Bildirim
The Last of Us (2023 -) | HBO (13. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Joel ve Ellie'nin dublajını oyunda da bu karakterleri seslendiren Zeki Atlı ve Nihan Omuz'a yaptırmışlar, güzel bir jest.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 11 Ocak 2023; 14:46:39 > -
şahsi görüşüm, bu başyapıtı altyazılı izleyin, duyguları daha iyi hissettiriyor. (dublöre göre de değişir tabi)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sezon komple mi çıkacak yoksa bölümler haftalık olarak ayrı ayrı mı yayınlanacak bilginiz var mı?
-
Haftalık.
Bilgi için teşekkürler hocam.
-
-
BluTv’de sansür uygulanıyor mu? Ona göre satın alacağım veya direkt indireceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Küfür rakı full açık blutv de ama cinselliği bilmiyorum, behzat ç de behzatın totoyu gördük en son. Hepsiburada premium üyeliği ilk ay deneme 1tl sonra 9tl , blu tv üyeliği veriyor , abone olup denenebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 12 Ocak 2023; 14:19:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BluTV'de sansür olduğunu sanmıyorum Cara Delevingne'ın Planet Sex adında belgeseli var. Direkt lezbiyen ilişkiyi gösteriyorlar.
İçki ve sigarada olmadığını da Behzat Ç'den biliyoruz.
-
Cara Delevingne gösteriyorsa hemen bu akşam açarım valla
Yok o sadece anlatıyo diyosan başka.
-
merak etme ben baktım bir cacık yok
-
nedir bu heterofobin ? sadece lezbiyenler mi ilgini çekiyor ? biz burda kara kızlara ilgi duyuyok desek ırkçılık hede hödö
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 12 Ocak 2023; 18:16:4 >
İlgi duymuyon ki. Keşke duysan. Seçeneklerin artar, fena mı olur.
-
Sarah sesi baya kart çıkmış, Pedro , Joel 'e bürünmüş resmen.
https://mobile.twitter.com/NaughtyNDC/status/1613450628487053313/mediaViewer?currentTweet=1613450628487053313¤tTweetUser=NaughtyNDC
-
-
Baba - evlat duygu sömürülü bir yapım daha. Oyunculuklar ve senaryo iyi olsa da bu tema artık bayıyor beni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dışarı alalım seni.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X