< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 16 Ocak 2024; 21:37:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (14. sayfa)
-
-
Part 3'ten ziyade artık Yeni bir IP görme zamanı olduğunu düşünüyorum. Uncharted ve Last of Us'un ekmeğini fazlası ile yediler ve yemeye devam ediyorlar. Zaten Yeni bir yapıldığını söylemişlerdi. PS5'in son demlerinde Part 3 çıkması kimseyi rahatsız etmeyecektir. :) Part 3'ü PS5 ve PS6 için aralıklarla çıkarırlar pazarlama stratejisi bariz hazır olarak görüyorlardır.
-
Yeni bir IP üzerinde çalışıyorlar ama zamanla göreceğiz bu oyunu. TLOU Part II - 2020 / TLOU Part I Remake - 2022 / TLOU Part II Remastered - 2024 / TLOU Part III - 2026 olacaktır zaten uzun bir süredir geliştirdiklerini biliyoruz oyunu. Sırf bu yüzden Onliine TLOU projesi bile iptal edildi zaten.
-
Bu arada sende haklısın hocam part 2 her ne kadar iyi oyun olsa da başyapıt kabul etsek de artık yeni bir yapımın zamanı geldi gelişen ekip ve teknolojiyle 7 yıl da bir yeni oyun görmek ne kadar doğru bilmiyorum tabi her seneye bir oyun yapsınlar da demiyoruz, o zaman sitem ettiğimiz ubisofta haksızlık yapmış oluruz ama seri devamları maximum 3 4 sene içinde gelmeli diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
yeni uncharted gelecek mi hocam ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam o ihtimalde var. Ama oyunların çıkış Yıllarına bakılınca hep Konsolların son demlerinde yayınlanmış. Part 3 için de buna benzer bir durum yaşanır mı diye düşünmüyor değilim. Birde dizinin sezonları buna göre ayarlanacağı için arada ki süreyi de iyi ayarlayacaklardır. Bir de şu var oyuncuların artık Last of Us'tan ziyade yeni bir IP beklentileri yüksek. Normal sürümler, Remastered'ler, Remake'ler vs. derken oyuncularda bir yine mi sorusu oluşuyor.
Insomniac Games'in yaptığı gibi Spider-Man 2'yi duyurup ardın Wolverine oyununu duyurması gibi stratejisini uygulayabilirler.
-
-
Bilmiyorum hocam ama birden fazla tek oyunculu oyunlar üzerinde çalıştıklarını söyleyen bir geliştirici var. Yeni IP ve Devam oyunları olacaktır bunlar. Bakalım neler olacak bunlar.
Uncharted veya Ona benzer yeni bir IP ile de başlangıç yapabilirler.
Açıklama;
"Naughty Dog'da üzerinde çalıştığımız birden fazla iddialı, yepyeni tek oyunculu oyunumuz var ve hazır olduğumuzda bundan sonra ne olacağına dair daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz,”
Kaynak : https://www.linkedin.com/in/colin-lorimer-a4477a1/?originalSubdomain=ca
-
Hocam çok Fazla İnceleme olduğu için aradan denk geleni paylaşayım dedim. Bunun gibi daha ayrıntılı paylaşanlarda var. :) Bu kişiyi de takip ederim iyidir bu konularda ve kaliteli içerikler oluşturuyor. :)
-
Bu kez çok da PS5 jenerasyonu sonuna bırakırlar mı emin değilim açıkçası. Şundan dolayı diyorum bunu. TLOU Part II'nin PS4 jenerasyonu sonuna denk gelmesinin en önemli etkenlerinden biri Naughty Dog'un Uncharted oyunlarını da çıkarmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Ama şu anda bariz bir şekilde Uncharted yapılıyor mu? Belli değil. Bazı dedikodular var. Uncharted'ın Nathan Drake'in küçük kızını oynadığımız bir oyununun çıkacağı yönünde ama onu da Sony Uncharted oyununu Naughty Dog'dan alıp daha farklı bir stüdyoya vereceği konuşuluyordu. Yani kısaca Naughty Dog eskisi kadar yoğun bir çalışma sürecinde değil. Bu bakımdan TLOU Part III'ün daha önce çıkacağını düşünüyorum. Ayrıca bu TLOU serisinin son oyunu olacağı için de bir şekilde tamamlayıp bu İP'nin de sonuna gelmiş olunacaktır. Yani çok da işi uzatmayacaklar diye tahmin ediyorum. Zaten Playstation'un bu jenerasyonda kaliteli bir Exclusive oyun çıkarma zorunluluğu olduğu da düşünülürse bence daha erken çıkacaktır. PS4 jenerasyonundan bilirsiniz. Hemen hemen her sene bir sağlam Exclusive çıkardı. PS5 jenerasyonunda bu durum PS4'e nazaran biraz düşük kaldı bence. Bunu gidermek için de erken çıkartmak zorundalar TLOU Part III'ü diye düşünüyorum.
