Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.053
Cevap
59
Favori
118.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu 4 saat oynadım. Çok ciddi eleştirilerim olacak.

Oyunun olumsuz kısımları:

1. Mekanikler 2013 yılından kalma gibi... Siper alma ve yakın dövüş çok hantal ve ilkel
    2. Çok fazla gizlilik var. Sanki saklambaç oynuyoruz.
    3. Oyunda çok çok önemli bir şey oldu ve karakterimiz umursamadı bile. Ruhsuz bir karakter... Duygusuz...
    4. Vuruş hissi çok zayıf.

Olumlu Kısımları:

1. Oyunun girişi muhteşemdi. İlk 15 dakika gerçekten mükemmeldi. En iyi oyun girişlerinden biri.
    2. Grafikler bayağı güzel.
  • Oyunu 11 saattir oynuyorum. Yukarıda saydığım olumsuz şeylerin hepsini geri alıyorum. Bu oyun muhteşem olmuş. Kendimi sanki bir filmin içinde hissediyorum. Atmosfer inanılmaz seviyede.

Grafiklere zaten söyleyecek söz yok. Şehir muhteşem bir tasarıma ve görsellere sahip. Türkçe dublaj da çok başarılı.

Oyunun atmosferinin muhteşem olduğunu söylemiş miydim ?

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

Metacritic puanı 95 olan bir oyun, normal, ben ps3te bile bitirmiştim bu oyunu, şimdi pcde oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maicole kullanıcısına yanıt

Oyunda 14 saat geride kaldı. Hayatımda oynadığım en etkileyici 3 oyundan biri olduğunu şimdiden söyleyebilirim. Zombi filmlerinin hayranı olarak bu oyuna resmen aşık oldum.

Oyunun olumlu kısımları:

1. Atmosfer mükemmel. Sanki The Walking Dead filminin içerisindeyim. Film atmosferi yaşatan bir yapım. Benzeri yok.
    2. Grafikler bazı noktalarda sanat eseri seviyesinde.
    3. Türkçe dublaj çok başarılı yapılmış. Hiçbir yapaylık yok.
    4. Karakterlerin işlenişi doğal. Hiçbir noktada bir anormallik yok.
    5. Pompalı tüfeğin vuruş hissi etkileyici.

Olumsuz Kısımları:

1. Bazı noktalarda siper alma sistemi eskiliğini belli ediyor.
    2. Gizlilik kısmı mükemmellikten uzak çünkü yapay zeka tökezliyor.

Puanım 98/100

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}

• Önceki yorumlarda vuruş hissiyatı zayıf demişsiniz, sonrasında bu fikirden vazgeçmişsiniz gibi. Bence vuruş hissiyatı aşırı iyi. Ben muhtemelen bu oyunu en az bir kere daha bitiririm.

Eğer 2. oyunu oynamıdıysan ikinci oyun aksiyon ve heyecan olarak çok çok daha iyi, hikaye hayalkırıklığı olabilir yalnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 10 Mart 2025; 15:28:7 >

Güzel çark etmiş.The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} Yalnız hakkı var pompalı tüfek dışında pek bir vuruş hissi yoktu diye hatırlıyorum ben de. Bir Rdr 2 kadar tok değil en azından. Ama kendi türü içinde muadili de yok.

2. oyun öncesi bunun da üzerinden geçeceğiz. Ne çok şeyin üzerinden geçeceğiz.The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Bu oyunda silah kullanımını seviyorum ben tek atışta headshot falan alabiliyorum sık sık tabanca ve uzun tüfek ile, birçok oyuna göre daha başarılı bence, tabi pompalı ile dibine gelen takırdayan falanları tek atışta paramparça etmek çok zevkli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 11 Mart 2025; 15:12:52 >

2. oyun PC için nisan ayında çıkacakmış. Şansa bakın ki ben tam bu oyunu bitirirken 2. oyun çıkacak. Ben 2. oyun olduğundan da habersizdim. İyi oldu.

Ön sipariş vereceğim.

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}PlayStationyoutube
    Play Naughty Dog’s The Last of Us Part II Remastered, coming to PC for the first time on April 3, 2025. Bringing with it all the improvements and new modes from the PlayStation 5 version, like the roguelike survival mode No Return, Guitar Free Play, commentary, and more, Part II Remastered will allow players to experience Ellie and Abby’s acclaimed journeys, optimized and enhanced for PC. #pcgames #tlou2remastered #tga2024 Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=O6MdexNSy3o

Hocam belki haberin yoktur bu oyunun dizisi var, onun da 1. sezonu bitti Nisan'da ikinci sezonu çıkıyor The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

Çok şanslısınız hocam. İlk oyunu bitirdiğiniz gibi ikinci oyun da çıkmış olacak. Yerinizde olmak isteyen çok oyuncu vardır.The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} Şahsen ben ikinci oyun için eniştemin PS5'ini gasp etmemek için kendimi zor tuttum sırf PC'ye gelecektir diye. Şimdi ilk oyunu tekrar oynayacağım PC'de, ardından da ikinci oyuna çıktığı gibi geçiş yapacağım.

Çatışma sahneleri aşırı gerçekçi ve iyi, vuruş hissi için de aynı şeyi söyleyebilirim. Yapay zeka da kötü değil, Part II'yi pc'de oynamak için 3 Nisan'ı bekliyoruz.

• Ryzen 9 7900X (sıvı soğutucu) ve arz 7900xtx ile oyunda işlemcim 88 dereceleri görüyor. Bu normal mi? Hiç bi oyunda 65 i geçmemişti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt
    Oyun işlemciyi fazla kullanıyor ondan olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt
    Gölgelendirici yükleme esnasında bu sıcaklıklara ulaşabilir. Bu aşamada mı girdiniz oyuna, yoksa yüklemeyi bekleyip mi girdiniz?

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Evet bu olay önemli, ben de böyle yapınca oyun bugda kaldı bir yerde.

Bi de gölgelendirici esnasında işlemci kullanımı normal oyundan daha da fazla oluyor. Bende 5700X3D var mesela. Normalde 55'i geçmeyen işlemci o esnada 80 görüyor

Ben laptopta oynadım, ekran kartı 2070, işlemci değerlerine hiç bakmadım, hatta oynarken soğutucu fan bile kullanmadım.The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

Soğutucusu kaliteli demek ki

Yeni laptop aldım memlekette beni bekliyor, ondan önemsemiyorum eldekini.The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• Last of us 1.1.4 yamasıyla resmen yeniden doğmuş oyun şu an yağ gibi akıyor, işlemciyi hala % 100 e yakın kullanımı devam etsede takılmıyor, fps değerleri çok çok iyi. Resmen bozuk oyunu piyasaya sürüp bizleri can çekiştirler anca toplanmış bu kadar zamanda

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.