Şimdi Ara

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.020
Cevap
58
Favori
116.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunda farklı zorluk ayarları mevcut. En kolay ayarda gözünüz kapalı oynarsınız. Ayrıca oyun çok kaliteli ve über süper. Hikaye muazzam, oynanış çok iyi. Grafikler zaten revize edilmiş sürüm. Daha anlatacak çok şey yok, çıkınca girin oynayın. :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12 gb ram kurtarır mı merak ediyorum minimum 16gb ram isteyen returnal ın 8 - 12 gb ram ile akıcını oynandığını gösteren youtube videoları mevcut

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Çıkmadan net bir şey söylemek zor hocam. Özellikle port oyunlarda bellek sızıntısı belası çok oluyor umarım bunda olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • requirement üzdü,

• 1 hafta kaldı vay be, ulan bu anı yıllardır bekliyordum resmen. K/M ile oynamak nasıl bir his, nasıl bir keyif olucak kim bilir. The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• 2K çözünürlükte 32gb sistem ram'i istemiş, enteresan The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 20 Mart 2023; 14:19:11 >
  • x3x kullanıcısına yanıt

Daha dün 16GB ram'i kampanya yakalayınca 32gb'e çıkarmıştım. İyi denk gelmiş :))

• sanki a plague tale requem gibi yüksek dozda sistemleri yoracak bir şekilde çıkacak gibi son zamanlarda ultrada oynayamadığım tek oyun o olmuştu. (6600 xt) high medium karışık varsa fsr falan götürecez bi şekilde.. yeni nesil oyunlar git gide ücüzü ve son nesil donanımlar istemeye başladı 1-2 seneye kalmaz daha da yüksekleri çıkacaktır diye düşünüyorum. artık bi pc topladık 5-10 sene götürür lafları pek olmayacak gibi

• Optimize olarak sorunlu olacağını zannetmiyorum. Şaka maka ertelendiğinde çok üzülmüştüm 23 gün için şimdi 8 gün kaldı ve o heyecan da söndü ufaktan. Ertelemeleri hiç sevmiyorum ya.

• İnş 8gb Ram de sorun çıkarmaz alalı üzerinden 1 ayı da geçti iade de edemeyeceğim

• ProStr33t P kullanıcısına yanıt
    Ön siparişle alınan oyunları, oyunun çıkışından 2 hafta sonrasına kadar iade edebilirsiniz.

• Oyun henüz çıkmadığı için iade hakkınız devam ediyor. Oyun çıktıktan sonra başlayacak 2 haftalık iade etme süresi. Mesela bende Ram değil ekran kartı yönünden sıkıntı çıkarabilme olasılığı var ve ondan dolayı sorun çıkarsa bende oyunu iade edeceğim. Bugüne kadar PS den Pc gelen oyunlarda sıkıntı çıkarmadı ama daha önce PS den Pc gelenlerin aksine The Last of Us Part I sistem ihtiyacı daha fazla olduğundan bu defa sıkıntı çıkarabilir gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 22 Mart 2023; 11:4:38 >
  • Ramazan olmasaydı ne hayallerim vardı, alıcaktım bir şarap sabaha kadar Last of Us Part I oynayarak, vurucaktım kafaya üf ne iyi gidicekti. Şans yok bizde. The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

• Bak canımı çektirdin şimdi yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt

21 Nisan'ı bekliyorumdur. The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

Neyse konu başka yerlere sapmasın. Geliyor efsane, PC'de orgazm keyfi yaşatacak. The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} 

The Last of Us Part I {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023}
  • ön yükleme felan açılacak mı, bilgi verildi mi

• Oyun kürek korumasız geleceği için korsancı arkadaşlar ön sipariş vermiş gibi sayabilirler kendilerini. Tabi ki bu fiyatlara oyun almak zor ama en azından Türkçe dublajı olan ve Etail'den 24 dolara alabildiğiniz 60 dolarlık oyunu da korsan oynamayın derim. Etik meselesi tabi. Bu paraları vermek istemeyip oynamak isteyen arkadaşlar bence biraz daha beklemeli. Yazın daha da düşecektir zaten, özellikle Etail'de Sony oyunlarına büyük indirimler geliyor. Eğlenmek herkesin hakkı ama bu oyun gerçekten 450 TL'yi (24 dolar) hak ediyor. Tercih sizin tabi ama lütfen bu oyunu korsan oynamayın, naçizane tavsiyemdir.

• The Frost kullanıcısına yanıt

remake bir oyuna sanki yeni bir oyunmuş gibi 60$ istemek etik oluyor da korsan oynamak mı etik olmuyor. geçiniz

• kingofbet K kullanıcısına yanıt
    Siz 24 dolara alabiliyorsunuz. Oldu, 5 dolar yapalım isterseniz?

• kingofbet K kullanıcısına yanıt
    PC için yeni bir oyun sayılabilir. Mesela benim konsolum yok ilk defa oynayacağım yani bu oyun benim için yeni. Yerel fiyatlandırma ve Türkçe dublaj ile parasını da sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum. Türkçe altyazı bile koymayan, 5 para etmez oyunlarını 1000 liralardan satan firmalar varken bu oyun gerçekten korsan oynanmayı haketmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.