Merak ettiğim bir konu var. Oyunda ilerleyiş nasıl. Yarı açık dünya gibi bölge bölge olarak mı ilerliyoruz. Yoksa daha lineer olarak mı. Yol hikayesi olduğunu biliyorum. |
The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (9. sayfa)
-
-
İlerleyiş lineer hocam ama bazı alanları keşfedebiliyorsunuz. Tabi açık dünya demek zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 10 Şubat 2023; 11:1:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam. Uncharted gibi mi merak etmiştim.
-
A Plague Tale gibi.
-
Teşekkür ederim. Lost Legacy'de yarı açık dünya kısmında biraz baymıştım o yüzden.
-
Oyunun 28 marta ertelenmesi ile beraber Etail de ki "LasteTail" kodunun geçerliliği de 28 marta kadar uzatılmış. Oyuna ilk günden sahip olmak isteyen arkadaşlar bu kodla %21 indirimle 450 TL'ye oyuna sahip olabilirler Steam üzerinden. Keyler eğer şimdi verilmediyse büyük ihtimal çıkışına bir iki gün kala verilir. 👍
31 Aralık'da sipariş geçmiştim, key tanımlanmadı. Genelde zaten çıkışından bir kaç gün önce tanımlanıyor dediğiniz gibi hocam. Bu arada kod ile 450 TL'ye iniyor fakat 10 tl gibi ödeme yöntemine göre değişen bir de komisyon var arkadaşlar, bilginiz olsun. PayTR ile 460,66 TL tutmuş benim.
-
Dostlar etail tr den enpara veya sonradan taksitlendirme yapan kartlarla alışveriş yapınca taksitlendirebiliyor muyız acaba deneyen oldu mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
34 gün kaldı..
-
Gelen oyunlarda hep optimizasyn sıkıntı oluyor ya umarım bunda olmaz ilk gün oynarız rahatça.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Enpara sanal kredi kartinda taksit seçeneği çıktı bende
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony oyunları genelde çok büyük sorunlarla çıkmıyor. Denuvo olmamasının da etkisi vardır elbet. Şimdiye kadar çıkan oyunlarını(Gow,Uncharted,Spider man, miles morales) ilk gün patch e gerek kalmadan hatrı sayılır bir görsel kalite ile çok rahat oynadım. (Rx6600)
Uncharted biraz sorunluydu. Ana oyun zaman zaman oyundan atıyordu.
-
Hadi inşallah öyle olsun da tadına varalım
Martta bnde alıcam diziden sonra hypelandım
Doğrudur ben yaşamadım hiçbir sorun. Sadece sonradan gelen bi patch ile mouse hassasiyeti baya düşmüştü onu da mouse yazılımından çözdüm.
Denuvo olmadığı için Hogwarts legacy kadar sorunlu çıkmıyor Sony oyunları.
Sony oyunlari akiyor. Days Gone oynuyoruz su siralar kardesimle tık demiyor. Bu da oyle olacaktir. Sony optimize isini cozdu. Keske Horizon Zero Dawn icin de soyle saglam bir patch gelse.
Patch demisken dun Spiderman Remastered icin dun 3 gb civari bir patch geldi. Adamlar oyunu da terk etmiyor.
Bütün Sony oyunları optimizasyon ve görsellik olarak başarılı, örneğin Naughty Dog'un kullandığı engine gibi. Örneğin Uncharted'da hem görsellik hem de fizik efektleri başarılı, çatışma sahnelerinde bunu görmüştük, PC'de The Last of Us'ı oynamak için sabırsızlanıyorum.
Konsolda 8 çekirdekli Zen 2 mimarili br CPU ve yaklaşık 6700 XT gücünde bir GPU'su olduğu düşünüldüğünde, aslında başarının oyun motoru yani yazılımın gücü olduğu görülür. Horizon Zero Dawn'ın oldukça büyük haritaları var, bazı sistemlerde optimizasyon sorunu yaşanmasının nedeni bu olabilir. Konsol API'sine uygun yazılmış bir engine'in, DirectX'e uyarlanması da beceri gerektirir.
Days Gone'a, Spiderman Remastered ve Miles Morales'e yama gelmeden dahi optimizasyon çok iyiydi. Spiderman oyunlarında araçlarla, insanlarla dolu olan New York şehri haritası çok büyük, optimizasyon konusunda Insomniac Games, Days Gone'un yapımcısı olan Bend Studio'dan daha iyi iş çıkarmış. Bazı Xbox severler Sony'ye laf ediyor ama kabul etmek lazım, Sony'ye özel oyunlar çok daha güzel, sadece görsellik anlamında değil, çeşitlilik türü olarak da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 25 Şubat 2023; 9:19:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X