< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (5. sayfa)
-
-
Aldım. İndirime gitmesini bekleyecektim fakat yılbaşından sonra zam yer korkusu ile almış bulundum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön sipariş verildi
-
1100 tl değil bunada şükür
-
İndirim beklerim ben acelem yok ztn hikayeyi biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben hiç oynamadım. Olırya zam gelirse diye şubatı fln beklerim çıktıktan 14 gün sonrasına kadar iade hakımız var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 9 Aralık 2022; 13:36:44 >
Bnde ama yeni oyun değil ps3den beri var oyun herşeyi YouTube da felan gördük
Ben izlmedim pek sadece remake incelmesi izlemiştim enisden. Yürkçe dublaj olmasa 1.5 sene sonra alırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 9 Aralık 2022; 13:38:39 >
Başka hangileri vardı hocam ?
600 tl alayım, almayayım çok tereddütteyim ama oynamayı da çok istiyorum
Daha ne yapsınlar, 32$ gibi bir fiyatdan satışa sunuyorlar. Kurun TR'de yüksek olması, oyun yayıncılarının suçu değil. Spiderman ve Uncharted gibi diğer oyunlar da aynı fiyatdan çıktı. En azından Sony oyunları, PC'ye ilk çıkışında hatasız şekilde oynanış sunuyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Aralık 2022; 17:44:44 > -
The Last of Us Part I - 3 Mart
STAR WARS Jedi: Survivor - 17 Mart
RE4 Remake - 24 Mart
Amnesia: The Bunker - Mart
-
Böyle güzel oyunların bu kadar pahalı olması çok üzücü
İlk oyun şahane. Bir de PC de tadına bakalım. Fiyatı da çok iyi, umarım artmaz.
-
600 tl aaa yapım için adil bir fiyat olduğunu düşnüyorum. oyunlar 180 tl iken düzgün bir yemek 40 tl yeniyordu şuan 100 tl düzgün yemek yersin 450-600 seviyesi çok pahalı değil enflasyondan hala kafamızda eski rakamlar var.
-
Valla bende Uncharted için yükseleceğini düşünüp 330 TL'den ön sipariş ile aldım sonrası malum 499 TL'ye yükseldi çıktığı gün. Bu oyun içinde yine aynısı olabileceği korkusuyla direkt ön siparişi geçtim. The Last of Us a değer
-
Steam tekrar kur güncellemezse bu oyuna zam geleceğini sanmıyorum. Sony kuru 10 liraya sabitledi o fiyattan çıkarıyor. Spiderman Miles Morales 50$\500₺ olarak çıkmamış mıydı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Part II’nin de 2023’ün holiday dönemlerinde çıkartacakları düşünüyorum. Büyük ihtimalle multiplayer modu yapımı ile beraber gelir. Bu aralar State of Play veya Showcase geleceği söyleniyor bakalım artık.
State of Play ve Showcase ne oluyor hocam tam anlayamadım?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X