-
Geçen sene tüm haklarını 80 liraya sattım güncelleme gelmedi diye şimdi pişmanım. Çok zam yedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim de ilginç oldu hocam 2 sene önce 119’a jelatinli almıştım jelatini dahi duruyordu hala bugünün geleceğini bildiğim için. Geçen hafta gittim Tiflis’teyken slim dijital aldım. neyse ki oyun jelantinli diye 650 tl’ye satıldı da oradan biraz kurtarmış oldum 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazdıklarınıza katılmakla birlikte ek olarak Jim Ryan'ın Sony başında olduğu sürece Oyun yönetimimi konusunda sınıfta kaldığını düşünüyorum. Oyunculara açık olmamaları, İletişim eksiklik ve kopukları, bu jenarasyon daha bitmedi ancak şu süre zarfında olumlu not aldığı pek yok gibi. bir kaç işleri var ancak o kadar. oyuncular Gaas oyunalarından ziyade Tek oyunculu oyunlar görmek istiyor Sony'den.
Bakalım ND tarafı çalıştıkları projeler ve Yeni IP'sinin Orta Çağ mı, Bilim Kurgu bir oyunu mu gelecek şuan için muallakta kalan bir şey.
Oyun yapımlarının gelişim süreçleri 5 - 7 Yıl arası uzadığını düşünecek olursak. Bundan sonra ki karar mercii nasıl olacak nasıl onaylanacak bekleyip görmek lazım. Bu Yıl ki Sony Showcase'de elinde eteğinde ne varsa dökeceklerdir. 2025 ve 2026 yılı için duyurular bu yıl gelmesi olası olarak görüyorum. :)
-
Ben de amazondan 2022 Mayıs ayında 130 TL ye almıştım o tarihten beridir daha açmadım. Perşembe gecesine sakladım Bu arada jelatinli 650 bedavaya gitmiş hocam, dolap da leş gibi yıpranmış oyuna 600-700 TL teklif edenler dolu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 17 Ocak 2024; 0:7:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kesinlikle haklısın.. Sony bu IPleri açıklasa mesela dimi? Naughty Dog'un bu yeni IPlerini bilsek en azından? Tam olarak ne yaptıklarını bilsek? Bu oyunların ismini ve olası çıkış tarihlerini bilsek? Ama sadece yeni IP çıkacak diyip geçiyorlar. Ayrıca Naughty Dog'un çıkaracağı oyunlarda da oyunun çıkacağı 6 ay kala falan belli olabiliyor. O sürece kadar 1-2 sene öncesinden çıkış tarihini falan bilemiyoruz. Aynı durumlar Uncharted oyunlarında da olmuştu. Sony'nin buradaki ketum tutumu hoş değil. Keşke bu oyun geliştirme ve oyun çıkartma konularında daha şeffaf bir süreç yürütebilseler, haklısın..
-
Şu anki enflasyonda bedava. :)
-
Performans modu, 60 fps güncellemesi gelmiş PS4 sürümünün aynısını. Bir yandan böyle bir oyunu PS4'te çalıştırabildikleri için ND'yı tebrik ediyorum, öbür yandan bu kadar paragöz ağababalarının sözünü dinleyen firma oldukları için kınıyorum. Paralı Sony upgrade edilen oyunları arasında en zayıfı bu olmuş maalesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X