Şimdi Ara

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
764
Cevap
29
Favori
33.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaldı 2 hafta. The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU 

• Yukseltme hemen olacak mi oyun ciktiginda ayni gun ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt

evet oyun çıkışında markete eklenecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt

Yok 1 yıl sonra olacak yükseltme!

La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU

Tekrar sorulması için atıyorum, resmî belge ötesi yok

• Part1 remake ‘ e başladım, normal sürümden sonra buna bayıldım.
    Çevre, atmosfer, binalar vs her şey mükemmel. Durup durup doğayı izliyorum.
    Part 2 de remake olsa güzel olurdu. Remastered’ a yükseltip keyfini çıkartırız artık.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt

Part I direkt ikinci oyundaki görselliği kullanıyor, orada gördüğün dokular, çevre kalitesi vs. ikinci oyundaki detaylardan uygulandı. Part II Remastered'ın amacı o grafikleri biraz daha cilalayıp 4K'da sunmak ve yeni oyun modu. En az P1 Remake kalitesinde grafikler göreceğiz yine anlayacağın.

• Yükseltme dijital PS4 versiyonu için de aynı olsa gerek çünkü naughtydog un sitede sürekli PS4 Blu-ray Disc ile yükseltme bilgisi var dijital için net bir bilgi bulamadım ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dictattor kullanıcısına yanıt

Yeni mod nasıl bir şey?

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONUNaughty Dog (@Naughty_Dog) on Xtwitter
    Learn more about the development of The Last of Us Part II in #TLOU2Remastered's playable Lost Levels, featuring new developer commentary. Pre-order now, out January 19: https://t.co/oMDSHicfuk
    https://twitter.com/Naughty_Dog/status/1744388787881328934
  • İnceleme kodları gitmeye başlamış.

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU
    The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONUNaughty Dog Info 🐾 (@NaughtyDogInfo) on Xtwitter
    Thank you @PlayStation for providing me with an early #TLOU2Remastered copy! Will share my thoughts as soon as I can. #ad And without your support, I wouldn’t’ve gotten an opportunity like this. Thank you 🩵
    https://twitter.com/NaughtyDogInfo/status/1744407732994687246

• Ön sipariş arifesinde Part-1 gelen zam ile bu oyunun fiyatı ne olur arkadaşlar. 70$ olan part-1 indirimde 493 TL'ye satıldı. 799 TL iken şu anda 1500TL. Part 2 remastered 50$ iken bizde 900 TL. İndirim beklemek yada ön sipariş vermek arasında kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JettoPistole -- 9 Ocak 2024; 12:23:11 >
  • JettoPistole kullanıcısına yanıt
    Benim fikrim, oyunun zam yemediği senaryoda ilk 1 yıl içinde göreceği max. indirim oranı %30 olur. 600 TL bandından alabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Türkiye de yaşıyorsunuz unuttunuz sanırım. İndirim beklerken oyunun x2 fiyata çıkması şokunu yaşamak istemiyorsanız derhal alın yapıştırın. Ki Gow Ragnarok da 1500 TL olmuş, 19 unda çıktığında zam yer bu net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 9 Ocak 2024; 13:1:39 >

part 1 için gelen fiyat artışına bakılırsa part 2 de çıkışında 999 veya 1099 gibi fiyatlanacak. indirim beklemek garip geliyor bana açıkcası ilk çıkışında oynamak gibisi yok. pri veya sec hak alınıp çok uygun fiyata oynanır. sonradan yeteri kadar indirim gördükten sonra dilerseniz ana hesaba alırsınız arşivlik

• @uzun1911 @nier @byvolcan

Teşekkürler cevaplar için. Bugün her şey yarına göre daha ucuz.

2-3 ay sonra indirimde ne kadar olabilir diye merak etmiştim. Cevaplar açıklayıcı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JettoPistole -- 9 Ocak 2024; 13:54:14 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 9 Ocak 2024; 16:29:45 >
  • The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONUNaughty Dog (@Naughty_Dog) on Xtwitter
    We're thrilled that Kaitlyn Dever is joining @TheLastOfUsHBO Season 2 as Abby! We can't wait to see her journey unfold on TV. 💪
    https://twitter.com/Naughty_Dog/status/1744766416350560360

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU
    The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONUMax (@StreamOnMax) on Xtwitter
    Kaitlyn Dever has joined the cast of the HBO Original series #TheLastofUs for Season 2. @TheLastofUsHBO
    https://twitter.com/StreamOnMax/status/1744765981065654576
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.