Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.005
Cevap
58
Favori
114.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4gb ekran kartım iş on kalırsa sıkıntı olmaz.

• Katze kullanıcısına yanıt

Çok farklı ilk ps3 e çıktı. ps3 versiyondan remaster makyaj sonuçta . Gow ve Uncharted 4 gibi olur maksiumum.

• Death Stranding attım araya şimdi. Bu ay sonuna kadar bu sürer gibi bayağı uzunmuş. Şubat içinde de Star Wars Jedi Fallen Order ve Mass Effect Andromeda oynarım diye düşünüyorum. Sonra da Last of Us çıkar zaten. Bakalım. Days Gone bayağı sarkacak. Söylediğin mantıklı, üst üste oynarsak sıkabilir.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Sana bir eleştiri getirecem . İndirim döneminde dünya oyun oldu. Tecrübesiz bir oyuncuda değilsin anladığım kadarıyla biraz seçici olmanı tavsiye ederim. "Ne haddine" falan diyebilirsin. Oyun türlerini grupla, üstü üste benzer yapıda oyun oyanama. RDR2 , Witcher 3, Cyberpunk gibi açık dünyalar oynadıysan bunlardan sonraki açık dünyalar kesmez seni zaten. Bir açık dünya, sonrasın şöyle sinematik çizgisel oyun yap. RDR2, GoW, Witcher 3, Uncharted 4, Cyberpunk, Last of Us tarzları değişen oyunlara kay. Senin adlığın oyunları gözucuyla bakıp aklımda kalanları düşündüğümde ben 5 yılda bitiremem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 30 Ocak 2023; 14:58:14 >
  • Tecrübeli değilsin demesen iyiydi.The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} İşe girip iyi bir bilgisayar da alınca maaşla toplu oyun alımı yapıyorum şimdi. İçkim sigaram yok steam'e yatırım yapıyorum işte ben de. Eskiden o oyunların çoğunu oynatacak pc yoktu mesele bununla alakalı. Yoksa forumdaki çoğu kişiden daha tecrübeli bir oyuncuyumdur emin olabilirsin. Şimdi de pc var ama vakit yok. Ben de aldıklarımı beş yılda bitiremem muhtemelen. The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}
    The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}steamcommunity.com
    Steam Community :: Faulkner
    https://steamcommunity.com/id/piyerbezuhov

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 19 Ocak 2023; 22:12:6 >

• Zebercet kullanıcısına yanıt

tecrübesiz değilsin diyecektim :D pardon. "z" harfi atlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 19 Ocak 2023; 23:25:30 >
  • PS 3 sürümü yıllar önce kuzenim de 1 saat oynamıştık. Ondan sonra hiç oynamadım. PC sürümü alıp oynamak için sabırsızlanıyorum.

• Tess karakterini seslendiren Annie Wersching, 45 yaşında kanserden vefat etti.

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}variety
    Annie Wersching, ‘24’ Actor and Tess in ‘The Last of Us’ Video Game, Dies at 45
    https://variety.com/2023/tv/obituaries-people-news/annie-wersching-dead-the-last-of-us-24-1235505825/
  • Ah be üzüldüm ya. Huzur içinde yatsın.

• Keşke dizi ile eş zamanlı çıksaydın be :D

• Amiciacım ben ps4te bitirdim sana 1 ay sonra bol şans canım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Last of Us Part I PC versiyonu 28 Mart 2023'e ertelendi.

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}vgc
    The Last of Us has been delayed on PC, Naughty Dog confirms | VGC
    https://www.videogameschronicle.com/news/the-last-of-us-has-been-delayed-on-pc-naughty-dog-confirms/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 3 Şubat 2023; 19:43:12 >
  • 28 Mart'a ertelendi.

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}Naughty Dogtwitter
    “The Last of Us Part I PC will now be released on March 28. An update from our team:”
    https://twitter.com/Naughty_Dog/status/1621539243402174470?s=20&t=Q5XWD713VOJ0L2N_lo1opg
  • Mart’ta oyun yağmuru var diyorduk, Jedi Survivor da bu da gitti, bi RE4 Remake kaldı ay içinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt

Nazar değdirdik. The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

ben şüpheleniyordum. Bu kadar sağlam oyunlar aynı ayda çıkmazdı zaten. RE4 Remake'den 4 gün sonra çıkması da sıkıntılı geliyor, ama başka ertelenme olmaz umarım. Şubat benim açımdan çok da iyi değildi zaten.

• Çaktırma hocam ben aslında sevindim içten içe The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}  Şubat Hogwarts Legacy ile geçecek benim için zaten, Mart’ta 3 tane baba oyunun hangisine vakit ayıracağımı bilmiyordum. Daha sırada Dead Space, Atomic Heart falan da vardı. Şimdi Hogwarts’tan sonra RE4’e kadarki sürede Dead Space’i bitirir, Atomic Heart’a da bi bakarım (o oyunun nedense ciddi optimize sorunlu çıkacağını düşündüğüm için bekletme ihtimalim de yüksek). Mart sonundan Nisan’da Jedi Survivor çıkana kadar da RE4 ve TLOU biter şimdi rahatça :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 4 Şubat 2023; 6:27:24 >
  • Bütün dengelerimi değiştirdi bu haber ya.The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} Ben bu ay içinde Mass Effect Andromeda - çeyreğine falan geldim - ve Star Wars Fallen Order bitirecektim ondan sonra bu çıkınca direkt buna dalacaktım. Benim gibi gün gün saat saat hesap yapmaya başlayacak kadar oyunlara eskisi gibi vakit ayıramayan birisi için üzücü oldu ya.The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 25 gün az buz değil benim için. Ha araya sokacak yığınla oyunum var belki de iyi olmuştur. Sekiz on saatlik epey oyun sığdırabilirim o 25 güne ve kütüphanemi eritirim biraz. Alıyoruz kenarda yatıyor oyunlar. Ya da bulabilirsem Callisto Protocol bitirmeye çalışırım falan filan.The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• psycho90 kullanıcısına yanıt

Atomic Heart’tan bende korkuyorum. Adamlar büyük bir işin içine girdi. 2017’de duyurulmuştu o günden beri bekliyorum, isterim ki çok iyi bir oyun çıksın karşımıza ama güvenemiyorum bir türlü. Yalnız en son çıkan gameplay fragman baya gaza getirdi beni. The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

Yine de çok uzak bir erteleme olmadı, bekleriz nasıl olsa hikayeyl biliyorum yeter ki sorunsuz sıkıntsız çıksın. Aynı şekilde Jedi Survivor’da

• Aynı ay içinde ertlenmiş, birşey kalmadı 28 Mart'a. PC'ye gelen Sony oyunlarının, Denuvo kullanmaması da ayrı bir güzellik.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.