ödüllü oyunla ödüllü doluca şarabı ile gider değil mi beyler? bizde napıyoruz KAV'ımızı alıp Cuma günü akşamı oyunumuza dalıyoruz. :) |
The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (16. sayfa)
-
-
10 numara tesbit 👍🏻 hiç şaşmaz hep zaman böyle 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Afiyet olsun hocam.
Ben de de dünyanın en güzel birası eşlik edecek oyuna
-
şerefe, iyi oyunlar hocam.
-
Dökülüp gitsinler de No Return ve yeni detayları rahat, rahat konuşalım iki gün sonra
10 dolarlık resident evil 4 dlc si 179tl. Büyük ihtimal bu fiyattan çıkar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunun yükseltme kısmı 19'unda ekleniyor PSN'e. Sadece PSN Türkiye'de değil globalde de oyun çıktığı gün ekleneceği belirtildi. 10 dolar olacak o da PSN'deki benzer DLClere bakacak olursak 179-189 TL bandında olacak.
-
Teşekkürler. :)
-
Oyunun tek problemi adı. Remastered yerine Director's Cut deselerdi hiçbir tartışma olmayacaktı. Milyonluk şirketleri yöneten adamların bu kadar basit hatalar yapması insanı hayrete düşürüyor.
-
Şu an PS5 te 78 küsur GB indiriyor. Erken mi başladı indirmeye acaba? Benim PS5te PS4 sürümü kuruluydu. 800 kusura ön sipariş yapmıştım. Bugün baktım indir diyor. İndirmeye başladı ama başka şey mi indiriyor acaba anlamadım
Ps4 sürümü kuruluysa ps4 sürümü oyuna sahip miydiniz?
yanlış almışsınız hocam. ps4 sürüm varsa yarın gece çıkacak yükseltmeyi almanız lazımdı 150-200 lira gibi birşey olucak fiyatı.
Ben oyunu hindistan psn'den almışım, orada 10 dolarlık yükseltmlerin karşılığı ne kadar oluyor?
-
PlayStation Türkiye (@PlayStationTR) on XtwitterThe Last of Us Part II Remastered'la ilgili bilmeniz gereken detaylar Bölüm 1👀🏹 The Last of Us Part II Remastered, 19 Ocak'ta sadece PS5 için geliyor 🎮 #TheLastOfUsPartIIRemasteredhttps://twitter.com/PlayStationTR/status/1747635005717713145
-
Ps4 disk sürümü vardı. Zaten 5 için sürüm değildi. Daha doğrusu PS4 için almıştım ilk çıktığında, PS5e geçince zaten harddiskteydi oyun dataları, disc takınca bir upgrade yapmıştı, disc takınca çalışıyordu. Oyun uzun zamandır da kurulu. Ön sipariş yayına girince PS5 remastered sürümü bir de PS4 sürümü yanyana çıkıyordu. Ne bileyim fiyat yükselir diye aldım. Başka bir upgrade sunmadı. Neyse artık o kısım yapacak birşey yok da bugün indir kısmı çıktı. Şu an 70 küsur GB indiriyor. Bu upgrade edilmiş PS5 sürümü mü yoksa eski PS5 sürümü falan mı var anlayamadım. PS5 remastered kısmında indir diyordu. Bastım indirmeye başladı. Acaba erken mi erişime açıldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
500 rupi olucak hocam 185 lira gibi yani
-
Enteresan cidden baya PS5 sürümünü remasteredı indiriyorsunuz görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 17 Ocak 2024; 19:30:4 > -
hocam oyununun tek sürümü var ps4
ps5 sürümü yeni çıkıyor sizde almışsınız zaten dün gece açıldı ön indirme yani her şey normal garip bir durum yok. yarın gece açılacak oyun 👍🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X