6 gün sonra çıkışının 4.yılı kutlanacak. Umarım kuru kuru kutlanmaz. |
The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (35. sayfa)
-
-
PlayStation Türkiye (@PlayStationTR) on Xtwitter11 yıl önce bugün The Last of Us PS3'e çıktı ve her şeyi değiştirdi 🥺🦒https://x.com/PlayStationTR/status/1801611777584632164
-
şu oyuna multi modunu getiremedi beceriksiz herifler. ilk oyunun multisi mukemmeldi halbuki
-
Beyler PS5 te fidelity modda kare hızı kapalı 30 ama görüntü çok güzel oluyor vrr ve kare hızını açınca grafiklerde düşüş oluyor 30 fps gibi gözükmüyor vrr kapatıp kare hızını açınca 40 fps oluyor yine görüntüde düşüş oluyor farkına vardinizmi çok dikkat etmedikce belli olmuyor fazla 30 fps çok daha güzel gözüktüğü için 30 fps de oynuyor sinematik oluyor oyun basbaya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30 FPS oynarken takılıyor hissine kapıldım, kapattım o yüzden. Siz böyle yazınca yeniden deneyesim geldi acaba monitörle mi alakalı bir bakayım
Oynadığım en iyi 3 oyun(sıralama ile değil), Zelda Tears of the Kingdom, Red Dead Redemption 2 ve Last of Us Part 2. Eğer ki birisi bu 3 oyundan herhangi birini gelmiş geçmiş en iyi oyun olarak gösterirse kabul ederim. Zelda da olabilir RDR 2 de TLOU2 de. Bunlardan bir tık altı da Death Stranding'dir fakat ona güzel oyun diyene de kötü oyun diyene de saygı durarım. En sevdiğim oyun bunlardan biri değil fakat. Final Fantasy 7 en sevdiğim oyun, en sevdiğim seri de Kingdom Hearts :)
-
playstation gear sitesinden last of us ürünlieri kovalıyorum ama hiç yeni ürünler gelmiyor
-
The Last of Us Part 2 Remastered, İngiltere'nin şu ana kadar 2024'ün en çok satan 2. oyunu oldu
playstation universeThe Last Of Us Part 2 Remastered Is UK's Second Best-Selling Game Of 2024 So Far - PlayStation Universehttps://www.psu.com/news/the-last-of-us-part-2-remastered-is-uks-second-best-selling-game-of-2024-so-far -
-
Pc ye gel artık be insafsız 😄
6-7 ay daha bekle hocam gelecek.
-
hocam akşama birşeymi var? bizde ona göre hazırlığımızı yapalım
-
Hatunla üçüncü kez oynayacağız hocam gecenlerde ilk oyunu bitirmistik o oynadi ben izledim zevkli oluyor birisi gidişatı bilmeyince o malum sahneyi görünce ne tepki vericek merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde bir playstation oyunu pc ye çıkınca bir sonraki oyunun duyurusunu yapıyorlar. Eylülde duyurulur.
-
Ps4 üm varken bitirmiştim zaten efsaneyi de. Pc de oynamak daha ayrı bir keyif veriyor. Yıl sonuna doğru duyurusunu bekliyorum zaten 😀
iyi eğlenceler hocam
-
Merhaba hocam, platin yapmak istiyorum fakat hangi siteden bilgi alıcam bir bilgim yok. Diyelim 200 tane collectible var bu 200'ü youtubedan teker teker bakıcak mıyım? Daha önce telltale oyunları ve birkaç indie dışında platinim olmadı onları da youtubedan bakmıştım. Platin yapmak için bütün bilgileri nereden bulucam?
-
Merhaba hocam. Powerpyx var. Hemen her popüler oyun için rehber yayınlıyorlar, oradan bakabilirsiniz:
https://youtube.com/playlist?list=PLRr5L69yg_kHaY1R6y-T42E1pB48qXHqp&si=NesFDkesxhRScJzy
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 29 Temmuz 2024; 23:1:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam. Elimde bitirmediğim oyunlar var onlar bittikten sonra dönüp platinlerim :)
-
Psnprofiles ile Playstationtrophies'deki trophy guide'lara da bak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X