Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.020
Cevap
59
Favori
116.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dizi başlayınca ilk oyuna başlayacağım 3. sezonda da anca 2. oyunun fiyatı düşer zatenThe Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• Kaçıncı oynayaşım artık sayısını hatırlamıyorum. 2K DLAA + Ultra ayarlar. Keskinliği %100 ledim. Kaymak gibi görünüyor oyun, müthiş. Part II'yi düşenemiyorum nasıl bir görsel şölen yaşatacaklar. The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

2. Oyunun arifesinde oynayacaktım da şuan feci yükselttin beni hocam.The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} Ben çabuk unutuyorum o yüzden peş peşe oynamam şart. Nisana kadar ellemem.

• 30 Ocak'a kadar ne oynayayım diye düşünürken bir anda gelen Last of Us oynama isteği. The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} En iyisi, bende ikinci oyunun çıkışına yakın 1 defa daha oynar kepenk kapatırız. The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

30 ocakta ne çıkıyor hocam.The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Spider-Man 2 The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski dizüstüm kaldırmadığı için pc çıktığında aldığım The last of us part 1 iade etmiştim. Epic de fiyatı 549 TL olunca tekrar aldım. 1 saat önce yemeğe oturmadan önce 10 dakika oynadım. Yalnız oyunun sesi bana alçak gibi geldi.

Diğer oyunlarda dizüstünün kendi hoparlöri gayet tatmin edici ses verirken bu oyunca ses alçak geldi. Oyun içinde tüm ses ayarları %100 pc sesini de %100 açtım.

• Indiana Jones oynadıktan sonra benzer birşeyler çekti canım hazır dualsense de almışken 2.kez oynayım dedim konsolda millet 12.kez oynuyor iyiki demişim bu oyundaki ışıklandırmayı ne yazılım ile RT olan oyunda ne de donanımsal ray tracing olan oyunda görmedim.

Zaten bir oyunda RT nin hakkını verebilmek için geliştiricinin 3 yıl sadece RT üstüne çalışması gerekiyor sanırım bkz. Cyberpunk 2077

Bir ps oyununda ilk dualsense deneyimim oldu patlamadır yıldırımdır asansördür çok farklı titreşimler hissediyorum özellikle patlamalarda nasıl yapmışlarsa sanki elimde cihaz patlıyor mükemmel birşey. Adaptive trigger için kablo istiyor ama SpecialK bluetooth üstünden de yapabiliyordu bunu neden kablo zorunlu onu çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Aralık 2024; 22:12:9 >
  • Ekran kartları ray tracing yerine 4K çözünürlüğü hedeflemeliydi ama nvidianın koluna taktığı tayfa rt de rt diyor.
    Rt bir oyuna 10 değer katıyorsa 4K native çözünürlük 100 değer katıyor.

Bill ile tanıştım arabaya kadar geldim ama sıkıldım malesef hikaye dışında bir oyun olarak sıkıcı tekrar oynamam demiştim ilk bitirdiğimde bu yüzden demişim dualsense de kurtarmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Aralık 2024; 13:52:50 >
  • ultralisan kullanıcısına yanıt

1.sezonun yarısını izledim. Devamı hala beklemede. Kişisel düşümcem isteyen katılır isteyen katılmaz ama bence dizinin başrolleri hiç uymamış. Özellike kız.

• Starborn kullanıcısına yanıt

Oyuna dün başladım bugün bitti. Çıktığı dönem için çok iyi oyun olabilir. Keşke o zamanlar oynabilseydim ama kısmet bugüneymiş. Şu dönem için hikayesi dışında maalesef çok günümüze uygun bir oyun değil. Silah çeşiti az kalıyor. Kolayda oynadım (Ben oyunları 1 den fazla defa oynamayı düşünüyorsam önce kolayda başlarım sonra diğer zorluklara geçerim) Silahların mermi taşıma kapasitesi bu kadar az olan bir oyunda zorluk seviyesini zor ve en zorda oynamak büyük cesaret ister. Sık sık ölünceyi için oynama süresi 4-5 kart artar diye düşünüyorum ama buda bir yerden sonra sıkar.

Bir de 2013 senesinde çıkan bir oyunu bari bir kaç farklı silah daha ekleyip çıkarsalardı.

• Oyunu almak gibi bir düşüncem yoktu ama UNCHARTED™: Hırsızlar Mirası Koleksiyonunu aşırı çok sevince bunuda alayım dedim aşırı abartanlar kadar sevemedim ama yinede çok güzeldi .hikaye bana aşırı klişe geldi yinede karakterler olsun grafikler olsun hikaye anlatımı olsun süperdi . 2.oyunu oynarmıyım bilmiyorum ama pcye gelmesine seviniyorum .

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Pedro abimizi severim hocam ben Narcos ve GOT evreninden o yüzden onu görmek beni mutlu etmişti, yine kız bence de oyundaki karakterin yüzüne göre bi tık sönük kalmış oda Got'da parladığı için seçilmişti sanırım.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Dizde Juresi Park serisin son 2 filmindeki kızı oynatabilirlerdi. Isabella Sermon

Hem yaşı daha uygun hem daha çok benziyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 20 Aralık 2024; 13:0:28 >
  • Arkadaşlar amd işlemcili nvidia ekran kartlı pc için DLSS mi FSR3 mü daha mantıklı olur ? Hangisinde daha iyi ekran görüntüsü ve fps alabiliriz ?

• FthK. kullanıcısına yanıt

Nvidia kullanıyorsan DLSS en iyi şeçenek. İşlemciyle ilgisi yok diye biliyorum. FSR3 fena değil ama DLSS daha güzel görüntü sağlıyor.

• FthK. kullanıcısına yanıt
    İkisi de değil

BenchmarKingyoutube
    The Last Of Us Part 1 | UPDATED OPTIMIZATION GUIDE | Graphics Settings Performance | Best Settings
    https://www.youtube.com/watch?si=fMqPwah35Ur80x34&v=E2AmX44gTpY&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun sektörü açık alanlardaki grafik kalitesi olayını kapalı alanlarda da yapabilme işini ne zaman çözebilecekler çok merak ediyorum. Açık alanlarda muhteşem görünen görsellik maalesef kapalı alanlarda aynı kalitede olmuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ağlamak istiyorum oyuna FSR3.1 gelmiş. bakın ne diyor bütün gpularda çalışır. karıştırmamışlar ortalığı şunda olur bunda olmaz diye. nvidia 2000 3000'de de çalışıyor.

girişte shader yaptığı fanlar sabit 1400 devir olduğu x3d olduğu kaloriferin dibinde vs vs işlemci yandı ona takılmayın ama yediği sistem ramine bakın. sistem 64gb.

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}

HDR yüzünden resimleri ab böyle alıyor win+prntscr kullanmak lazım.

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.