< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_king -- 11 Ocak 2023; 11:13:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_king -- 11 Ocak 2023; 11:13:19 > |
|
Joel ve Ellie'nin dublajını oyunda da bu karakterleri seslendiren Zeki Atlı ve Nihan Omuz'a yaptırmışlar, güzel bir jest. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 11 Ocak 2023; 14:46:39 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sezon komple mi çıkacak yoksa bölümler haftalık olarak ayrı ayrı mı yayınlanacak bilginiz var mı? |
Bilgi için teşekkürler hocam. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 12 Ocak 2023; 14:19:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BluTV'de sansür olduğunu sanmıyorum Cara Delevingne'ın Planet Sex adında belgeseli var. Direkt lezbiyen ilişkiyi gösteriyorlar. İçki ve sigarada olmadığını da Behzat Ç'den biliyoruz. |
Cara Delevingne gösteriyorsa hemen bu akşam açarım valla Yok o sadece anlatıyo diyosan başka. |
merak etme ben baktım bir cacık yok |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 12 Ocak 2023; 18:16:4 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İlgi duymuyon ki. Keşke duysan. Seçeneklerin artar, fena mı olur. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |