Şimdi Ara

The Last of Us dizisinde Joel ve Ellie karakterlerini oynayacak isimler resmi olarak açıklandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Last of Us dizisinde Joel ve Ellie karakterlerini oynayacak isimler resmi olarak açıklandı!

PlayStation'ın ve oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan The Last of Us'ın bir dizi uyarlaması geliyor bildiğiniz gibi. Geçtiğimiz saatlerde dizinin başrol oyuncular belli oldu.

Ayrıca Bkz.Zack Snyder's Justice League'in yeni Joker'inden ilk görseller paylaşıldı

Sabahın ilk saatlerinde Joel rolü için Mahershala Ali'ye teklif götürüldüğü açıklanmıştı ancak bu bilgiden birkaç saat sonra dizinin oyuncuları resmi olarak açıklandı. 

Açıklamaya göre dizide Joel karakterini Game of Thrones, Narcos ve The Mandalorian gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Pedro Pascal canlandıracak. Ellie rolünü ise yine Game of Thrones dizisinde Lyanna Mormont'u canlandıran Bella Ramsey canlandıracak. Dizi için şu anda başka bir oyuncu açıklaması bulunmuyor. 

Bella Ramsey'nin Game of Thrones'ta gayet güzel bir oyunculuk sergilediğini görmüştük. Pedro Pascal da zaten son günlerin sevilen başarılı oyuncularından birisi.

Dizinin yapımcılığını ve senaristliğini, Naughty Dog'un kreatif direktörü Neil Druckmann ve Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin birlikte üstlenecek. Dizinin müziklerini ise oyunun da müziklerini yapan Gustavo Santaolalla yapacak. Dizi, HBO'da yayınlanacak. Dizinin yönetmenliğini ise Tesnota ve Dylda gibi yapımların yönetmenliğini yapmış olan Kantemir Balagov üstlenecek. Yayın tarihi bilinmiyor.

Kaynak:https://www.theverge.com/2021/2/10/22277687/mandalorian-star-pedro-pascal-joel-hbo-the-last-of-us-tv-show

• Artık sizin şu her şeye sjw demenizin arkasına saklanarak yaptığınız ırkçılık yetti. Irkçısınız kardeşim, bu sitede sjw diyen herkes ırkçı. Sapına kadar ırkçısınız ve üstelik utanmadan ırkçılığa siz de uğradığınız halde yapıyosunuz ırkçılığı. Ulan bu ülkede yaşayanlar türk türk. Türk ve müslüman. Dünyanın en çok ırkçılık gören milletlerinden biriyiz. Daha utanmadan beyaz olmayan insanlara ırkçılık yapıyosunuz. Hiç mi yok korkunuz vicdanınız. Nasıl insanlar oldunuz siz. Adam latinmiş, lafa bak. Adam iyi oyuncu olduktan sonra kim ne karışır ırkına. Oyunun yaratıcısı dizinin başında, o yarattı oyunu, istediğini seçer sanane. İsterse Erdoğan'ı seçer koyar oraya isterse kendi oynar isterse büyükannesi oynar. Sen kimsin de karışıyosun. Sen izleyip oyunculuğu yorumlarsın. Yetti bu ırkçılığınız artık.
  • Mahershala Ali'yi seçince yazılacak olan yorumları tahmin edebiliyorum. Yazık halbuki iyi de oyuncu fakat sırf ten rengi yüzünden nefret edeceklerdi adamdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız kafama yatmadı.

• Sırf beyaz adam koymamak için latin seçmişler, kız da çok keskin yüze sahip bu da hiç olmamış. İlla sjw unsurlar içersin diye yapılanlar tam bir rezillik.

• Kızın nesini beğenmediniz anlamadım, Lyanna Mormont karakterini açın bakın, aşırı agresif konuşabilen ve bunu iyi yansıtabilen bir oyuncu. Tam da Ellie için cuk oturur. Oyundaki karaktere bakarak yüz hatlarını bile karşılaştırmış e yuh artık. Pedro Pascal'a da sakal bıraktırdın mı tam Joel'e benzer.

