Şimdi Ara

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
758
Cevap
29
Favori
33.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun çıksında Upgrade yapıp tekrar oynayayım. Gerçi Last of Us part 1 Remake ye bile daha başlayamadım. The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU 

• Unchartedxx kullanıcısına yanıt

Kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim MG3 Snake Eater ayrı bir seviye The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU 

• SacredDivinity kullanıcısına yanıt

With a physical copy of The Last of Us 2:

• Insert your game disk into the disk drive on your PS5 console
    • Go to the PlayStation Store on launch day and search for The Last of Us Part 2 Remastered
    • Select the ellipses () icon
    • Choose the Upgrade option from the list
  • 2020'de PS4te oynamış ve hayran kalmıştım. PS5te yaklaşık 6buçuk saat sonrasında oynayacağım. Heyecanlıyım. Roguelike modu da akar diyorum, veee owww yeaa diyorum owww yeaa.. işte buuu :D

• En çok merak ettiğim yeni eklenen senaryo içerikleri, umarım iyidir.

• console-master kullanıcısına yanıt

Zaten onu kastediyorum bende 10 dolar neden vereyim aldığım oyuna güncelleme zaten yapmak zorundalar sen oyunu satıyosun üstüne ps5 güncellemesi için para veriyosun saçmalıktan başka birşey değil.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Ben oynamak için, sırf ps5 versiyonunu bekliyordum.Ps4 pro'da oynayıp bitirmiştim. Ps5'te ps4 oyununu oynamak istemedim.Ufak geliştirmelerde olsa ps5 versiyonu olsun istedim.Hem dualsense desteği benim için önemli bir destek.O yüzden bu versiyonu her zaman bekledim.Eleştiri tabiki yapılabilir ama alana keriz demek doğru mu sence?

• The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU
    The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONUPlayStation Türkiye (@PlayStationTR) on Xtwitter
    The Last of Us Part II Remastered'la ilgili bilmeniz gereken detaylar Bölüm 2 👀🏹 The Last of Us Part II Remastered, 19 Ocak'ta sadece PS5 için geliyor 🎮 #TheLastOfUsPartIIRemastered
    https://twitter.com/PlayStationTR/status/1747998742878236817
  • CD Project Red yeni nesil güncellemelerini ücretsiz verdi. Sony, 10 dolara tenezzül ediyor.

• Türkiye fiyatı belli oldu mu arkadaşlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Ben keriz demem herkesin kendi tercihi 10 dolar zaten yukseltmesi ama oyun ayni oyun ben de ps4proda bitirip ps5te platinlemistim sanirim baktim oyun tamamen ayni zerre gelişme, değişim göremedim oyunda.

Dualsense için oynarim belki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En sevdiğim oyun olmasına rağmen ben de bir pek bir fark göremedim, oyun çıktıktan sonra daha çok belli olur ama zaten oyunun grafikleri vs en üst noktadaydı. 10 dolar isteyecek içerik nerde onu anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turcopolo kullanıcısına yanıt

buyrun hocam 10$ lık içerik

Doğal PS5 geliştirmeleri

PS5 konsolu için geliştirilen The Last of Us Part II Remastered, orijinal PS4 oyununu daha önce mümkün olmayan şekilde değiştiriyor:

• Büyüleyici ve tehlikelerle dolu dünyaya hayat veren bir dizi grafik iyileştirmesi.

• Görsel performans artık Görsellik Modu’nda 4K çıkış sağlıyor.

• Geliştirilmiş geçiş süreleriyle aksiyona daha hızlı atılın.

• Tam DualSense™ kablosuz kontrol cihazı entegrasyonu.

Roguelike Hayatta Kalma Modu: Dönüş Yok

The Last of Us Part II'nin derin çatışma mekaniklerini yepyeni bir modla deneyimleyin! Her turdaki rastgele karşılaşmalarda nasıl ilerleyeceğinize karar verirken olabildiğince uzun süre hayatta kalın. The Last of Us serisinde ilk kez oynanabilir olan ve her biri eşsiz oynanış özelliklerine sahip bir dizi farklı, kilidi açılabilir kahramanla oynayın. Çeşitli mücadelelerde Part II’den farklı düşmanlarla ve unutulmaz konumlarda savaşacak, her birinin sonunda zorlayıcı baş düşman savaşlarıyla karşılaşacaksınız.

Oynamanın yeni yolları

Sevilen maceraya atılın ve orijinal oyunun nasıl geliştirildiğini öğrenin.

• Kayıp Bölümler, orijinal oyunda görülmemiş üç yeni bölümün erken geliştirme aşaması sürümlerini keşfetmenizi sağlıyor.

• Yeni geliştirici yorumlarıyla oyunu deneyimlerken Part II'nin geliştirme sürecinin perde arkasına göz atın.

• Yeni açılabilir enstrümanları içeren Serbest Gitar Çalma ile müzik kulağınızı geliştirin veya yeni Speedrun Modu’na* atılıp en iyi sürelerinizi diğerleriyle paylaşın.

• Sesli Betimlemeler ve Konuşma Titreşimi de Part II'nin erişilebilirlik özelliklerine eklendi.

• The Last of Us Part II Remastered, aynı zamanda oyuncuların hem Ellie hem Abby için kullanabileceği yepyeni açılabilir karakter ve silah kaplamalarına da yer veriyor.

• vbalikci kullanıcısına yanıt

gece 12 den sonra belli olucak. oyun çıkışında zamlanmaz ise 150 olur yükselme ücreti

• oyun saati yaklaşıyor....

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU

• Helal olsun adamlara 2 oyundan şuan için 5 oyun cikardilar daha cikarirlarmi Allah kerim

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    yarın işe gitmeyip de izin alan var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dublex06 kullanıcısına yanıt
    + dizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

asıl saçma olan senin burda eksik bilgin ile millete hakaret etmen !!!

yukarıda yazdım ama anlamamışsın tekrar yazayım ps5 patch değil bu içinde DLC bulunan ve artı olarak normalde olmayan 3 yeni bölüm içeriyor.

• Tlou2 750 lira
    Tlou2 remastered 900 lira

yükselme fiyatı aradaki fark kadar olacaktır yani 150 lira

remastered sürüm çıkışında zamlanmaz ise tabi..

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.