Şimdi Ara

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
758
Cevap
29
Favori
33.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ödüllü oyunla ödüllü doluca şarabı ile gider değil mi beyler? bizde napıyoruz KAV'ımızı alıp Cuma günü akşamı oyunumuza dalıyoruz. :)

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU
  • Dictattor kullanıcısına yanıt

10 numara tesbit 👍🏻 hiç şaşmaz hep zaman böyle 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afiyet olsun hocam.

Ben de de dünyanın en güzel birası eşlik edecek oyuna The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU 

• mhasal kullanıcısına yanıt

şerefe, iyi oyunlar hocam. The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU 

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Dökülüp gitsinler de No Return ve yeni detayları rahat, rahat konuşalım iki gün sonra The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU 

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    10 dolarlık resident evil 4 dlc si 179tl. Büyük ihtimal bu fiyattan çıkar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt

Oyunun yükseltme kısmı 19'unda ekleniyor PSN'e. Sadece PSN Türkiye'de değil globalde de oyun çıktığı gün ekleneceği belirtildi. 10 dolar olacak o da PSN'deki benzer DLClere bakacak olursak 179-189 TL bandında olacak.

• Naughty Dog kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. :)

• Oyunun tek problemi adı. Remastered yerine Director's Cut deselerdi hiçbir tartışma olmayacaktı. Milyonluk şirketleri yöneten adamların bu kadar basit hatalar yapması insanı hayrete düşürüyor.

• Şu an PS5 te 78 küsur GB indiriyor. Erken mi başladı indirmeye acaba? Benim PS5te PS4 sürümü kuruluydu. 800 kusura ön sipariş yapmıştım. Bugün baktım indir diyor. İndirmeye başladı ama başka şey mi indiriyor acaba anlamadım

• mgokmengungor kullanıcısına yanıt

Ps4 sürümü kuruluysa ps4 sürümü oyuna sahip miydiniz?

yanlış almışsınız hocam. ps4 sürüm varsa yarın gece çıkacak yükseltmeyi almanız lazımdı 150-200 lira gibi birşey olucak fiyatı.

• Naughty Dog kullanıcısına yanıt

Ben oyunu hindistan psn'den almışım, orada 10 dolarlık yükseltmlerin karşılığı ne kadar oluyor?

• The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU
    The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONUPlayStation Türkiye (@PlayStationTR) on Xtwitter
    The Last of Us Part II Remastered'la ilgili bilmeniz gereken detaylar Bölüm 1👀🏹 The Last of Us Part II Remastered, 19 Ocak'ta sadece PS5 için geliyor 🎮 #TheLastOfUsPartIIRemastered
    https://twitter.com/PlayStationTR/status/1747635005717713145
  • nier kullanıcısına yanıt

Ps4 disk sürümü vardı. Zaten 5 için sürüm değildi. Daha doğrusu PS4 için almıştım ilk çıktığında, PS5e geçince zaten harddiskteydi oyun dataları, disc takınca bir upgrade yapmıştı, disc takınca çalışıyordu. Oyun uzun zamandır da kurulu. Ön sipariş yayına girince PS5 remastered sürümü bir de PS4 sürümü yanyana çıkıyordu. Ne bileyim fiyat yükselir diye aldım. Başka bir upgrade sunmadı. Neyse artık o kısım yapacak birşey yok da bugün indir kısmı çıktı. Şu an 70 küsur GB indiriyor. Bu upgrade edilmiş PS5 sürümü mü yoksa eski PS5 sürümü falan mı var anlayamadım. PS5 remastered kısmında indir diyordu. Bastım indirmeye başladı. Acaba erken mi erişime açıldı

• GT_55 kullanıcısına yanıt

500 rupi olucak hocam 185 lira gibi yani

• The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU

• Enteresan cidden baya PS5 sürümünü remasteredı indiriyorsunuz görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 17 Ocak 2024; 19:30:4 >

hocam oyununun tek sürümü var ps4

ps5 sürümü yeni çıkıyor sizde almışsınız zaten dün gece açıldı ön indirme yani her şey normal garip bir durum yok. yarın gece açılacak oyun 👍🏻

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.