Şimdi Ara

The Last of Us'ın Türkçe olmasını isteyenler içeri! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • God of War'ın Türkçe çıkacağını Levent Sülün söyler gibi olmuştu. Ama sanırım God of War'da görev yapmıyor kendisi. Herkes God of War'a yönelince ve Levent Sülün'ün Kratos'u seslendirdiği düşünülünce, kısa bir süre sonra oyunun Türkçe çıkacağı açıklandı ancak; seslendirenler ve kesin bilgiler geçen günlerde çıktı ortaya. The Last of Us Mayıs ayında çıkacak. Oyunun çıkmasına bir ay kala açıklanır en geç ki ben, Levent Sülün'ün Joel seslendireceğini düşünüyorum ama programda neden Kratos gibi ses çıkardı, ilk başta Levent Sülün'le anlaşılıp sonra değiştirilmiş de olabilir, bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

God of War'ın Türkçe çıkacağını Levent Sülün söyler gibi olmuştu. Ama sanırım God of War'da görev yapmıyor kendisi. Herkes God of War'a yönelince ve Levent Sülün'ün Kratos'u seslendirdiği düşünülünce, kısa bir süre sonra oyunun Türkçe çıkacağı açıklandı ancak; seslendirenler ve kesin bilgiler geçen günlerde çıktı ortaya. The Last of Us Mayıs ayında çıkacak. Oyunun çıkmasına bir ay kala açıklanır en geç ki ben, Levent Sülün'ün Joel seslendireceğini düşünüyorum ama programda neden Kratos gibi ses çıkardı, ilk başta Levent Sülün'le anlaşılıp sonra değiştirilmiş de olabilir, bilmiyorum...

Levent Sülün God of War da seslendirme yaptım dedi.Bizzat twitter adresinden sordum kendisine.Ps müdür Mustafa Yiğit'ede The Last Of Us ın Türkçe çalışmalarını sorduğumda görüşmeler sürüyor demişti.Sorduğum her soruya yanıt alıyorum kendisinden,oldukça ilgili birisi

twitter adresi bu :

https://twitter.com/undernick

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

God of War'ın Türkçe çıkacağını Levent Sülün söyler gibi olmuştu. Ama sanırım God of War'da görev yapmıyor kendisi. Herkes God of War'a yönelince ve Levent Sülün'ün Kratos'u seslendirdiği düşünülünce, kısa bir süre sonra oyunun Türkçe çıkacağı açıklandı ancak; seslendirenler ve kesin bilgiler geçen günlerde çıktı ortaya. The Last of Us Mayıs ayında çıkacak. Oyunun çıkmasına bir ay kala açıklanır en geç ki ben, Levent Sülün'ün Joel seslendireceğini düşünüyorum ama programda neden Kratos gibi ses çıkardı, ilk başta Levent Sülün'le anlaşılıp sonra değiştirilmiş de olabilir, bilmiyorum...

Levent Sülün God of War da seslendirme yaptım dedi.Bizzat twitter adresinden sordum kendisine.Ps müdür Mustafa Yiğit'ede The Last Of Us ın Türkçe çalışmalarını sorduğumda görüşmeler sürüyor demişti.Sorduğum her soruya yanıt alıyorum kendisinden,oldukça ilgili birisi

twitter adresi bu :

Hadi bakalım inşALLAH diyelim o zaman hani en kötü Türkçe altyazı olur diye tahmin ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Türkçe dublaj veya alt yazı olmazsa, İngilizcesi iyi olmayanların hikayeyi anlaması gerçekten zor. Ben böyle bir durumda almam, hikayesini anlayarak, sindirerek oynayamadığım bir oyunu ne yapayım.
    Mesela UC3 ü çok keyif alarak ve çok iyi anlayarak oynadım ama UC1 ve UC2 den hala eksik kalan bir şeyler var gibi, taşları tam oturtamadım.

kesinlikle katılıyorum.

ama bu oyunun Türkçe geleceğine inanıyorum.
  • Boşuna uğraşıyorsunuz bu işler imzayla olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdam Cezası

Boşuna uğraşıyorsunuz bu işler imzayla olmaz.

aynen öyle Sony'nin yapacağı varsa yapar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

quote:

quote:

twitter adresi bu :

Hadi bakalım inşALLAH diyelim o zaman hani en kötü Türkçe altyazı olur diye tahmin ediyorum..

Zaten öyle diyordu twitter dada.Yani dublaj olmasa bile en kötü altyazı yapmak istiyoruz dedi.Naughty Dog Uncharted da Türkçe diline yer vemişti.Umarım bu oyunda da verir

• Tam olarkak hatırlamıyorum zamanını Bsc bi ara Gamefest Sony'den yetkili biriyle röportaj yapmıştı.Orada Gow,Last of Us,Beyond Two Souls bu oyunlardan sadece birinin Türkçe geliceği söylenmişti şuan Gow geldiğine göre Last of us gelmeyebilir.Altyazı seçeneği olabilir tabi.
  • Emre Karataş ‏@emreelz_23

@undernick mustafa abi ben elazığdan emre.soru için twittera üye oldum sorum.1.last of us türkçe olacak mı? 2.türkçeyse ne zaman açıklanacak

Mustafa Yiğit ‏@undernick

@emreelz_23 Emre merhaba, henuz netlesmedi dublaj konusu.Turkce Altyazi mutlaka olacak ama.
  • alt-ı yazılı olsun yeter
  • zamanda daraldı ama inşallah dublaj olur yoksada alt yazı bize yeter..
  • quote:

Emre Karataş ‏@emreelz_23

@undernick mustafa abi ben elazığdan emre.soru için twittera üye oldum sorum.1.last of us türkçe olacak mı? 2.türkçeyse ne zaman açıklanacak

@emreelz_23 Emre merhaba, henuz netlesmedi dublaj konusu.Turkce Altyazi mutlaka olacak ama.

Çok güzel bir haber. Paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Emre Karataş ‏@emreelz_23

Oooo süper haber, bu bile yeter bize dublaj olursa da tadindan yenmez tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazı hiç yoktan iyidir.
  • Bundan sonra cikacak her oyunda altyazi olur diye dusunuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Yiğit ‏@undernick

Arkadaşlar toplu cevap veriyorum kusura bakmayin, The Last of Us'in yerellestirilmesi henüz netleşmedi, üzerindeyiz konunun.
  • ND Unc 3'Ün tamamen türkçeleştirilmesine izin verdiğine göre TLoU içinde izin vermemesi için bir sebep yok.. Bana göre oyun %100 TR dil desteği ile gelecek..
  • Bencede,Uncharted 3 tamamisiyle türkçe geldiyse bu oyunda en kötü tr altyazı olabilme ihtimali yüksek merakla bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.