anna torv her an olivia dunham fbi diyecek gibi durmuş.çok özledik be fringe i |
The Last of Us (2023 -) | HBO (10. sayfa)
-
-
Geçen izlemek istiyordum indirmek zor ve altyazı bulmak üşendirdi beni. OTT platformlara alışmışım keşke birileri eklese de izlesek tekrardan. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ellie güzel çitkin muhanbeti dönsede oyum kadrosu oluşturulan atmosfer güzel. Yönetmem vs de iyi. Hbo yine döktürür
-
TOD’da epey içerik varmış aylık 50₺ bir ara üye olup izleyemediğim HBO içeriklerini buradan izlerim. The Last of Us’u da sezon bittiği zaman bir oturuşta izlerim.
-
Pilot bölümü 85dk sürecekmiş.
-
Şu an kampanya var hocam aylık 25-30 TL’ye geliyor senelik üyelik.
Senelik üye olmam hocam, o kadar çok izleyeceğim dizi yok taş çatlasa 5-6 tane gördüm ben şuan da. Onları da 2 ay da süpürmüş olurum. :) Ben onları süpürürken Last of Us'da bitmiş olur. Şu elde ki dizilerim bitsin Ocak'ta üye olucam. 4 dizi birden izliyorum bu aralar epey yoğun bir dönem.
-
ayrıca, oyunlardan ayrı ilk defa farklı bir zombi türü gösterilecekmiş, bloater ya da clicker 'dan farklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 28 Aralık 2022; 0:15:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ibrahim büyükak a benziyor
-
Tod üzerinden mi izleyeceğiz hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Evet hocam. beinconnect, tod oldu.
Dizi TOD’da yayınlanmayacak arkadaşlar. Türkçe poster fan yapımı çıktı. TOD’un da şöyle bir açıklaması var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 4 Ocak 2023; 12:42:2 >
Kaçak gocek izleyeceğiz o zaman anlaşıldı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çeviren biri çıksa da ağız tadıyla izlesek bari yoksa yine online siteler yolu gözüktü.
Çoğu HBO dizisini ekleyen TOD bunu niye ekleyemiyor onu anlamak da zor.
Kötü haber. Bir sürü HBO içeriği barındıran TOD neden bunu getiremiyor anlamadım bende. Getirse bir sürü kişi üye olucaktı haberleri yok. Last of Us’u bilmiyor olabilirler. BluTV’ye de sormak lazım o da getirmezse korsan yolu gözüktü.
İnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçmeniz ne hoş. Eminim siz çok yakışıklı/güzel bir insansınızdır.
-
adminnn... bi 4 gün daha rica edeceğim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X