+ her dijital video platform fırsatında gidin ip tv alın diyen tipler. |
The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (19. sayfa)
-
-
Özgür’ün dh oyun ile alakalı videosunun altında da “bunun için 10 dolar istiyorlar yeaa” diyen tipler de var. Yoruma cevap olarak 10 dolar para değil ek modlar falan var diyorum “10 dolara resident evil dlc var” diyorlar. Bunlarla başa çıkamıyorum migrenimi tetikliyor hiç yazmamışlar gibi görmezden gelin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ps4 sürümünü platinlemiştim bu sefer oyunun ayrı trophyleri olacak mı yoksa direkt bizim önceden oynadığımız oyunu mu görecek ?
Sanırım no return dlcsi trophyleri eklenecek onun dışında geri kalan her şey aynı kalacak, ayrı bir oyun olarak görmeyecek sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 18 Ocak 2024; 15:7:46 > -
Bende kutulu var bu oyun, yükseltme yapabiliyor muyum, eğer yapabiliyorsam nasıl? Öyle bir seçenek çıkmıyor çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredDivinity -- 18 Ocak 2024; 17:0:16 >
cd yi taktın mı
-
bu gece saat 12 den sonra çıkacak yükseltme seçeneği
]Ben bu hatayı alıyorum acaba çıkış yaptığında update seçeneği çıkacak
aşağıdaki nedenlerle bu ürünü satın alamıyorsunuz sizde zaten var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sen oyunu almaya çalışıyorsun hocam onu değil yükseltmeyi alıcaksın 150-200 lira gibi fiyatı olucak gece 12 den sonra aktif olucak
hayır hocam komple yeni kupa listesi var ps5 için
Eski save kayıtlıysa save aktararak direkt platinde patlatılabilir bu arada.
Arkadaş siz de Sony konusunda niye eleştiriye hiç gelemiyorsunuz. Sadece ülkemizde değil globalde de durum böyle. Zaten görsel ve teknik olarak harika oyuna remastered yapılmasını doğru bulmuyorum. Burası forum benim fikrim bu belirticem tabiki. Sizde beğenirsiniz belirtirsiniz.Yok almayın, kasmayın, kaybolun demenin mantığı nedir? Almayacağım zaten merak etmeyin. Sizde bu kafa yapısı olduğu sürece remastered'ın remastered'ına seneye bir 10 dolar daha verirsiniz.
-
Sağolasın dostum
-
Bu olacak mı gerçekten, sormak istediğim buydu, hoş benim save 700 kere uçtuğu için bana faydası yok.
-
Evet eski kayıtları aktararak oyun ilerlemesi ve kupaları aktarabiliyorsunuz, benim save olduğu için direkt platinli şekilde başlayacağım oyuna. Kupa odağım olmayacak, direkt oynanışa odaklanma açısından böyle daha iyi. Ama sıfırdan kupa kasmak için de bahane olmuş olur save olmaması sizin açınızdan, bu da güzel.
Eleştiriye gelmem için ortada eleştiri olmalı, boş boş ''olmamış'' ''keriz silkeliyor'' ''10 dolar daha verirsiniz bu kafayla'' yazmak eleştiri değil ne kadar sığ kafalı olduğunu millete göstermektir.
Yıllardır PS4 versiyonunu geçip bu sürümü bekleyen, yine tekrar başlamak için bu sürümü bekleyen, yeni modları, özellikleri denemek isteyen tonla insan var. Alan memnun, satan memnun olduğu sürece 150 kere de çıkarabilir, hiç biri boş yorumların altını doldurmuyor.
-
Store daki 900 liralık sürüm direkt remastered olan değil mi, yükseltmeye gerek yok
Senin kafa yapısında kalsaydı da Last of Us 1, PS3'teki haliyle kalacaktı. PS5'te bile oynanamayacaktı, sadece PS3'te oynanabilecekti. Keyif bizim keyfimiz. Bizzat PS5'e çıkmasını istiyoruz. Sen isteme, alma. PS5'te oynayacak olan benim, sen değilsin. Keyif benim keyfim, senin değil. Böyle bir başyapıt tabii ki de üst düzey PS5 versiyonu hak ediyor. Al bu da sana cevap o zaman. Senin de dokunulmazlığın yok.
-
O değilde, bu oyunu almayacak adamın bu konuda ne işi var bana bunu anlatır mısınız? Almayacaksan kardeşim gelip buradaki yorumlar seni ne ilgilendiriyor? Bırak da burayı oyunu alacak adamlar kendi aralarında oyunla ilgili deneyimlerini, oyuna dair heyecanlarını, haberlerini, paylaşımlarını yapsınlar. Almayacak olan kişilere Allah selamet versin abi banane..
-
Eleştri çok açık zaten oyun aynı şeyin laciverdi nerdeyse hiç bir fark yok oyun mükemmel olduğu için tekrar tekrar oynatıyor ha başlar mıyım hemen şüpheli, nedense çok isteğim yok.
Naughty Dog söğüşleme makinası oldu resmen, ortada ne yeni bir uncharted var ne yeni bir ip var ne de tlou 3 var, tlou online bile iptal oldu.
İyiye gitmiyor işler, sanırım artık 1 nesilde 1 yeni oyun yapacaklar o kadar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X