1249'dan 999'a inmiş. Daha önce PS5'te, PS4 sürümünü bitirmiştim. PS5 Pro'da tekrar bir oynanır :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (38. sayfa)
-
-
-
Dizinin Part II fragmanı yayınlanmış. Nisan'da geliyor.
-
HBO Max TR’de ne zaman yayına başlıyordu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tam tarih belli olmamakla birlikte ilkbahar
-
Sağolasın, iyi bari yakın tarihte.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gelsede kaliteli izlesek blu tv'ye sırf bu yüzden üye olmuyorum
-
Penguen'i izleyeyim dedim; 4K TV'de çamur gibiydi görüntü. HBO Max'in gelmesini bekliyorum sırf bu yüzden.
-
-
-
Cailee üzümlü kekimin buğulu gözlerine kurban.
-
aynen ben de
-
bence oyuncu seçimleri benzerlik açısından pek olmamış gibi Abby'de benzemiyor
-
Alienda görüp vurulmuştum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyunu ilk çıktığı zaman ps4 te oynayıp bitirmiştim . şimdi ps5 ile tekrar oynayıp bitirdim güzel de oldu .
5 sene öncesi fikirlerim halen sabit. ilkokul 5 seviyesinde bir lgbt dayatması senaryosu ve kurgusu bu teknik açıdan muhteşem oyunu bok etmiş
drukmann sen bence açık açık top olduğunu açıkla herkes rahatlasın
lgbtyi bir kenara koyarsak senaryo o kadar kopuk o kadar yapmacık ki ilk oyunun basitliği bile buna 100 basar
-
Valla ben Abby’ciyim. Ellie tam bi terörist tam bir çingene. Abby’nin grubu WLF daha ayakları yere basan, disiplin timsali iken Ellie’nin toplama kampı bedevi gibi. Davasında da haksızdı. Ünsanlık yaptı bıraktı Abby. Bu ahraz hala peşinden gidiyor. Uyuz oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X