ben bu tarz özellikle hikayenin ön planda olduğu oyunlarda hep en kolayı seçerim. Kısıtlı kaynak olayı oyunun tadını kaçırıyor bende. |
The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (100. sayfa)
-
-
Bu oyunu psde ben en zor alti seviyede bitirmistim, ama en zor seviyesi cidden zor, saglam gamer olmak ve oyundaki her yeri iyi hatirlamak lazim, bence o seviyede zorlansaniz da rahat bitirirsiniz, etrafta malzeme arayin veya oldurmeden ilerlemeye calisin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Devianben bu tarz özellikle hikayenin ön planda olduğu oyunlarda hep en kolayı seçerim. Kısıtlı kaynak olayı oyunun tadını kaçırıyor bende.
Ben zorluk da severim. Kolay olunca oynanış keyif vermiyor bana. Ölüp ölüp tekrar denemek keyif veriyor
@maicole
Biraz daha deneyeyim o zaman. Ok yay falan bulmuştum belki o biraz tabancaya ihtiyacımı azaltır.
-
Bu oyunu tekrar oynadım rahatlıkla söyleyebilirim ki zamanın ötesinde bir oyun ve hikaye anlatımına sahip karakterler diğer oyunlarda ki gibi değil hepsi gerçekçi ve doğal bir başyapıt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocK__StaR -- 31 Ekim 2024; 12:22:14 > -
Yıllar sonra oynamayı en çok istediğim oyunlardan biri olan The Last of Us'ı sonunda oynayabildim. Mükemmel bir deneyimdi. Hikayesinin dışında, oluşturulan post-apokaliptik dünya gerçekten etkileyiciydi. Karakterler çok gerçekçi bir hissiyat veriyor. Bunu çok iyi yapmışlar. Grafikleri PS3 zamanında da iyiydi ama remake bunu daha da iyi hale getirmiş. Çok iyi görünüyor. Düşmanların yapay zekası oyunun oynanışıyla beraber çok iyi işliyor. Animasyonlar da çok başarılıydı. Bu da oyunun tekrar oynanabilirliğini artırıyor. Left Behind DLC'si oyundaki birçok noktayı birbirine bağlıyor. Son olarak, müzikleri oyunun temasına çok iyi uyuyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İkinci oyun da umarım PC'ye gelir.
-
epicde eski steam fiyatlarına tekrar inmiş bundan iyisi can sağlığı deyip alasım var optimizasyonu hala kötümü acaba
-
Selam hocalar, bir şey alırken tam alayım diye huyum var bende fakat bu oyunun üst paketinde kararsızım. Steam yorumlarında çoğu kişi önermemiş, sizce gerekli mi? Önce standart alıp sonra deluxe sürüme yükseltmek daha mı iyi yoksa standart yeterli mi?
-
Hocam kesinlikle gerek yok , hile güncellemesi gibi düşünebilirsin. Kendiniz İlerleyerek sahip olabilirsiniz.. Buna para vermenize gerek yok.
-
Left Behind hikaye bölümü nasıl hocam? Hikaye beğenilse de çok kısa demişler.
-
Ya Kücük kizin gecmişi anlatiliyor. Kısada olsa oynamaya deger :)
-
İşte bu hikaye deluxe sürümü içerisinde bu yüzden aklımı çeliyor yoksa standart alıp geçecektim
Epic'in kupon vermemesi üzdü deluxe sürümü çok uygun fiyata gelecekti. İndirimler bitmeden ne yapabileceğime bakacağım sağ olun bilgiler için.
-
Nasıl yahu standart sürümde dlcsi var. Ben düz sürüm aldım içinden gelmişti. -
Left Behind DLC'si ve ana oyun direk ana oyunu satın alanlara geliyor. Deluxe sürümde sadece aşağıdakiler ekleniyor.
- Şu oyun içi ögeler erkenden açılır:
- Artırılmış Üretim Hızı Yeteneği
- Artırılmış İyileşme Hızı Yeteneği
- 9mm Cephane Doldurma Hızı Artırma Geliştirmesi
- Tüfek Şarjörü Kapasitesi Artırma Geliştirmesi
- Patlayıcı Oklar Oynanış Düzenleyicisi
- Koyu Mavi Filtresi
- Speedrun Modu
- Altı Silah Kaplaması: Siyah Altın 9mm Tabanca, Gümüş İşlemeli 9mm Tabanca, Kauçuk Taktiksel Pompalı Tüfek, Yontulmuş Meşe Pompalı Tüfek, Kar Beyazı Yay, Karbon Siyahı Yay
-
-
Biz yine düştük bu bataklığa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X