• Oyunculuk yetenekleri olarak güzel tercihler Pedro Pascal çok çok iyi iş çıkarır. Genç hanımefendi de GOT’da iyi oynuyordu. Pek benzetemedim ama çok da sorun değil. HBO yapımı olması ve TLOU yönetmeninin olması yetiyor.
  • Mahershala Ali'ye teklif götürüldüğünden anlayın işte nasıl bir şeye benzeyeceğini dizinin :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık sizin şu her şeye sjw demenizin arkasına saklanarak yaptığınız ırkçılık yetti. Irkçısınız kardeşim, bu sitede sjw diyen herkes ırkçı. Sapına kadar ırkçısınız ve üstelik utanmadan ırkçılığa siz de uğradığınız halde yapıyosunuz ırkçılığı. Ulan bu ülkede yaşayanlar türk türk. Türk ve müslüman. Dünyanın en çok ırkçılık gören milletlerinden biriyiz. Daha utanmadan beyaz olmayan insanlara ırkçılık yapıyosunuz. Hiç mi yok korkunuz vicdanınız. Nasıl insanlar oldunuz siz. Adam latinmiş, lafa bak. Adam iyi oyuncu olduktan sonra kim ne karışır ırkına. Oyunun yaratıcısı dizinin başında, o yarattı oyunu, istediğini seçer sanane. İsterse Erdoğan'ı seçer koyar oraya isterse kendi oynar isterse büyükannesi oynar. Sen kimsin de karışıyosun. Sen izleyip oyunculuğu yorumlarsın. Yetti bu ırkçılığınız artık.

• hdtv H kullanıcısına yanıt
    İkisi de mükemmel oyuncu. Oynadıkları dizi ve filmlerden bir kaçı. The Mandolarian, Game Of Thrones, His Dark Materials, Kingsman daha saymama gerek yok.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Her halta sjw diyenler dediğini hak ediyor. Bu oyuncularda hiç bir sıkıntı yok. İyi oyuncu oldukları içinde rollerini gayet iyi yapacaklarını düşünüyorum. Burada muhalif olanların sinema ile alakası olmadığını da düşünüyor sana hak veriyorum.

Ama bazı yapıtlar var ki. Bunlar kitaplardan yada oyunlardan uyarlandıysa ve kurgu olarak onlara temelde bağlı kalmıyorsa (her şeyi aynı yapmak zorunda değil) kitap ve oyun severlerin bunu eleştirmesi normal. Ayrıca çok açık gerçekleri kurguyu bozacak derecede saptırmaları da bir sinema sever olarak beni rahatsız eder.

Mesela örnek veriyorum Afrika'da bir kabilenin diğer kabileler mücadelesini anlatırken. Kabilelerden biri ya da bir kaçı beyazlardan oluşuyorsa buna karşı çıkarım.

Blade'in yeni filmi çekilecek asıl oyuncusunun yaşı ilerlediği için yeni oyuncu seçecekler mesela eğer siyahi bir oyuncu seçilmezse karşı çıkarım. Çünkü Blade siyahidir (bu artık bladein gerçeği olmuştur.)

Ama bu konuda Netflix'e en büyük eleştirim. Yeni The witcher serisinde ilk witcherı oynayacak kişinin bir siyahi olması. Ben ırkçı değilim ama oyunlarda siyahi witcher görmedim. Kitapları okuyanlarda görmemiş. Bu biraz kurguyu zorluyor. O oyuncunun normalden çok çok daha iyi oynaması lazım ki kurguda bunu hissetmeyelim.

İkinci eleştirimde Sense8 dizisi. Mükemmel bir senaryoyu, sırf kendi kişisel sorunları yüzünden neredeyse her bölümde yüzümüze vurması rahatsız edici. Tamam anladık Wachoski brothers artık Wachoski sisters. Muhtemelen hayatlarında cinsel seçimleri yüzünden zorluk yaşadılar ama bunu yaptıkları her şeyin içine koyup senaryonun ve her şeyin önüne koymaları diziyi katletmelerine neden oldu.

Wachoski eski brotherslar eğer cidden samimi ise güzel bir senaryo ile bir lgtb'nin hayatını anlatan bilim kurgu drama çekebilirler ayakta alkışlarım. Ama dediğim gibi sense8 dizisinin kurgusunu mahvettiler.

