Hype olmamasının sebebi PS oyunu olmasından ziyade marka olarak oyuncuların çok fazla konuştuğu ve bence biraz da suyunun haddinden fazla sıkılmış olmasından kaynaklanıyor bence. İlk oyun zaten oynamayan insanların bile kulağına giden bir efsane idi. İkinci oyun ise hayranları bıçak gibi ortadan ikiye bölen bir yapımdı. İlk oyunun çıkışından beri bakıyorum da neredeyse her sene TLOU muhabbetlerde bir şekilde kendine yer bulmaya devam etmiş. İkinci oyundan sonra ise direk o yaz yine muhabbetlerin başını çekti sızıntılarıyla, sonuyla vs. Şimdi ise dizisi ve ilk oyunun PC portu ile bu muhabbet tavan yapar zannediyorsunuz ama aksine insanlar farklı şeyler konuşuyor artık. Daha 3 ay önce PS5'e çıkan remake bile 2 hafta ya konuşuldu ya konuşulmadı. Şahsen bunun sebebinin insanların bıkmasıyla beraber ikinci oyunun radikal hikayesi yüzünden de olduğunu düşünüyorum. Yine de her halükarda eğer dizisi iyi çıkarsa PC portunun da bir o kadar konuşulacağına ve gündem olacağına inanıyorum. Şimdi ise aman aman bir bekleyiş zaten olamaz çünkü dediğim gibi marka gerek radikal kararlarıyla gerekse de suyunun fazla sıkılmasıyla çok fazla konuşuldu zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (7. sayfa)
-
-
600 tl oyun alamıyoruz ki :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben oyunu Steam üzerinden almıştım ama iptal edip Etail üzerinden aldım, kuponla beraber 450 TL'ye düşüyor önceden 475 TL'ye düşüyordu kuponla.
İlgilenenler bakabilir, kupon kodu "LASTETAIL" L"ASTETAILLASTETAILLASTETAIL
https://etail.com.tr/the-last-of-us-part-i-19
-
Hocam ben de aldım da keyi oyun çıkınca mı verecekler? Ben direkt kütüphanemize eklenecek şekilde key verirler belki diyordum. Steamden hiç önsipariş geçmedim şimdiye kadar ama steamden önsipariç geçince kütüphaneye ekliyor bildiğim kadarıyla.
-
Oyun ön yüklemeye açıldığı civarda gönderecekler. En geç 2 Mart'ta diyebiliriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesekkur ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim, komisyon ile birlikte 460 TL tuttu.
-
2 ay sonra bugün.
DomTheBombtwitter“The Last of Us Part 1 PC releases two months from today on March 3rd 🔥👀”https://twitter.com/DomTheBombYT/status/1610006892121554945?s=20 -
Söylentilere göre; Haziran'da büyük Playstation Etkinliğinde; Part II’nin iyileştirilmiş grafiklerle Factions multiplayer modu birlikte PS5 ve PC için Yaz veya Sonbahar döneminde çıkacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 9 Ocak 2023; 18:29:16 >
Az kaldı, PC'de oynamak çok keyifli olacak. Naught Dog sonraki çıkacak oyunların TV dizisi gibi olacağını söylemiş, bu çok iyi haber. Zaten yaptıkları oyunlar hikaye anlamında çok başarılı. Forspoken gibi içi boş oyunlar yerine, bu tür oyunları oynamayı her zaman tercih ederim.
-
Zaman hizli geciyor saka maka. Pek bir sey kalmadi. Marta ulasmayi mevsimsel olarak da istiyorum. Martin sonu bahar zaten. Bu oyun cikana kadar God of War ve Days Gone bitiresim var bakalim. Aldik henuz girişemedik o ikisine.
playstore de 559 tl gözüküyor ama taksit neden yapmıyor ..
-
Kredi kartıyla ürün alımlarında taksit seçeneği bir süredir yok. Fatura olayına gelirsek onda da bazı ürünlerde taksit yapmıyorlar. Kendi kararları böyle başka bir sebebi yok.
Hatta bazen bazı ürünleri sırf fatura ile sattıkları bile oluyor. 2 sene evvel bir oyunda çok güzel indirim vardı alacaktım ama baktım sadece faturalı alıma açık diğer ödeme yöntemlerinde kapalıydı. Hatta o zaman acaba dedim artık sadece kendi müşterilerine mi satış yapıyorlar ama baktım diğer oyunlar kredi kartıyla alıma açık sadece o oyun kapalıydı.
-
bu ekran da taksit gözüküyor ama.. bir sorun var sanki fiyatlandırmada daha önce days gone ve god of war almıştım fatura ile sorun yoktu..
bir de şuan kredi kartı ile fazla ödeme istiyor ama 559 tl yazıyor
-
Hocam Etail den alın 460 TL ye geliyor sonrasında bankanıza göre değişir banka mesaj atıyor faizsiz 3 taksit yapalım mı diye. Ben o şekilde aldım.
-
Days Gone bende aldım oynayamadım Last uf us dan 6 ay sonra fln başlarım ikiside zombi tema benzer enk paketleri var bence üst üste oynama
Donanım gereksimleri açıklansa iyi olacak. Steam de 200 TL kusur param vardı. Papara, Paycell gibi sistemlerden ödeme iadeleri aldıkça steam'e attım sırf bu oyun için şimdi 418 TL oldu. Daha da atacağım ama ekran kartım kaldırmazsa elimde patlayacak bunlar.
-
Uncharted ya da God of War ile arasında çok fark olacağını zannetmem hocam bir tık üstü olabilir.
-
Ben de öyle olur ve olursa açar bilgisayarım ama Djital pc oyun fırsatları konusunda PS den PC gelecek olan Returnal oyunun fiyatını ve sistem gereksimlerini paylaşmış bir arkadaş en az 1060 GT isteyecek görünüyor. Bir arkadaş altına The Last of Us Part I da aynı sistemi ister veya yazan sistemlerden 1 tık daha fazlasını ister demiş. O yorum beni korkuttu. Benim ekran kartı 1050 GT ve Uncharted, God of War dahil PS den PC gelen her oyunu açıp oynadım. Ama umarım bunu da oynayabilirim.
-
TLOU Part I grafikleri ikinci oyundan çok farklı değil gibi, 1050 ile 30 FPS FSR 2.0 ile oynatabilir bence ama vram 2gb ise bilemiyorum hocam. Performans konusunda memnun kalmazsanız (umarım öyle bir şey olmaz diyeyim) en kötü iade edersiniz. Steam haricinde alanlar sistem özelliklerini göz önünde bulundurarak almalı bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X