< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
The Last of Us (2023 -) | HBO (12. sayfa)
-
-
Başkanım
Naughty Dogtwitter“A message from @Neil_Druckmann to all the fans of #TheLastOfUs ❤️”https://twitter.com/Naughty_Dog/status/1612679076036190208?s=20Squad
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 10 Ocak 2023; 11:55:19 >
-
Blu TV almış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 10 Ocak 2023; 12:11:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
BluTV'den seyredecek olanlar bir taraftan şanslı. Aylık 10 TL'ye hatta ilk ay 1 TL'ye seyrediyor olacaklar ama yanılmıyorsam 4K - HDR'dan mahrum kalacaklar. Bu dizi 4K - HDR seyredilmesi gereken bir dizi, hatta artık bütün diziler öyle bence.
-
Katılıyorum. Yalnız akşam yorgun geliyorum. TV başına geçip yatakta yatarak izliyorum. Bu yüzden dijital platform dışında izlemek zor geliyor artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekinme söyle dostum :) Burada biz bizeyiz.
-
KÖMÜR
-
Her yeni dizi başlığı altında yaşadığınız büyük hayal kırıklıklarını keyifle izliyorum :) Umarım gelecekte komple Afrikalı aktörlerden oluşan castlarla diziler çekerler de hiç birini izleyemezsiniz. Ama pardon ya, siz önce şikayet edip sonra yine her şeyi izliyorsunuz değil mi :)
-
EVET
-
Galiba bu sefer oyundan uyarlama güzel bir dizi izleyeceğiz
-
biz bizeyiz derken ? diğerleri noluyor ? diğerlerine niye ayrımcılık yapıyorsun ? diğerlerine yaptığın ırkçılığı kınıyorum, adminnnn al bu ırkçıyı dışarı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 10 Ocak 2023; 20:11:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzülüyorum valla. Şimdi bu diziyi de izleyemeyeceksin. Sanki bütün holivud sana karşı cephe almış gibi di mi? Sürekli renkli oyuncular filan. Nerede o eski holivud di mi :) Bembeyaz, püri pak holivud.
-
-
Puanlar beklediğimden iyi. O zaman bize de izlemek düşer.
-
Geoff abimizde izlemiş ve beğenmiş.
Geoff Keighleytwitter“Last night I saw the premiere of #TheLastOfUsHBO - Craig, Neil and the team have done an incredible job adapting and adding to the game world. I wasn’t re-watching the game, I was seeing the same world from a new perspective. Authentic, compelling and deeply emotional. Bravo!”https://twitter.com/geoffkeighley/status/1612868530202103808?s=20&t=9NUPcogEJten6QoBD3UXjg -
çatır çutur izleyecem qanka. sonra çatır çutur yorum da yapcam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adamın beğenmediği proje yok ki kendisi reklamcılık yapıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
blu tv için sansür uyguluyor diyorlar doğru mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X