elindeki disk ile alakası yok hocam remasterd sürümü almış indirmesi normal < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 17 Ocak 2024; 19:42:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (17. sayfa)
-
-
Bana da enteresan geldi. İndirip 19una kadar kilitli mi kalacak acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok daha evvel PS5 sürümü diye ayrı indiriliyordu. Bende PS4disc vardı ama dataları diskte kurulu diye indirmemiştim. Şimdi inende remastered yazıyor bakalım.
oyunun ps5 sürümü yokki hocam performance patch vardı ps5 için o inmiştir
ön sipariş verdiğiniz için indirebiliyor olmanız normal yarın gece 12 de kilit kalkar oyuna girersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 17 Ocak 2024; 19:52:32 >
Aynen son durum
-
Hocam disk varsa yarın 00:00 da 200-250 TL muhtemel fiyatli yükseltme yapabilirdiniz, keşke indirmeseydiniz iade ederdiniz.
😔
-
O zaman mtcgame'den 500 rupilik psn card alacağız. Tr psn'den biraz pahalıya gelecek. :)
-
mtc yüksek fiyat satıyor hocam amazon.in den alabilirsiniz 185-190 lira gibi
Kodu hemen gönderiyor mu?
-
evet gelicek de ben zamanında oyunu hint psnden almışım bu yüden hint psnden yükseltme yapmak gerekiyor.
haklı? sen kendine bak ismini bile koymuşsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Süreyya Hanımın daha net olanını yapmışlar hocam
Espri bir yana, diskli PS5 kullanmanın bu remaster'larda faydası oluyor. Ben de orjinal diski Amazon'dan komik fiyata almıştım. Elinde şu an disk olmayanlar da, ikinci elden alıp, ucuza upgrade yapıp, oyun bitince elden çıkartabilir.
Oyunu PS4 Pro'da oynamış olsaydım remaster'a yükseltirdim. Ama zaten PS5'te 1440p 60 FPS olarak platinlemiştim. Remaster'da, çözünürlüğü yükseltince FPS düşecek vs. Komik olur.
ND benim gibileri sallamamış. Ben de Plus Deluxe'a ne zaman gelirse oynarım artık. Hem oyunu o zamana iyice unutmuş oluruz.
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamıyorum ki.. 200 liralık bir ücreti olan oyuna bu kadar olumsuz yorum saçma değil mi?.. 200 lira günümüzde 20 lira gibi oldu bir markete gitsen bir parça birşey alsan bitti gitti.. Artırılmış çözünürlük, dualsense desteği, yeni oynanabilir modlar bunlar benim için yeterli direk yükseltme açıldığı anda yapıştıracağım inşaAllah. 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X