Aynı şeyi Matrix'de yaparlarsa mesela ben karşı çıkarım ( hatta savaş açarım). Köpeğimin ismi bile Neo benim.

Uzun lafın kısası bu oyuncular hakkında eleştiri yapanlar konusunda sonuna kadar haklısın. Ama sırf toplumsal mesaj vermek için ya da kişisel sorunları göstermek için dizileri ve filmleri mahveden oyuncu seçimleri ve senaryo seçimleri olduğu da bir gerçek.

Ayrımcılığın hepsi kötü pozitifi bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madonos -- 11 Şubat 2021; 11:3:38 >

• güzel ilk kez başrolleri beğendim. gönül ister ki hugh ve dafne oynasın ama buna da şükür

• Zenci veya Trans seçmesinler yeter. Pascal ve Ramsey'de iyi oyuncu eyvallah ama bu seçim daha iyi olurdu.

Tlou1'in hikayesi benim için oyun tarihinde en iyilerin arasında. Umarım oyunun ana hikayesinin dışına çıkıp abuk subuk plotlarda diziyi uzatmazlar.

The Last of Us dizisinde Joel ve Ellie karakterlerini oynayacak isimler resmi olarak açıklandı!
  • madonos kullanıcısına yanıt
    Yalnız Matrix ağzına kadar LGBTQ temaları ile dolu. O dönemde biz saf Türkler anlamadık belki ama anlayan anladı. Youtube'da yüzlerce video, internette binlerce yazı var bu konuda. Bir incele derdim ama muhtemelen ya tamamen reddedeceksin ya da filmden nefret edeceksin, o yüzden kendini üzme, değmez. O alt metni görmeden de filmden zevk almak mümkün. Nitekim benim Matrix'ten aldığım keyfi kesinliklikle etkilemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutercim

Yalnız Matrix ağzına kadar LGBTQ temaları ile dolu. O dönemde biz saf Türkler anlamadık belki ama anlayan anladı. Youtube'da yüzlerce video, internette binlerce yazı var bu konuda. Bir incele derdim ama muhtemelen ya tamamen reddedeceksin ya da filmden nefret edeceksin, o yüzden kendini üzme, değmez. O alt metni görmeden de filmden zevk almak mümkün. Nitekim benim Matrix'ten aldığım keyfi kesinliklikle etkilemiyor.

Matrix'i matrix yapanlardan biride alttan alttan verilen mesajlar. Alttan alttan dediğimiz içinde zaten bizi rahatsız etmemiştir. Bir dizide kurguyu bozmadıkça LGTB temasıda olabilir bu beni rahatsız etmez hatta böyle ezilen kesimlerin kurguyu bozmadan verilen mesajları filmi daha değerli kılar benim için.

Sense8'i izledinmi bilmiyorum. İzlediysen demek istediğimi anlamışsındır. Ben dizilerde cinsel ilişki yada lgtb ilişkisi göstermeyin demiyorum ama bunu ana konu yapmayın diziyi öldüyorsunuz demek istemiştim.

Matrixde cinsel sahne toplasan 5 dakika yoktur 6-7 saatin içinde, Sense 8 ile alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madonos -- 11 Şubat 2021; 11:28:8 >

• Yok Sense8'i izlemedim, tam da dediğin nedenle. İstedikleri konuyu istedikleri gibi ele almakta özgürler tabi ama bana hitap etmiyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutercim -- 11 Şubat 2021; 11:56:39 >
  • Hugh Jackman pahalı geldi harelde :)

• Bu kadar şikayet eden düşük zekalı arkadaşlar diziyi çıktığı gibi izlerse çok güleceğim, zorla mı izlettiriyorlar? Zaten korsan izleyeceksiniz.
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Uff keşke oyuncular bunlar olsaydı bee, hayal edince bile heyecanlandım
  • Siz yine bu seçime laf etmeyin.Joel i zenci görmemiz yüksek ihtmaldi.

• bunların konuştuğu şiveyle biraz değişik olacak. joel'un diksiyonu vs. baya kaliteliydi oyunda. jake gyleenhal gibi birini beklerdim ama hbo olunca önceden çalıştıkları isimlere tekrar yönelmişler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.