adam kakaşi favori karakterim demişti, mangadan ve diğer şeylerden anladığım kadarıyla açık açık yalan söylüyor. Sasuke olmazsa köy gidecekmiydi. Yokmuydu aranızda bir ninja ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Naruto, hinata ilişkisi nasıl başlamış onu anlatmışlar. Naruto filmi değil aşk filmi olmuş.

Kakaşi hokage oluyor, meteora boş boş bakıyor. Sasuke gelip kurtarıyor. Mangasını yapan adam kakaşi favori karakterim demişti, mangadan ve diğer şeylerden anladığım kadarıyla açık açık yalan söylüyor. Sasuke olmazsa köy gidecekmiydi. Yokmuydu aranızda bir ninja ?

Favori karakteri Sasge'den başkası değil. Varsa yoksa Sasge ve Uchiha.

• Japonca blue-ray versiyonu bir kaç güne çıkacak yanlış hatırlamıyorsam şu an sinema çekimi ve Korece blue-ray var. Tam tarihini bilen var mı?
  • İzleyeceğimi sanmam açıkcası, fillerler bıktırdı sağolsun.. Ve Naruto'nun yeni saç tipi izlememi imkansız hale getiriyor. Küçük bi ihtimal Hinata için izleyebilirim.
  • İngilizce altyazılısı çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikideli13

İngilizce altyazılısı çıktı.

Dvd den alinmami kardes link atarmisin

• Altyazısız olanı çıkmışsa 2 aya altyazılı gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: red01

quote:

Dvd den alınma ingilizce alt yazılı.

https://otakukart.com/otakublog/anime/watch-naruto-the-last-english-subbed-hd

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: red01

quote:

Dvd den alınma ingilizce alt yazılı.

https://otakukart.com/otakublog/anime/watch-naruto-the-last-english-subbed-hd

Dun izledim usta sagolasin .

Kore dublaj Tr alt yazi ile Japon audio olani ayni anda actim :)

Cok hafif sikinti cikarmayacak sekilde fark olsada Japonca ses ile Turkce alt yazi izledim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.