Şimdi Ara

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
764
Cevap
29
Favori
33.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayır çıkabiliyorsunuz ama, o bölüme girdiğiniz anda save dosyasının üzerine yazılmış oluyor ve bu yüzden çıkınca bölüm seçemez hale geliyorsunuz.

Bunu aşmanın yolu ise birden fazla manuel save'iniz olması. Son bölümün save'ini yükleyin, oyun içindeyken birden fazla manuel save alın ve bunlara hiçbir şekilde dokunmayın.

Bölüm seçerek itemleri toplamayı bitirince de o dokunmadığınız manuel save'lerden birini geri yükleyin, bu şekilde geri yükleye yükleye tamamlayın alışınca gördüğünden daha kolay oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt

Hocam bölüm ekranında, her bölümdeki toplanabilir eşyaların bilgisi yazıyor. Hangi tip eşyanın eksik kaldığı falan yazılı.

Öncelikle, şu anki durumunuzu manuel olarak save edin. (Bütün bölümlere ulaşmak için o save'e ihtiyacınız olacak.) Daha sonra, eşya eksiği olan bölümü yükleyip, gerekli günlük ve kartları bulun. Bittikten sonra, o manuel save'i geri yükleyip, eksik kalan diğer bölümlere geçin.

Bulduğunuz eşyaların bilgileri, save'den bağımsız olarak kaydediliyor. Yani save'i geri yükleyince de, bölüm ekranındaki bilgiler ve trophy kaydı güncel kalıyor. O sayede kolaylıkla platinlenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @MessiTugi
    @Castle Bravo

Platinledim. Seattle 1. Gün Tiyatro bölümünde eksik varmış. Tamamladım. İçim rahatladı. Save olayını da anladım. Seattle 1. Gündeki toplanabilirleri toplayıp ana menüye dönünce bölümler açılmamış görünüyor. Öyle olunca son bölümdeki kayda dönüp ana menüye geçiyorsun.

Yardımlarınız için ayrı ayrı teşekkürler.

Ekleme: Bu arada “Bölümler” kısmı varmış hiç dikkat etmemişim :) Bileydim baştan oynamazdım tek tek girer hallederdim. Neyse bu oyun da tarihin dijital tozlu raflarında yerini aldı :)
    The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 22 Ocak 2025; 12:22:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.