Dizinin blu tv ses dosyası varsa sende yardımcı olabilirsin. |
The Last of Us (2023 -) | HBO (81. sayfa)
-
-
yok. dediğim şekilde yapabilirsin. -
Dedigin olayı yapmaya calisiyorum da, Blutv kaydı bulamadım sorun orda malesef, 4k bölümler elimde mevcut. Kötü görüntülü de olsa blu tv kaydı varsa, veya edinebilecegim bi yer biliyorsanız çok makbule geçer, sesi cekebilirim icinden. -
hdfilmcehennemi gibi sitelerden blutv yayınları bulup indirip sesi çekebilirsin. -
Bakmadığım site kalmadı :) hiçbirinde bulamıyorum. Eskiden divx siteleri olurdu indirme yapabildiğimiz, kapandılar mı yoksa arama sonuçlarında google göstermiyor mu bilmiyorum. O şekilde de bulamıyorum.
-
Abby kim oynayacak belli mi
-
Daha belli değil galiba. Shannon Berry'yi isteyenler vardı ama oyunculuğu nasıldır bilmiyorum. Oyunculuğu iyi değilse seçmezler.
-
Naughty Dog Centraltwitter“With the second season of #TheLastOfUs announced Would you like to see Shannon Berry portray Abby?”https://twitter.com/NaughtyNDC/status/1619025245687484424 -
yüzü benzemek zorunda değil ama kol kası olması lazım... olmazsa olmaz o olur bence..
-
Abby karakteri için üst düzey oyunculuğa gerek yok, Shannon Berry mantıklı olacaktır. Ellie 'de oyunculuk iyi diye alakasız kişiyi oynattilar, bari Abby 'de yapmasınlar. -
Shannon Berry aşırı benziyor. İnsan hayrete düşüyor Eğer oyunculuğu da iyiyse süper olur :)
-
Yabancı Dizitwitter“Bella Ramsay ve Pedro Pascal bir arada 🫶”https://twitter.com/ydyabancidizi/status/1671949648297164835
-
24 dalda emmy adaylığı almış. En iyi drama, en iyi erkek ve kadın oyuncu dahil. -
Bluetv de görüntü kalitesi iyi değil. Gece sahnelerinde oled kalitesini kaybediyor. Keşke Netflix'de olsaydı dizi.
-
Hazır dizinin 4k bluray'leri varken elimde tekrar izlesem mi diyorum sonra 3. bölüm aklıma geliyor vazgeçiyorum
-
Atla direk 4 ten devam edersin :) zaten 3.bölüme gerek yok -
grev bittiğine göre yazarlar görevlerine devam edebilir artık. -
Oyunu bu yıl oynayıp çok beğenmiş biri olarak diziyi izlesem mi bilemedim.
Aynı senaryo varsa zaman kaybı gibi gelecek hbo aşığı olmama rağmen.
Siz ne dersiniz? -
Oyunları oynamadım ama Dizi çok güzel yansıtıyor o atmosferi, 3. Bölümü direkt atlayarak bence izlenilmesi gereken bir dizi, Bazı bölümler ağır ilerleyip sıkabilir ama mekanlar, oyuncular vs bence değerlendirilmeli.
-
İzle mutlaka, kaçmaz.
-
2024’ün başlarında çekimlere başlamayı planlıyorlarmış. 2025'te izleriz muhtemelen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X