Şimdi Ara

The Last of Us (2023 -) | HBO (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.718
Cevap
56
Favori
66.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_king -- 11 Ocak 2023; 11:13:19 >
  • The Last of Us (2023 -) | HBO
    The Last of Us (2023 -) | HBO

• Joel ve Ellie'nin dublajını oyunda da bu karakterleri seslendiren Zeki Atlı ve Nihan Omuz'a yaptırmışlar, güzel bir jest.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 11 Ocak 2023; 14:46:39 >
  • şahsi görüşüm, bu başyapıtı altyazılı izleyin, duyguları daha iyi hissettiriyor. (dublöre göre de değişir tabi)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon komple mi çıkacak yoksa bölümler haftalık olarak ayrı ayrı mı yayınlanacak bilginiz var mı?

• *DeviantART kullanıcısına yanıt
    Haftalık.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler hocam.

• sezon 1 incelemesine göre Bill karakterinin hikayesi daha uzun olacakmış. eklemeler var yani. doğru hamle.

• BluTv’de sansür uygulanıyor mu? Ona göre satın alacağım veya direkt indireceğim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Küfür rakı full açık blutv de ama cinselliği bilmiyorum, behzat ç de behzatın totoyu gördük en son. Hepsiburada premium üyeliği ilk ay deneme 1tl sonra 9tl , blu tv üyeliği veriyor , abone olup denenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 12 Ocak 2023; 14:19:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BluTV'de sansür olduğunu sanmıyorum Cara Delevingne'ın Planet Sex adında belgeseli var. Direkt lezbiyen ilişkiyi gösteriyorlar.

İçki ve sigarada olmadığını da Behzat Ç'den biliyoruz.

• Doom kullanıcısına yanıt

Cara Delevingne gösteriyorsa hemen bu akşam açarım valla The Last of Us (2023 -) | HBO  Yok o sadece anlatıyo diyosan başka.

• merak etme ben baktım bir cacık yok

• nedir bu heterofobin ? sadece lezbiyenler mi ilgini çekiyor ? biz burda kara kızlara ilgi duyuyok desek ırkçılık hede hödö

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 12 Ocak 2023; 18:16:4 >
  • İlgi duymuyon ki. Keşke duysan. Seçeneklerin artar, fena mı olur.

• Sarah sesi baya kart çıkmış, Pedro , Joel 'e bürünmüş resmen.

https://mobile.twitter.com/NaughtyNDC/status/1613450628487053313/mediaViewer?currentTweet=1613450628487053313&currentTweetUser=NaughtyNDC

• The Last of Us (2023 -) | HBO
  • Bu hafta dizinin galasina katildim. Ilk iki bolumu izleme firsatim oldu. Inanilmaz guzel bir dizi geliyor tek soylicegim budur. Pedro nun performansi inanilmaz otesi. Bella nin Ben daha onceki calismalarindan cok haz almamistim ama burda beklentilerimin cok cok ustunde bir performans verdi. Acikcasi tek emin olmadigi Nico nun Sarahyi canlandirmasi ama bu biraz daha senaryo ile alakali performanstan ote. Sarah oyundaki kadar zayif ve narin gosterilmiyor o da maglum sahnenin etkisini farkli kiliyor. Bazi bolumler oyundan kare kare kopyalanmis. Sizi geri goturucek, ozellikle akisi daha hizli kilmak icin bazi bolumler degistirilmis ama goze batan bir sey yok. Degisiklikler oyunu oynamis bitirmis insanda bile merak ve ilgi uyandiriyor.

The Last of Us (2023 -) | HBO[
    The Last of Us (2023 -) | HBOs
    The Last of Us (2023 -) | HBOi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanspd -- 13 Ocak 2023; 16:6:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baba - evlat duygu sömürülü bir yapım daha. Oyunculuklar ve senaryo iyi olsa da bu tema artık bayıyor beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funder kullanıcısına yanıt
    dışarı alalım seni.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.